recenze Exim Tours
-
Pedro
Dobrý den paní Aleno, dle mých zkušeností a zkušeností většiny lidí se Exim Tours ničím nezabývá. Záleží mu pouze na inkasování peněz od klientů a co bude dál, je nezajímá. Kdybych si včas přečetl recenze na tuto „cestovku“, ušetřil bych si spoustu stresových situací a starostí na druhém konci světa. Doporučuji od Eximu nic neobjednávat, na trhu je dostatečný výběr jiných CK. Pokud už však máte něco od nich zaplaceno, budu Vám držet palce, nic jiného už totiž nezbývá…
-
alena
Dobrý den, mame objednaný u Eximtours poznvací zájezd do Egypta s návstevou Kahiry. Byla jsem se zeptat na pobočce, kdy nam da nekdo vedet, jestli se bude zajezd konat vzhledem k aktualni situaci v Egypte, nikto mi ale nic nevedel rict. Chtela bych se zeptat, jestli ma nekdo konkretni aktualni zkusenost, jak Exim tour nyni postupuje, jestli vrati penize, zmeni trasu zajezu, nebo nabidne jiny zajezd a kolik pred odjezdem se kancelar zacne timto problemem zabivat.
Dekuji.
Dekuji.
-
jiri wlodyka
24.6-5.7.2013 byli jsme s eximem na krete 5hotel mitsis rinela beach&spa nemuzu si to vynachvalit.rodiny s detmi si to tu uziji bohate jodlo bazeny super animatori parada kazdy vecer sranda bary alkoholem nesetri
a nabizi vse meli jsme all inclusive a parada vse cerstve hotel cisty kazdy den uklizenny pokoj plaz nadherna roznasi i melouny po plazi jidlo se meni a ovoce a zeleniny plne stoly a pro deti je bohaty program i pres den v mini klubu doporucuji fakt luxusni hotel trosku drazsi ale za ty penize to fakt stoji nase 4leta dcera si to uzila a my take parada
-
Karel
Exim raději ne, ačkoliv jsme při cestě na Kubu splnili cestovní pokyny, tzn. váha zavazadel pro dvě osoby 32kg, platili jsme na letišti pokutu za nadváhu. Prý má být max. 30kg. Po návratu jsme si dopisovali s centrem pro zákazníky( na stránkách Eximu) a nejméně 3x jsme položili otázku: PROČ?, jsme platili když jsme dodrželi pokyny, ale nikdy jsme nedostali odpověď. Zeptali jsme se i ředitele marketingu, ani neodpověděl a nikdo nereagoval. To znamená, leťte a spoléhejte že se nic nestane. Pokud ano tak Vás Exim nezná. My už nikdy!!!!!
-
ilona makovská
Paní Petro,
tak Vám držím pěsti a nedejte se! Já psala recenzi v listopadu 2012, k soudu nedošlo, ale kauza byla uvedena v televizi, řešila jí ČOI a advokát, peníze vrátili. Jen je mně líto, že potenciální klienti nečtou tyto stránky před volbou ck, nebo si myslí, že jim se to stát nemůže. Vždy se najde nějaká nesrovnalost, a to u všech ck, ale Exim je tedy rarita, tam tedy o klienta nejde v žádném případě.
tak Vám držím pěsti a nedejte se! Já psala recenzi v listopadu 2012, k soudu nedošlo, ale kauza byla uvedena v televizi, řešila jí ČOI a advokát, peníze vrátili. Jen je mně líto, že potenciální klienti nečtou tyto stránky před volbou ck, nebo si myslí, že jim se to stát nemůže. Vždy se najde nějaká nesrovnalost, a to u všech ck, ale Exim je tedy rarita, tam tedy o klienta nejde v žádném případě.
-
Pietro
Dobry den pani Petro jako byvaly delegat Eximu,se Vam vubec nedivim a mohu Vam potvrdit,ze jejich sluzby jsou naprosto nekorektni vuci zakaznikum a jedna se jim pouze o zisk a v zadnem pripade ne o spokojenost klientu.Mi se stavalo,ze mi poslali lidi do jimi vybranych hotelu a po priletu jsem temto lidem musel sdelit,ze jimi objednany hotel je zaplnen a prestehovat je do jineho hotelu ktery absolutne nesplnoval zaplacene sluzby.Pokud Vam mohu doporucit,obratte se na osobu p.Slizek co ma tyto veci na starosti a pohrozte mu soudem.V lepsim pripade Vam vrati,alespon cast Vasi ujmy,ja osobne byt na Vasem miste,tak se s nima soudim.Nejste jedina a urcite ne posledni,tyto praktiky jsou u nich bezne a cim vice Vas bude,tim vetsi je pravdepodobnost krachu teto parazitujici cestovky na ukor Vasich penez.Hezky den…
-
Petra
Jako varování pro ostatní potenciální a stávající zákazníky přidám naše letošní zkušenosti s cestovní kanceláří Exim tours. V březnu 2013 jsme koupili zájezd na Zakynthos. Vybrali jsme Exim a konkrétní hotel, neboť náš hlavní požadavek a kritérium pro rozhodování při výběru dovolené pro čtyřčlennou rodinu byl hotel s rodinnými pokoji o dvou ložnicích. Měli jsme odlétat v úterý 2.7., přičemž v pátek 28.6., tzn. tři dny před odletem jsem byla kontaktována agenturou přes níž jsem dovolenou kupovala, že si CK Exim tours vyžaduje z naší strany podpis dodatku ke smlouvě, že rodinné pokoje nejsou, že nás ubytují v jednopokoji s dvouposchoďovou postelí! Okamžitě jsem kontaktovala CK, že samozřejmě s žádnou změnou smlouvy nesouhlasíme, a že dodatek samozřejmě nepodepíšeme. Problém, jenž vytvořila CK však tato absolutně nebyla ani schopna ani ochotna řešit! Bylo mi pouze sděleno, že tedy bohužel pokoje nejsou zajištěny (samozřejmě s výmluvou na hotel v Řecku), a že zkrátka budeme ubytováni v pokoji absolutně neodpovídajícím zaplacené a objednané kvalitě. Hned v pátek jsem odeslala mejly na odpovídající manažery CK s tím, že jedinou odpovědí bylo v pondělí odpoledne (tedy pár hodin před odletem), sdělení e-mailem, že jsme se o vzniklé situaci dozvěděli dostatečně brzo, a že CK za vzniklou situaci (kterou absolutně nebyli ochotni řešit) nemůže. Pár hodin před odjezdem na dovolenou jsme tedy byli postaveni před situaci, kdy jsme zvažovali, jestli vůbec odjet nebo odstupovat od smlouvy (a následně se dožadovat vrácení zaplacené úhrady a dokazování, zda-li CK porušila obchodní podmínky). S ohledem na skutečnost, že si z pracovních důvodů nemůžeme dovolit vzít si dovolenou kdy se nám zamane a navíc si každý dovede představit jak dlouho se děti těšily na dovolenou k moři, jsme nakonec odjeli. Ubytováni jsme byli čtyři v mrňavém pokoji s dvouposchoďovou postelí a jedinou skříní a následně jsme se dokonce dozvěděli, že daný hotel ani rodinnými pokoji o dvou ložnicích nedisponuje. CK tedy uváděla své zákazníky v omyl a dopouštěla se podvodu, když prodávala něco co neexistuje. Na místě jsme situaci reklamovali s tím, že nám bylo sděleno, že reklamace bude vyřešena do 30-ti dnů. Přístupem CK jsme byli naprosto zklamaní. Nejen, že nedodrželi sjednané obchodní podmínky (zajištění odpovídajících objednaných a zaplacených služeb), ale celkové chování a přístup byl naprosto neprofesionální a arogantní. Předpokládám, že celá věc bude mít ještě dozvuky (bude-li potřeba, pak možná i soudní). Takže ačkoliv jsme nebyli s CK poprvé, tak zcela jistě naposledy. CK Exim Tours proto doporučit nemohu, a budeme-li nuceni se s CK soudit, pak zejména z principu, aby si podnikatelé tohoto typu nemysleli, že mohou takovýmto způsobem přistupovat ke svým zákazníkům a nechávat si platit služby, které nejsou schopni zajistit.
-
Jana
-
Toman Ladislav
Z Eximem už nikdy a nikam!!!!Tunis-Venus Beach 4hvězdy to nemělo ani když to bylo nově postaveno!!!Neochota,plíseň na pokojích,jídlo 7dní stejné,zejména jen těstoviny a dýně či co.Pro děti za celý týden jiné ovoce než meloun nebyl a to nikdy.Kdokoliv tu byl co jsem potkal z ČR tak byl jen nasraný,o tom že to s ollinclusive nemá nic společnýho tu mluví všichni,jen delegátky jsou zřejmě spokojeny,patrně uspokojovány místními,neboť jsem osobně slyšel jak nás jako české turisty pomlouvají.Dnes podávám reklamaci za celou 5 členou rodinu a jsem zvědav.Perlička na závěr.Měli jsme dorazit na hotel 6.7. v 19hod.Dorazili jsme 7.7.v 7hod a to vše prožito v odbavovací hale free zony,takže těch 8hodin mě stálo 4500.Prý neměli piloty!!!!!!je to hnus co se dějě v ČR,v německu už by taková cestovka neměla licenci….prostě humus.Tentokrát však půjdu až do soudního sporu a v celku si věřím.Videa a fotodokumentace mám ke všemu dost.Zdravím Laďa
-
Eva
Poprvé jsem byla s Eximem v Tunisku hotelu Prima Life Thalasso a také naposledy….
Exim tours si z nás udělal zlatý důl, když takovou hrůzu nabízí svým klientům za 4*.Je to od něj jedna velká lež a zlodějina, ještě to nabízejí jako jejich tip.Je to výsměch všem slušným lidem, kteří jim dali důvěru a jejich pobyt si zaplatili.Celý rok se těšíte na dovču a šetříte ze svého podprůměrného platu a oni Vás tak, s prominutím odr…bou
Tento hotel v žádném případě neodpovídá 4*, ale 2*.Už jen to,že klientelu tvoří rusi,češi,poláci,maďaři a jejich černí krajané, svědčí o ubohé kvalitě tohoto rádoby hotelu.Když tam přijedete,tak první pohled na hotel vypadá honosně,jak se říká nahoře fuj a dole huj Vnitřek připomíná ubytovnu, (mimochodem tam byli ubytované děti, asi tábor těch jejich krajanů, což v 4* je tak trochu podivné),chodby jsou tmavé,zatuchlé, koberce špinavé, místy promáčené, někde utěkající vodou, všude stoletá špína,po stropech protékající voda, která vás při chůzí „osvěžuje“.Schodiště,ze zadní strany, za celou dobu našeho pobytu nebylo umyté, špačky od cigaret a odpadky tam ležely ve stejné poloze po celý pobyt Během dne vypínali vodu(pravidelně dopoledne nesplachoval záchod) a klimatizaci, některým klientům po celý jejich pobyt nešla lednička ani klima.My jsme měli štěstí(nebo to bylo bakšišem při přidělování klíčů),že nám fungovala lednička a přes den klima,pokud ji nevypli(byla centrální)
Strava v žádném případě neodpovídala 4*hotelu, nekvalitní maso, jakési
neidentifikovatelné kousky flaksy s kostmi a kožemi, nechutně upravené ryby,které od pohledu odpuzovaly.Zelenina často ovadlá,zřejmě co zbylo z předešlého dne.Ale abych jen nekritizovala, tak tam měli chutné, čerstvé ráno krosánky a některé zákusky.Další, co by mělo být jako standard 4*je dostatek ovoce,což tento hotel neumožňoval.Podávali se buď červené nebo žluté melouny,občas blumy, pouze k obědu nebo večeři, běhěm dne nemáte šanci.Na pití miniaturní pohárky,takže jste pořád běhali a nechali si dolévat.Špinavé nadobí, věčně chybějící vidličky,měli tam pouze nože.Na jídlo stojíte dlouhé řady a nebylo vyjímkou,že až na Vás přišla řada, zíraly na Vás prázdné nádoby
Nepružné doplňování…zmrzlina se podávala pouze po večeři, když se do Vás už toho moc nevlezlo.Já bych si představovala u 4* hotelu dostupnost zmrzliny a ovoce během dne a ne se denně pořád cpát pizzama a palačinkama, které nabízejí během dne, už po týdnu se to omrzí….Drinky,které podávali v baru byly velmi ošizené, snad ani neobsahovaly alkohol.Pochválit ale musím animátory, ti se opravdu snažili a věnovali se klientům tak, jak se patří…..Když to zhrnu,tak nedoporučuji tento hotel, je vhodný pro velmi skromné lidi, kterým nevadí vyhodit dost peněz za 2* hotel. Exim tours nikdy více……
Exim tours si z nás udělal zlatý důl, když takovou hrůzu nabízí svým klientům za 4*.Je to od něj jedna velká lež a zlodějina, ještě to nabízejí jako jejich tip.Je to výsměch všem slušným lidem, kteří jim dali důvěru a jejich pobyt si zaplatili.Celý rok se těšíte na dovču a šetříte ze svého podprůměrného platu a oni Vás tak, s prominutím odr…bou
Tento hotel v žádném případě neodpovídá 4*, ale 2*.Už jen to,že klientelu tvoří rusi,češi,poláci,maďaři a jejich černí krajané, svědčí o ubohé kvalitě tohoto rádoby hotelu.Když tam přijedete,tak první pohled na hotel vypadá honosně,jak se říká nahoře fuj a dole huj Vnitřek připomíná ubytovnu, (mimochodem tam byli ubytované děti, asi tábor těch jejich krajanů, což v 4* je tak trochu podivné),chodby jsou tmavé,zatuchlé, koberce špinavé, místy promáčené, někde utěkající vodou, všude stoletá špína,po stropech protékající voda, která vás při chůzí „osvěžuje“.Schodiště,ze zadní strany, za celou dobu našeho pobytu nebylo umyté, špačky od cigaret a odpadky tam ležely ve stejné poloze po celý pobyt Během dne vypínali vodu(pravidelně dopoledne nesplachoval záchod) a klimatizaci, některým klientům po celý jejich pobyt nešla lednička ani klima.My jsme měli štěstí(nebo to bylo bakšišem při přidělování klíčů),že nám fungovala lednička a přes den klima,pokud ji nevypli(byla centrální)
Strava v žádném případě neodpovídala 4*hotelu, nekvalitní maso, jakési
neidentifikovatelné kousky flaksy s kostmi a kožemi, nechutně upravené ryby,které od pohledu odpuzovaly.Zelenina často ovadlá,zřejmě co zbylo z předešlého dne.Ale abych jen nekritizovala, tak tam měli chutné, čerstvé ráno krosánky a některé zákusky.Další, co by mělo být jako standard 4*je dostatek ovoce,což tento hotel neumožňoval.Podávali se buď červené nebo žluté melouny,občas blumy, pouze k obědu nebo večeři, běhěm dne nemáte šanci.Na pití miniaturní pohárky,takže jste pořád běhali a nechali si dolévat.Špinavé nadobí, věčně chybějící vidličky,měli tam pouze nože.Na jídlo stojíte dlouhé řady a nebylo vyjímkou,že až na Vás přišla řada, zíraly na Vás prázdné nádoby
Nepružné doplňování…zmrzlina se podávala pouze po večeři, když se do Vás už toho moc nevlezlo.Já bych si představovala u 4* hotelu dostupnost zmrzliny a ovoce během dne a ne se denně pořád cpát pizzama a palačinkama, které nabízejí během dne, už po týdnu se to omrzí….Drinky,které podávali v baru byly velmi ošizené, snad ani neobsahovaly alkohol.Pochválit ale musím animátory, ti se opravdu snažili a věnovali se klientům tak, jak se patří…..Když to zhrnu,tak nedoporučuji tento hotel, je vhodný pro velmi skromné lidi, kterým nevadí vyhodit dost peněz za 2* hotel. Exim tours nikdy více……