recenze Czech Holiday Center
S CHC jsme již byli pátým rokem na dovolené, konkrétně v Rakousku. Vždycky když se vracím a přijedu na první pumpu a vidím ty kyselé české obličeje, nejraději bych se do Tyrolska odstěhovala nastálo. Na uprchlíky jsme nenarazili a služby jako obvykle nezklamaly. Učme se poskytovat služby tak, jako v Rakousku a bude nám vzájemně příjeměji. Promiňte mi, ale nemohu si tento postřeh odpustit.
Vůbec jsem nepochopila, jak můžou někomu dát dovolenou na vyzkoušení. Přesto jsem si pro ní jela. Jsem od přírody zvědavá. Moje očekávání bylo, že to bude nějaká fraška ta jejich schůzka. Upřímně musím říct, že jsem byla pozitivně překvapena. Jejich zaměstnanec Michal byl velký sympaťák. Rakousko kam se chystáme perfektně zná. Se schůzky s ním jsem získala spoustu inspirací na výlety. Seefeld jsme si zarezervovali a jedeme z kraje října. Profesionálním jednáním ve všech směrech jsme byli příjemně překvapeni.
Dobrý den, máme s nimi zkušenost už dvakrát jednou v roce 2009 a na posledy vloni. Dovolené jsou super. Je pravda že nám na Slovensku propršelo ale za to nemohou. Zakoupili jsme balíček dovolených, zatím je vše ok .Hlavně to ušetří čas v plánovaní. Jak říkám já, kdo dá na ostatní a nepřesvědčí se sám má prostě smůlu. Jana
Dobrý den, i já bych chtěl přispět názorem na tuto firmu. Byli jsme s manželkou v loňském roce pozváni do Kutné Hory. Jelikož jsme z Karlových Varů, měli jsme nejprve pochybnosti, ale byli jsme mile překvapeni. Už první rozhovor s paní po telefonu, tak i jednání přímo ve firmě. Zaměstnanci byli příjemní a vstřícní. Na této schůzce jsme si povídali pouze o cestování a dovolené a nakonec jsme si koupili výhodný balíček dovolených. Jsme lyžaři, ale Seefeld jsme navštívili v létě, kde se nám moc líbilo. Naplánovali jsme si několik výletů, pěšky i autem. Hotel je v okrajové části města, kde je klid, žádný hluk. I při večerní procházce městem jsme byli překvapeni z klidu a pohody, která tam panovala. Na Kanáry se chystáme letos na podzim, těšíme se moc. Pokud to bude stejné jako v Rakousku tak to bude skvělé. Z mého pohledu mohu tuto spolupráci doporučit.
Asi před třemi lety mě kontaktovali z Czech holiday center z Kutné Hory. Tehdy jsme na nabídku reklamního poukazu nereagovali, protože manželka měla pár týdnů před porodem. Tentokrát, když volali, tak nás to docela láká, dcerce budou už 3 roky, dovolenou v Alpách by s námi už zvládla ( a my s ní ).. Ale je mi divné, že volají znovu s podobnou nabídkou, máte někdo podobnou zkušenost?