recenze Czech Holiday Center - Stránky 2 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti z dovolené.
Marek

Příspěvek od Marek » 04 kvě 2014 00:37

Byli jste s nima někdo v Rakousku na ten jejich poukaz?

Martina

Příspěvek od Martina » 18 kvě 2014 17:19

Jo, docela to ušlo. Původně se mi teda na tu schůzku za nima jet nechtělo, hlavně jsem tomu nevěřila, ale celé jsem to pochopila až na té schůzce. Samozřejmě jsme si jiné dovolené nekoupili, manžel tenhle systém nemá rád, ale na ten poukaz jsme jeli a bylo to ok. Akorát si dejte bacha, v Kutné Hoře je ještě jedna firma, ta nabízí taky nějaké lázně a pak tam prodávají nějaký zboží, ale tohleto je fakt cestovka. Já jsem si to nejdřív proklepla než jsme tam jeli.
Martina

Honza

Příspěvek od Honza » 01 čer 2014 16:21

Mně se tam u nich nelíbilo, ale Kutná Hora je hezký město, takže stará byla ráda, že jsem jí vzal na výlet :D
H.

Klara V.

Příspěvek od Klara V. » 06 zář 2014 21:23

Byli jsme na schůzce v Kutné Hoře před půl rokem, působili na nas slušně a ochotně. Na léto jsme si zarezervovali dovolenou na Slovensko a byli jsme spokojeni. Za mě jsem neshledala žádnou závadu. Jednání i služby byly odpovídající našim představám. K.

Vavra

Příspěvek od Vavra » 15 zář 2014 21:39

S manželem jsme absolvovali 14-ti denní dovolenou od 7.7.-21.7. v Seefeldu a teď bychom se chtěli podělit o naše dojmy.
V penzionu jsme bydleli nakonec jen s manželem, protože naše mládež ( syn s přítelkyní ) se nakonec nemohli zúčastnit.
Z pobytu jsme byli opravdu nadšeni. Důvody naší spokojenosti kromě nádherné přírody byly následující:
– Čistý, klidný penzion
– Vlídný a vstřícný personál
– Klid a pohoda v městečku ( žádné disco, motorky…)
– Možnosti vycházek a výletů různých náročností pěšky i autem pro všechny skupiny turistů.

Chtěli bychom poděkovat za bezproblémové zprostředkování naší dovolené, ochotu řešit naše přání navíc a hlavně poctivé a korektní jednání, které v dnešní době není vždy běžné.
Jen maličkost, jestli by šlo něco udělat nebo klinty upozornit. Vybavení kuchyně bylo slabší, nám chyběl velký hrnec a cedník… Naši sousedi zase postrádali otvírák.

Jirka Kovalčík

Příspěvek od Jirka Kovalčík » 12 říj 2014 18:36

Kdysi byl manželce nabídnut poukaz na vyzkoušení služeb cestovky z Kutné Hory. Ač nedůvěřiví jsme si pro dovolenou jeli. Byli jsme příjemně překvapeni. Sice jsme tam strávili asi hodinu, že jako představení firmy a tyhle řečičky, na reklamní dovolené jsme byli v Rakousku. Do poslední chvíle jsem čekal nějaký háček, ten k naší spokojenosti nepřišel. Dovolená byla super a já dávám palec nahoru. Na kola geniální. JK

medvěd

Příspěvek od medvěd » 09 pro 2014 15:42

Hledal jsem ubytování pro čtyři osoby u Splitu s kuchyní, parkováním, terasou a tak. Po pravdě dnes nic laciného. Nabídek je na netu hodně, ale když tam zavoláte nakonec termín není. Narazil jsem náhodou na tuhle cestovku, pořídil jsem to za dobře a ubytování bylo taky dobrý.

Jarmila z ústí

Příspěvek od Jarmila z ústí » 29 led 2015 13:44

Dobrý den, zajímala by mě ta schůzka v Kutný Hoře, co se tam odehrává? Přijde mi to takové podezřelé, proč mi někdo dává dovolenou, vždyť jsem nikde nesoutěžila? Navíc mi není jasný, proč mi tu dovolenou nechtějí poslat poštou, když mi jí chtěj dát tak co jim vadí. Pokud jste tam někdo byl, dejte mi prosím vědět, ať tam nejedu zbytečně.

Roman Kolmý

Příspěvek od Roman Kolmý » 03 úno 2015 06:34

Můj pocit byl ten, že se chtějí jako představit. Prodávají i nějaký byty v cizině a v těch bytech dálší pobyty. Kdyby mi bylo o třicet míň, tak bych možná přemýšlel, ale v mém věku..I když jsem v jednom tom bytě na zkoušku byl a líbil se mi, věk nezastavím a není to nic pro mě.

Ing. Zdeněk Kotouč

Příspěvek od Ing. Zdeněk Kotouč » 08 dub 2015 23:51

Byl jsem u Czech holiday center v Kutné Hoře před 14 měsíci. Při naší první schůzce jsem si pořídil užívání apartmánu v Radstatu. Proti mým zvyklostem jsem si to ani moc nerozmýšlel a smlouvu hned podepsal. Bezprostředně po návratu domů jsem začal trochu pochybovat, jestli jsem se neunáhlil, jestli to opravdu potřebuji a zda je to celé korektní. Rozhodl jsem se smlouvu dodržet, mimo jiné i proto, že nám byli všechny naše pochybnosti logicky zodpovězeny. Dal jsem slib panu Vítkovi, který to s námi uzavíral, že když všechno proběhne, jak sliboval, tak si to nenechám pro sebe. Slovo tedy plním. Na podzim jsme byli na dárkové dovolené na Tenerife. Ač já odpůrce létání jsem se nechal manželkou zlomit a letěl jsem. Byli jsme na jhu, na pláži. Půjčili jsme si auto ostrov projeli. Měli jsme možnost poznat nejenom turistická centra, ale i schovaná zákoutí, která se nám líbila nejvíc. Ubytování ve Flamingo clubu bylo bez jakýchkoliv výhrad. Před dvěma měsíci jsme smlouvu doplatili a udělali v Radstatu první dovolenou jako jejich člen. Musím říct, že mi spadla brada. Krásný byt kam jsme se s dětmi bez problémů vešli, čisto, parkování u dveří, terasa s výhledem, koupelna jakou nemáme ani doma. Užili jsme dovolenou se spoustou sněhu, což nám každý záviděl (tady bylo jenom bláto). Děkuji za vstřícné jednání a už se těšíme na další rok. Zdeněk

Rychlá odpověď

   
cron