recenze Czech Holiday Center - Stránky 11 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti z dovolené.
Martin

Příspěvek od Martin » 19 srp 2017 22:52

Nečestné jednání cestovky! Přesto jsme nakonec byli s výsledkem velmi spokojeni a zpětně jsme rádi, že jsme do toho šli.

Před několika lety jsme obdrželi telefonát s pozvánkou do Kutné Hory na prezentaci, ta se uskutečnila v listopadu 2015 a odvezli jsme si balíček tří dovolených za 30 000 Kč. (Do 12 měsíců, do 24 měsíců a do 30 měsíců). Pak začali jisté pochybnosti a ty se začaly pomalu naplňovat. Z lyžovačky o zimních čii jarních prázdninách (žena pracuje ve školství) nebylo nic – prý vše obsazeno.

Na další prázdniny jsme nedostali také nic, zbyl jen Seefeld na září, na zimu s lyžováním nebylo nic. Žena musela najít do školy za sebe náhradu.

Seefeld

Týden to byl perfektně strávený, krásné teplé (ale ne horké) podzimní počasí, krásné prostředí. U hotelu blízko lanovka, kde se dá udělat nenáročná tůra. Na další tůry jsme popojeli, půjčili jsme kolo a projeli se, večerní posezení na balkóně u vína při zapadajícím sluníčku nemělo chybu.

Jen ten hotel už má dny své slávy za sebou, řekl bych, že se moc neudržuje a spíš dožívá. Apartmány standardně pěkné, služby žádné, recepce je osídlena jen v den příjezdu a odjezdu, na zametení bince, který nadělali při odklízení truhlíků s muškáty, jsme čekali do druhého dne, na pokoji nebyl smeták ani jiné úklidové prostředky, doporučuji vzít s sebou. Na pokoji je toustovač, koupili jsme toustový chléb a … toustovač nefungoval, nechali jsme na recepci vzkaz, že nefunguje – výsledkem bylo, že do druhého dne toustovač z pokoje navždy zmizel. Celkově jsme však byli s dovolenou spokojeni.

Na jaře 2016 začal další boj, tentokrát o dvě dovolené na léto. Jedna volba byla jednoznačná: něco z Kanárských ostrovů – volba padla na Tenerife kvůli velké rozmanitosti tohoto ostrova.

Ale čas se neúprosně blížil a bylo potřeba vybrat tentýž rok ještě třetí dovolenou. Z původních nabídek začali postupně některé nabídky odpadávat pod různými záminkami (Německo Gemünd se prý rušilo kvůli uprchlíkům, Ibizu už nevím proč.)

Druhé moře jsme ve stejném roce nechtěli, zbyly slovenské Donovaly, tak jsme je poptaly na prázdniny. Byla tam nepříjemná podmínka na místě objednat snídani, tak jsme se na to v hotelu dotázali. Odpověď z hotelu zněla: “Volná místa máme, ale s cestovkou Czech Holiday Center již nespolupracujeme.” Jaké bylo překvapení, když po týdnu z CHC došla odpověď, že nejsou na prázdniny v Donovalech volné pokoje a že se máme ozvat koncem srpna na podzimní termín, přitom v listopadu měl poukaz vypršet. To už si každý domyslí sám.

Nakonec nám nezbylo, než jet podruhé v témže roce k moři, tentokrát do Trogiru.

Trogir – Villa Horizont

Na této dovolené nebylo nic zvláštního. Ubytování zcela průměrné, umístění taktéž. Dovolená, která neurazí, ale také nenadchne. Na hezkou pláž je to daleko a je přelidněná, a ta, která je blízko, nestojí za nic. Paní domácí Omrcen byla moc milá a uměla dobře česky. Trogir má hezké historické centrum.

Tenerife – Flamingo Club

A to nejlepší z trojice na konec. Flamingo club má nejlepší polohu mezi ostatními hotely vzhledem k oceánu. Na pláži hotel sice není, ale zde na pláži není žádný hotel, stačilo sejít po schodech a mohli jsme plavat. Dostali jsme velmi hezký apartmán, byl ve velmi dobrém stavu i přes to, že byl před rekonstrukcí. Měl okna na tři strany a výhledy do hezky udržovaných zahrad. Apartmán byl skvěle vybaven, každý den čistě uklizen. Chyběla klimatizace, ale díky ventilátorům, mnoha oknům a tenerifskému podnebí to byl menší problém, než jsme původně mysleli. Dostali jsme navíc i ručníky na pláž, každý den čisté. Celkové prostředí hotelu je poměrně klidné, rodinného typu, žádný obrovský komplex. Ujala se nás svérázná sympatická delegátka Iveta, podmínkou pobytu bylo účastnit se masáže mozku na téma členství v jejich klubu. Moc se nám celý princip takových dovolených líbil, vadou na kráse bylo jedno číslo na závěr prezentace napsané na papír. Členové klubu jsme se nestali, nemělo to však žádný vliv na zbytek pobytu, aspoň jsme projeli celé Tenerife, je to skvělý rozmanitý ostrov.
Jako minus vidím nemožnost v hotelu zaparkovat auto a také docela neobvyklá vratná kauce 300 € kvůli poškození vybavení apartmánu, ale to se dá přežít.

Vraťme se však k CHC. Největší podivnost je vztah Flamingo Clubu a CHC. Jak jsme se dozvěděli, tak CHC nás zinkasuje, ale Flamingu za náš pobyt neplatí ani euro. A za co jim tedy platíme? Služby CHC jsou dost mizerné, odpovědi na poptávky docházejí za týden, leteckou společnost si vybrat nesmíme, půjčovnu aut nezajistí tu nejoptimálnější. A co je nejhorší, tak lžou, jak je popsáno výše. Ostatně i lidé z Flaminga Martina z CHC nemají rádi, měl tam v pátek přiletět a nadšení z toho nebyli.

Johny

Příspěvek od Johny » 21 srp 2017 17:41

Chtěl bych touto cestou poděkovat do Czech holiday center do Kutné Hory za zajištění báječné reklamní dovolené do Seefeldu. Prostředí tohoto městečka a okolí nás naprosto okouzlilo. Hotel byl útulný a čistý. Rádi využijeme vašich služeb i v budoucnu. Římanovi

Petr Kratěna

Příspěvek od Petr Kratěna » 22 srp 2017 17:38

Tak nyní jsem trochu v rozpacích, když čtu příspěvek pana Veverky moc tomu nerozumím. Píše hned na začátku o neseriozním jednání a pak, že měl 3 velmi pěkný dovolený. Nějak se nemůžu orientovat v těch protimluvech. Kdo jinej teda má zásluhu na těch pěkných dovolených, než ten, od kterého to pořídím. Měli jsme od nich nabídku, ale nějak to zvažuji. Když to tady pročítám, tak vesměs kladné příspěvky, ale nevím.

Ing. Jan Čerňanský

Příspěvek od Ing. Jan Čerňanský » 26 srp 2017 23:45

To je jednoduchý Petře… Dnes každý očekává svíčkovou s deseti knedlíky a nejlíp za 49,50. A když jí máš dobrou, ale jen se šesti, tak jsi přece v lepším případě normální nic moc průměr a v horším podvodník, protože si sliboval velkou porci. A šest je přece ,,naprosto normální,, NESOUDNOUST lidí vládne dobou. Já se upřímně nasmál, když jsem četl toho pana Veverku… Jsou neseriozní, ale pro jistotu s nima jel na 3 dovolený :) Normální člověk by jel jednou a víc už ne :)
A navíc jsou tak neseriozní, že ty dovolený byly moc pěkný…

Řehákovi

Příspěvek od Řehákovi » 28 srp 2017 21:32

Zdravím z Loun, o víkendu jsme se vrátili z dovolené v Seefeldu. Dovolená se nám velmi vydařila. Bydleli jsme v hotelu Hochegg, v klidné části města. Hotel je průměrné úrovně, ovšem okolí a služby tam, to je fantazie. Dovolenou jsme absolvovali od Czech holiday center ze zkušebního programu. Jednalo se o již druhou dovolenou. Zejména bychom rádi pochválili vstřícný přístup paní Tomkové z rezervačního oddělení, která nám skvěle poradila. Těšíme se na další. Řehákovi

Yitka

Příspěvek od Yitka » 02 zář 2017 03:51

Asi normálně fungujou, já už u nich byl před 6 rokama, vesměs se dá souhlasit s většinou příspěvků, který tady čtu. Koukám co tady je novýho, protože volali zase manželce ať přijedem. Já jedu, nechápu proč mi to dávaj znova, když sem si u nich nic nekoupil už tenkrát… Ale rozhodně Rakousko za cenu toho, že si tam sám dojedu beru všema deseti

Radek C.

Příspěvek od Radek C. » 06 zář 2017 18:33

Již asi po osmé jsem se vydal přes Czech holiday na dovolenou. Tentokrát to bylo na poznávací zájezd na Ukrajinu. Ukrajina je krásná země, jenom chudáci lidi v čem tam musí dneska žít. Držím jim palce ať se tam situace uklidní.

Tomáš Řektak

Příspěvek od Tomáš Řektak » 12 zář 2017 18:15

Dovolená na Tenerife proběhla bez problémů

Petra

Příspěvek od Petra » 28 zář 2017 17:22

Dovolená v Residence club na Donovalech byla nejhezčí dovolenou za poslední roky. Vše bylo skvělé i díky počasí, které nám umožnilo šlapat po horách. Skvělý byl wellness na hotelu právě po takovýchto výletech. Jídlo nám také naprosto vyhovovalo. Slovensko je a vždy bude naše srdeční záležitost

Prokeš Petr

Příspěvek od Prokeš Petr » 02 říj 2017 20:16

S touto cestovnkou máme zkušenost celkem dobrou, byli jsme s nimi ´v Rakousku a na Slovensku. Celkový průběh rezervace a zajištění dovolené byl bez problémů. V obou případech jsme byli také velmi spokojeni s ubytováním. V Rakousku to byl Amadeus Radstadt a na Slovensku Residence club Donovaly. Původně jsme do toho Radstatu nechtěli jet, ale pracovnice z rezervačního oddělení mě ukecali a udělali dobře, ještě jim za to dlužím lahvinku. Přejeme další spokojené klienty. Prokeš Petr

Rychlá odpověď