recenze Czech Holiday Center
-
Martin
-
Emil Karlovský
Czech Holiday Center
Moje první zkušenost s výměnou v RCI byla dobrá. Vyměnili jsme náš Radstadt za Barbados v Karibiku. Přikupovali jsme si tam i druhý týden. Letenky jsme brali z Německa. Celková cena byla rozhodně výhodnější, než kdybychom to kupovali u české CK. Já s manželkou jsme se vešli do 60.000,- Kč ( cesta+pobyt). Zdar
-
Jířa
Byli jsme v lednu 19 s Czech holiday center na Slovensku v Donovalech. Hotel byl parádní, sněhu požehnaně. Bratja Slováci se snaží. Lyžařské lanovky nejsou to co v Alpách, na druhou stranu počasí vyšlo, a i proto byly podmínky na lyže perfektní.
Líbili se nám i termály v Bešeňové. Teplá voda je v českých bazénech nedostatkové zboží.
Líbili se nám i termály v Bešeňové. Teplá voda je v českých bazénech nedostatkové zboží.
-
klient
-
Jozif Petr
C-H-C.eu
Zdravím, volali nám z Kutné Hory, že prý si tam máme vyzvednout nějaký poukaz na dovolenou. Vůbec se mi tam nechtělo, ale nakonec jsem dal na manželku a vyrazili jsme tam. Očekával jsem nějaké hrnce a deky, nakonec nás teda nic takového nečekalo. Byla to normální obchodní schůzka, kterou hodnotím v celku kladně. Absolvovali jsme s dětmi i tu jejich dovolenou, kterou jsme měli v Seefeldu v Rakousku a byli jsme mile překvapeni. Hotel sice už má něco za sebou, ale slušný. Darovanému koni na zuby nehleď. Jestli to měla být jako forma reklamy, tak musím říct, že se jim povedla a příště až budeme plánovat dovolenou, zahrneme i to jejich Czech holiday center na seznam potencionálních cestovek se kterými teoreticky můžeme znovu vycestovat.
-
Grumpl
Czech holiday centrum
Přes Czech holiday center jezdíme již 6 let. Letos jsme zvolili s vnoučaty dovolenou v hotelu Hochegg v Seefeldu. Hotel je rodinný a útulný, i když staršího data výroby. Co bylo pro naši dovolenou zásadní, byla skvěla lokalita. Tyrolsko je úplně něco jiného oproti zbytku Rakouska. Vlastně každý den se nám v okolí po dobu srpnového pobytu odehrávali nějaké regionální slavnosti nebo něco co se hrdě hlásilo k historii a tradici. Doslova jsme se zamilovali do tohoto kraje. Brzy se vrátíme.
-
Gažiková
-
Luba + Kristyna
Czech Holiday center
Vrátili jsme se z dovolené v Gemundu a byli jsme naprosto uchváceni, děkujeme CK za zařízení příjemné dovolené.
LK
LK
-
J11
Dlouho jsme vybírali dovolenou do Rakouska, nakonec jsme se rozhodli pro hotel Amadeus v Radstatu. Kontakt na tu cestovku jsem dostala od známého, který s nimi jezdí už nějakou dobu. Dovolená byla krásná, hlavně v Alpách bylo příjemně oproti vedrům u nás. Spolehlivě proběhlo vše, včetně pobytu, který měl dle našich zkušeností velmi příznivou cenu