recenze Exim Tours - Stránky 18 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Exim Tours

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
JJj

Příspěvek od JJj » 04 říj 2013 05:15

Letos dovolená V Egypt,Hurghada,Makady Bay, Tia Heights 4+*-5*, 12.9.-19.9.2012, ve dvou
Prvně v Egyptě, prvně s Exim tours-objednával jsem na doporučení tety přes ověřenou zprostředkovatelku.
+ Chtěl jsem: pokoj do zahrady(Lagoon pokoje),čisté moře s korály,bazén „od recepce až do moře“,čistý a relativně klidný hotel,to vše jsem dostal!
+ animátoři-opravdu se snažili a dělali co mohli, aby se všichni bavili podle svého gusta
+ruských turistů bylo v hotelu sice cca 70%, ale byli slušní a vesměs tišší (asi štěstí na turnus;)) a přátelští (společný volejbal,večerní programy…)
+delegát Exim Tours MARKO KAMAL-skvěle odvedená práce!, pořád se o nás staral a dával cenné rady k pobytu v Egyptě (co ne/jíst-pít, kde ne/nakupovat,přesná data od/příjezdů…)
-brzký ranní příjezd (6:00h, check-in až kolem 9:00h, do té doby jsme nedostali ani vodu:( – nikdo nám neřekl, že si jí můžeme sami natočit z barelů v hale :(
-napříště si vezmu dostatek 1$ nebo 5 librovek na bakšiš
Poznámka: Radu z tripadvisor.com “ Nebojte se si o cokoliv říct!!“ jsem si několikrát ověři s kladnou odezvou: Dostali jsme pokoj bez balkonu->na recepci jsem si šel říct o pokoj s balkonem->dostal jsem větší a s výhledem do laguny!
Poznámka 2: Jste v Egyptě=bez bakšiše ani ránu!, pokud ho nedáte, tak se na Vás příště dotyčný vykašle.
Cena: 13000,- zájezd+600,- bakšiš+3500,- Výlet do luxoru, výlet do pouště Megasafari, suvenýry=cca 17000,-Kč za celou dovolenou
Tia Heights není úplně perfektní hotel(standardní 4+), ale jeho management se snaží udělat pro turistu, co je v jeho silách-jen jim to musíte říct, když se Vám něco nelíbí!!
Celkové shrnutí: Užil jsem si krásnou dovolenou za super peníze. Pokud bych chtěl víc, tak bych si musel připlatit.
For english speaking i recomment to read this (about the hotel):tripadvisor.com/Hotel_Review-g297550-d302607-Reviews-Tia_Heights_Makadi-Makadi_Bay_Red_Sea_and_Sinai.html

Ilona Makovská

Příspěvek od Ilona Makovská » 04 říj 2013 05:10

Chci se podělit o svou zkušenost s ck Exim tours, letos poprvé jsme porušili tradici a místo osvědčených služeb ck Fischer, využili nabídky Eximu a odletěli s nimi na Mallorku oblast Canyamel, apart. Sureda. Po 3 dnech jsme si na svoje náklady zakoupili letenky a odletěli zpět do ČR a bylo to poprvé co jsme se těšili z ,,dovolené,, domů, byl to výlet hrůzy za 43 000,- Kč. Nabídka v jejich katalogu byla naprosto klamavá a na obrázku krásně nafocené apartmány jsme ani nikde v místě nenašli. Ubytování se podobalo průchozí ubytovně ve vnitrozemí některé z asijských zemí, naprosto nepřípustné hygienické podmínky, arogance delegáta, následně celého vedení Eximu. Reklamace nevyřízena a arogance hraje prim. Zcela se ztotožňujeme s panem Igorem Balogem. Kauzu podstupujeme právníkovi a budeme se muset domáhat svých práv soudní cestou.
Dnes naši kauzu natáčela ČT do pořadu Černé ovce, redaktorka nám sdělila, že na stole má další stížnost na služby Eximu. S Eximem již nikdy více, vy kteří jste strávili s Eximem pěknou dovolenou, můžete mluvit o štěstí, já se teď velmi zajímala o zkušenosti jejich klientů a nás nespokojených a podvedených je opravdu hodně. Velmi zvažujte komu dáte svou důvěru a své peníze.

Ivo

Příspěvek od Ivo » 30 zář 2013 00:36

Tunis – poznávačka. 20.9 – 27.9. 2011

Před odletem jsme měli trochu obavy, po přečtení recenzí na webu.Jediný zmatek byl po příletu do Monastiru, kde se mísili turisti z pobytových a poznávacích zájezdů a česká delegátka to „trochu nezvládla“.Po přidělení místního delegáta na poznávací pobyt z Tuniska,který nás doprovázel po celou dobu poznávačky,maximálně se nám věnoval, seznámil nás s historií, zajímavostmi Tuniska, vyhověl všem rozmarům naší 13 člené skupinky. Uporornil nás na všechny nástrahy v navštívených lokalitách.Protože to byl Tunisan byl znalý místních poměrů a doporučil co a jak shlédnout,jak se chovat a pod .Na tento zájezd si nemohu stěžovat. Ubytování v hotelech v pouštních oázách super,stava vynikající, zážitky maximální.Kdo se chce válet u moře nebo bazénu s českým delegátem je to jeho věc,ale Exim nám zprostředkoval krásných 8 dní s poznáním. Při zakončení zájezdu jsme měli s delegátem společné posezení a těch prožitých pár dní jsme společně vstřebávali.Blahopřeji Eximu,že si našel takové průvodce,kteří vědí něco o světě,historii a dokáží si vážit práce.
Na českou delegátku jsme opět narazili až při odletu a litovali jsme ty,co byli odkázáni na její služby při pobytovce na hotelu.Úroveń delegáta z Čech a Tunisu se nedá srovnat ,ty holky od nás jsou amatérky.
Takže příště s Eximem zase, ale jen pokud bude delegát z místa kam pojedeme, český holky – co mají být delegátkami umí jen důležitě chodit se složkou papírů ty NEBRAT !!!!!Moc vám v cizně nepomohou.

Vladimír

Příspěvek od Vladimír » 28 zář 2013 03:00

26.9.2012 jsme vrátili z Malorky. Pobyt byl docela příjemný, ale bohužel den před odletem jsme dověděli od delegátky, že zpět nepoletíme do Ostravy nýbrž jen do Brna a potom nějakým autobusem. Důvod byl prostý, nepodařilo se sehnat na další turnus dostatek nyvých zákazníků a tudíž se jim ekonomicky nevyplatí. Uzavřená smlouva neplatí. Přístali jsme na letišti v Brně, ale bohužel nikdo z Eximu tam nebyl. Volal jsem na jejich operátora, příjemný hlas mi sdělil že všechno zjistí a ozve se. Bohužel nikoli….Po půl hodině přijel mikrobus a řidič řekl že může si vzít jen 17 lidí a další vezme potom další auto. Po chvíli přijela dodávka, která nás nabrala. Bohužel bez sedaček pro malé děti. V noci jsme dorazili do Ostravy. Ráno jsem byl podat reklamaci na pobočce Eximu, kde se paní divila, proč chci něco reklamovat, když nás dovezli nakonec do OV. Pozor i takové velké společnosti jsou docela neseriozní.

Marcel

Příspěvek od Marcel » 26 zář 2013 16:00

Dobrý den,
S CK Exim tours jezdíme na dovolené od r.2001,převážně do Egypta.Do letošního září jsem na ni nedala dopustit.Vždy jsme byli naprosto spokojeni.Bohužel nám byl zrušen let do Egypta tak jsme zvolili jinou destinaci Turecko -Bodrum/Royal Aserlik.
A čekalo nás nemilé překvapení.Hotel neodpovídá 5hvězdičkovému,ale max.3hvězdičkovému.Po celou dobu pobytu nám netekla teplá voda,klimatizace fungovala tak na 50%,
plíseň v koupelně,stále protíkal záchod.V koupelně ve stropě byla šachta,která byla napojena na kuchyň,takže bylo slyšet bouchání,hlasitý hovor a hlavně cítit pach z vařených jídel.
Personál pokoje neuklízel,max.ustlal postele a vyměnil ručníky.
Personál naprosto neprofesionální a přehraboval se v osobních věcech a kradl.Krádeže tam byly zřejmě na denním pořádku.
Využívali toho,že trezor umístěný na pokoji byl v 5 hv.hotelu zpoplatněn částkou 25EUR na týden.
Já jsem dopadla nejhůře,prohrabali mě toaletní tašky a ukradli 2 zlaté řetízky.Nikoho to ,ale nezajímalo.Přes delegátku jsme to nahlásili na recepci,bez jakéhokoliv zápisu a delegatka nám řekla,že nás bude hotel informovat.Dál se již o tuto záležitost nezajímala.Hotel nás neinformoval. Po našich urgencích zjišťovali zda se jedná o náramek.Krádeže jsou v tomto hotelu zcela běžné.Ohledně řetízků jsme hotel kontaktovali po návratu z dovolené ještě jednou -zaslání fotografii..Přišla nám odpověď,že do našeho pokoje nikdo nevnikl a oni nic nenašli a že se těší na další naší návštěvu!
Delegátka byla naprosto k ničemu,pouze prodala předražené zájezdy a o klienty se v podstatě nezajímala.Na proti hotelu byla místní cestovní kancelář kromě spousty jiných,které nabízely výlety za poloviční ceny.Vznesli jsme proto dotaz na delegátku,proč nabízí tak předražené výlety a nestačili jsme se divit její odpovědí.Přesvědčovala nás o tom,že neví,že jiné místní cest.kanceláře nabízí za jiné ceny a později nás přesvědčovala,že tyto kanceláře nemají licence a ,že o zakoupený výlet bychom mohli přijít.Z mého hlediska by tato delegátka měla klienty o těchto problémech informovat a klienti by měli mít možnost se rozhodnou pro co se rozhodnou a ne prodávat výlety za každou cenu.Jsem přesvědčena,že vše dělají pro provize,které jim náleží z prodaných výletů.
Delegátka nás vůbec neinformovala na co máme během pobytu nárok.
Na CK Exim tours jsem podala reklamaci a čekám na vyjádření.

viktorová

Příspěvek od viktorová » 24 zář 2013 16:57

Byla jsem CK Exim několikrát – celkem vždy spokojená, ale v loňském aletošním roce katastrofa. Zjistila jsem, že za zájezd – Kavros beach Kréta – jsem zaplatila 18 tis. all inclusive ,- ovšem zájezd měl hodnoce sotva 10ti tisíc. Absolutní drzost nabízet někomu něco podobného, něco tak strašného jsme ještě nezažili, Hotel by šel, jídlo něco strašnýho – tak strašný, že jsme několikrát šli do taverny se najíst. CK to musí vidět, pokud tam jezdí na kontrolu. A klidně to nechá být a vybírá takový strašný peníze. Opravdu na nás vydělala hodně , od jiných CK se totiž platilo za to samé 12 tisíc.
Ne byli jsme s německými cestovkami a to se nedá srovnat, Exim tours – je mi líto , ale už nikdy více s touto CK

Bára

Příspěvek od Bára » 24 zář 2013 11:57

Byla jsem s nimi několikrát v Tunisku a nemůžu si na nic ztěžovat.

Martina

Příspěvek od Martina » 23 zář 2013 18:25

Dobrý den,ráda se se všemi podělím o zkušenosti s CK Exim tours.S touto CK jezdíme už několik let a musím říci, že si na nic nemůžeme naříkat.Musím rovněž podotknout, že nejsem člověk, který by si zrovna nechal něco líbit, takže za zaplacené peníze vyžaduji i odpovídající služby a ty zatím opravdu byly v pořádku.Asi jsme teda byli ti šťastnější.Vždy vše klaplo na jedničku a my si dovču užili na 100%.Naštěstí i letošní Egypt nám vyšel!
Takže u nás je to cestovka, se kterou vždy rádi pojedem a doufáme, že nám se ten černý petr bude i nadále vyhýbat.
Jen bych chtěla poznamenat, že ono i chování některých lidí vůči ostatním, ať už delegátům, personálu hotelu,letuškám atd. je otřesné. Někdy mi někteří připadají, že si nezaplatili dovolenou, ale že si koupili otroky a ti že jim mají sloužit a posluhovat do roztrhání těla a slušnost vůči druhému !!??? Kdepak!! Projeli jsme toho docela dost a viděli taky, takže si můžem dovolit porovnávat, ale někdy je to katastrofa.A v mnoha případech je to přesně tak, jak říkala Helena Růžičková – tady si hrajou na honoru a doma žerou vlašák z papíru.
To je můj pohled na věc.
Takže u mě dobrý! Aspoň zatím:-)

Ing. Josef Prchlý

Příspěvek od Ing. Josef Prchlý » 23 zář 2013 03:24

Dobrý den, letos jsem byl s EXIM tours na Mallorce. Delegát nefungoval vůbec, první den jsme nedostali pokoj na hotelu, který jsme si zaplatili, ale v úplně jiném středisku. Při telefonování delegátovi jsme měli pocit, že ho ještě otravujeme. Při telefonování do centrály EXIM tours nám bylo řečeno, že se budou problémem zabývat. Reakce žádná, jejich rozřešení také žádné. Při odletu se nás uchytil delegát od Fisheru, který nám velmi pomohl. Pro následující dovolenou jediné ponaučení – RADŠI SI ZABOOKOVAT LET A HOTEL SÁM, NEŽ PLATIT CESTOVCE ZA NĚCO, CO STEJNĚ NEFUNGUJE.. EXIM TOURS JE NA NIC…

Lucie

Příspěvek od Lucie » 20 zář 2013 14:31

S Eximem tour už nikdy nikam nepojedu! Mí rodiče odletěli s přáteli do Tunisu. Na letišti jim bylo řečeno, že jejich hotel je plný, a šoupli je do jiného. Druhý den je zase vezli do toho původního, kde měli být ubytovaní, seděli tam 4 hodiny a čekali, nic se nedělo, pak jim sdělili, že pro ně nemají volný pokoj. Vezli je do dalších dvou hotelů, které byly plné a nakonec je ubytovali v nějakém horším hotelu s tím, že dva dny před koncem dovolené je opět odvzli do jejich objednaného hotelu. Takže zkažená dovolená! Všem známým tuto zkušenost určitě sdělím a před Eximem je budu varovat!!!!

Rychlá odpověď