recenze Czech Holiday Center - Stránky 10 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Martin

Příspěvek od Martin » 04 úno 2019 01:17

Zdravím všechny, minulý týden jsme se s rodinou vrátili z Dominikánské republiky. Vše co nám slíbili bylo splněno. 14 denní dovolenou v karibském ráji jsme si užili a máme nezapomenutelné zážitky.

Emil Karlovský

Czech Holiday Center

Příspěvek od Emil Karlovský » 27 led 2019 23:52

Moje první zkušenost s výměnou v RCI byla dobrá. Vyměnili jsme náš Radstadt za Barbados v Karibiku. Přikupovali jsme si tam i druhý týden. Letenky jsme brali z Německa. Celková cena byla rozhodně výhodnější, než kdybychom to kupovali u české CK. Já s manželkou jsme se vešli do 60.000,- Kč ( cesta+pobyt). Zdar

Jířa

Příspěvek od Jířa » 22 led 2019 17:14

Byli jsme v lednu 19 s Czech holiday center na Slovensku v Donovalech. Hotel byl parádní, sněhu požehnaně. Bratja Slováci se snaží. Lyžařské lanovky nejsou to co v Alpách, na druhou stranu počasí vyšlo, a i proto byly podmínky na lyže perfektní.
Líbili se nám i termály v Bešeňové. Teplá voda je v českých bazénech nedostatkové zboží.

klient

Příspěvek od klient » 20 led 2019 09:06

Nemáme čas se dostavit do Kutné Hory. Nevíte někdo jestli je to podmínka tam dojet nebo we to dá řešit jinak. Díky. Jara

Jozif Petr

C-H-C.eu

Příspěvek od Jozif Petr » 13 lis 2018 17:45

Zdravím, volali nám z Kutné Hory, že prý si tam máme vyzvednout nějaký poukaz na dovolenou. Vůbec se mi tam nechtělo, ale nakonec jsem dal na manželku a vyrazili jsme tam. Očekával jsem nějaké hrnce a deky, nakonec nás teda nic takového nečekalo. Byla to normální obchodní schůzka, kterou hodnotím v celku kladně. Absolvovali jsme s dětmi i tu jejich dovolenou, kterou jsme měli v Seefeldu v Rakousku a byli jsme mile překvapeni. Hotel sice už má něco za sebou, ale slušný. Darovanému koni na zuby nehleď. Jestli to měla být jako forma reklamy, tak musím říct, že se jim povedla a příště až budeme plánovat dovolenou, zahrneme i to jejich Czech holiday center na seznam potencionálních cestovek se kterými teoreticky můžeme znovu vycestovat.

J.N

Příspěvek od J.N » 22 říj 2018 02:57

musim rict, ze k memu prekvapeni vse ok, Radstadt se nám moc líbil

Grumpl

Czech holiday centrum

Příspěvek od Grumpl » 19 zář 2018 18:41

Přes Czech holiday center jezdíme již 6 let. Letos jsme zvolili s vnoučaty dovolenou v hotelu Hochegg v Seefeldu. Hotel je rodinný a útulný, i když staršího data výroby. Co bylo pro naši dovolenou zásadní, byla skvěla lokalita. Tyrolsko je úplně něco jiného oproti zbytku Rakouska. Vlastně každý den se nám v okolí po dobu srpnového pobytu odehrávali nějaké regionální slavnosti nebo něco co se hrdě hlásilo k historii a tradici. Doslova jsme se zamilovali do tohoto kraje. Brzy se vrátíme.

Gažiková

Příspěvek od Gažiková » 17 srp 2018 14:34

Ďakujeme za krásnu dovolenku na Tenerife. Boli sme veľmi spokojní. Ubytovanie bolo tiež fajn. Dokonca tá prvá izba, ktorá nemala výhľad na more, bola ešte lepšia.
Bola väčšia a bol tam väčší kľud.
Ešte raz vďaka, s pozdravom
Gažíková

Luba + Kristyna

Czech Holiday center

Příspěvek od Luba + Kristyna » 30 črc 2018 01:27

Vrátili jsme se z dovolené v Gemundu a byli jsme naprosto uchváceni, děkujeme CK za zařízení příjemné dovolené.

LK

J11

Příspěvek od J11 » 27 črc 2018 15:55

Dlouho jsme vybírali dovolenou do Rakouska, nakonec jsme se rozhodli pro hotel Amadeus v Radstatu. Kontakt na tu cestovku jsem dostala od známého, který s nimi jezdí už nějakou dobu. Dovolená byla krásná, hlavně v Alpách bylo příjemně oproti vedrům u nás. Spolehlivě proběhlo vše, včetně pobytu, který měl dle našich zkušeností velmi příznivou cenu

Rychlá odpověď