Prvně v Egyptě, prvně s Exim tours-objednával jsem na doporučení tety přes ověřenou zprostředkovatelku.
+ Chtěl jsem: pokoj do zahrady(Lagoon pokoje),čisté moře s korály,bazén „od recepce až do moře“,čistý a relativně klidný hotel,to vše jsem dostal!
+ animátoři-opravdu se snažili a dělali co mohli, aby se všichni bavili podle svého gusta
+ruských turistů bylo v hotelu sice cca 70%, ale byli slušní a vesměs tišší (asi štěstí na turnus;)) a přátelští (společný volejbal,večerní programy…)
+delegát Exim Tours MARKO KAMAL-skvěle odvedená práce!, pořád se o nás staral a dával cenné rady k pobytu v Egyptě (co ne/jíst-pít, kde ne/nakupovat,přesná data od/příjezdů…)
-brzký ranní příjezd (6:00h, check-in až kolem 9:00h, do té doby jsme nedostali ani vodu:( – nikdo nám neřekl, že si jí můžeme sami natočit z barelů v hale
-napříště si vezmu dostatek 1$ nebo 5 librovek na bakšiš
Poznámka: Radu z tripadvisor.com “ Nebojte se si o cokoliv říct!!“ jsem si několikrát ověři s kladnou odezvou: Dostali jsme pokoj bez balkonu->na recepci jsem si šel říct o pokoj s balkonem->dostal jsem větší a s výhledem do laguny!
Poznámka 2: Jste v Egyptě=bez bakšiše ani ránu!, pokud ho nedáte, tak se na Vás příště dotyčný vykašle.
Cena: 13000,- zájezd+600,- bakšiš+3500,- Výlet do luxoru, výlet do pouště Megasafari, suvenýry=cca 17000,-Kč za celou dovolenou
Tia Heights není úplně perfektní hotel(standardní 4+), ale jeho management se snaží udělat pro turistu, co je v jeho silách-jen jim to musíte říct, když se Vám něco nelíbí!!
Celkové shrnutí: Užil jsem si krásnou dovolenou za super peníze. Pokud bych chtěl víc, tak bych si musel připlatit.
For english speaking i recomment to read this (about the hotel):tripadvisor.com/Hotel_Review-g297550-d302607-Reviews-Tia_Heights_Makadi-Makadi_Bay_Red_Sea_and_Sinai.html