recenze Czech Holiday Center - Stránky 15 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
MarekD

Příspěvek od MarekD » 04 bře 2017 20:18

V UNORU JSME BYLI S KAMOSEMA NA LYZICH V SEEFELDU. BYLO TO SUPER, LYZE I KOUPACKA V TERMALECH . HOTEL BYL VYNIKAJICI. DOPORUCUJU. MD

eva

Příspěvek od eva » 23 úno 2017 18:17

DD, také si mame vyzvednout poukaz, chci se informovat zda poukaz obnasi pouze ubytovani? Dopravu a staravu si hradíme? Dekuji za info . Hezky den :)

Honza St

Příspěvek od Honza St » 19 úno 2017 18:12

No docela jsem byl v šoku, když jsem si na internetu porovnal cenu ubytování v Chorvatsku Horizont Villa s tím, co jsem si našel na srpen 2017na netu. Jedna nula pro cestovku z Kutné Hory. Na booking.com apartmán na týden 19.500,- u nich 11.900,-. to není špatný. Už nejednou jsem se přesvědčil, že menší prodejce může být rozumnější, než nadnárodní organizace. Jen tak dál. Zkusím určitě i hory v zimě. H

Mirek

Příspěvek od Mirek » 27 led 2017 21:17

Také jsem se zúčastnil prezentace s tím, že mi nabídli reklamní poukaz na ubytování. Do Kutné Hory jsem jel s tím, že už jsem věděl jakým způsobem CHC funguje. Neměl jsem v úmyslu si od CHC kupovat žádnou dovolenou, jen mě zajímal ten reklamní poukaz. Poukaz jsem na vyzkoušení dostal, tak uvidíme, jaká ta dovolená bude. Mirek

Zuzana

Příspěvek od Zuzana » 20 led 2017 16:19

Dovolená na Donovalech se povedla. Sněhu bylo dost a ubytování bylo na špičkové úrovni. Pořídili jsme si tam pobyt ještě jeden. Vřele doporučuji Residence club. Halušky nechci už ale aspoň do léta vidět :)

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » 13 led 2017 03:06

Dobrý večer, tak si tak brouzdám po referencích a mám z toho v hlavě trochu guláš. Každopádně budu asi nakonec vycházet z ceny. Ubytování mi nabídli v Czech holiday center za bezkonkurenční peníze. Vychází mi to skoro o půlku míň, než na booking.com. Až je to podezřelý. No jak ale čtu, tak dovolené normálně dělají, takže asi jo. Kdyby byl problém, tak o mě zde ještě uslyšíte. Standa

Bohumil Lejska

Příspěvek od Bohumil Lejska » 10 led 2017 20:46

Dobrý den,
my senioři jsme snadným cílem prodejních schůzek různých firem. Byli jsme se ženou osloveni s nabídkou zkouškové dovolené. Ze zvědavosti jsme se vydali pro tuto dovolenou. V Kanceláři se nás ujal milý mladík, který nám doslova svým povídáním učaroval. Koupili jsme si dovolené a jeli zpátky domů do Plzně. Už po cestě jsme se ženou diskutovali, jestli jsme udělali dobře. Naše diskuse se změnila později v hádku. Manželka mi říká, že jsem důvěřivý pitomec. Nakonec jsme u smlouvy zůstali. Na září loňského roku jsem domluvil u CK pobyt v Seefeldu. Dovolená se mimořádně vydařila, i když na horskou turistiku jsme už trošku z formy. No a pak následovala listopadová dovolená na Tenerife, nic hezčího jsme se ženou nezažili. Maruška se mi stále dokola omlouvala, že mi tenkrát v tom autě hubovala ( do důvěřivců v lepším případě ). Každopádně se nám líbilo vše, ostrov, hotel, moře, delegát, stravování i exkurze. Nádhera, do dneška to v žertu paní připomínám, že mi neměřila správně, když jsem jí koupil krásné dovolené. Přejeme CK z Kutné Hory mnoho spokojených klientů, tak jako jsme byli my.

Jana

Příspěvek od Jana » 07 led 2017 23:28

V Rakousku s nima ok. Nebyli jste s nimi nekdo v Dominikanske Republice? Chceme se tam vypravit, ale nenašli jsme na to žádné recenze.

David K.

Příspěvek od David K. » 10 pro 2016 16:40

Včera večer jsme se vrátili z rakouského Seefeldu. Vždy mě dokáže příjemně vánočně naladit nádherné pojetí Adventu v Rakousku. Od velkých měst po malé vísky, všude trhy, výzdoba a dobrá nálada. Na trzích spousta domácích výrobků a specialit.. prostě krásné. U nás z každého druhého stánku smrdí přepálená klobása, langoš nebo hranolky.. Je to taková škoda, že to neumíme až na pár případů alespoň napodobit. Salzburské trhy jsou plné Čechů, stejně tak v Linzi, Mnichově, Vídni, ale i jinde. Ty lidi asi nejedou stovky kilometrů, když by to samé měli doma. Je to bohužel obrovský rozdíl. Lidé si tam opravdu umí advent užít, u nás všichni jak šílenci vezmou jen obchodní centra útokem, kde v nervech tráví skoro celý prosinec. Škoda. Rakousko je v tomto mnohem před námi. Pánové z radnic a zastupitelstev, nešlo by něco podobného iniciovat, zaštítit a podobné tradice budovat i u nás?

Vašek

Příspěvek od Vašek » 06 pro 2016 18:05

Včera jsme byli s e ženou na schůzce v Kutné Hoře. Nechali jsme se zlákat milým hlasem dotěrné telefonistky. Nemáme to z Pardubic tak daleko, tak jsem se nechal manželkou taky ukecat. Průběh schůzky byl v pohodě, ale o žádné z nabídek neuvažujeme. Dovolené si děláme na vlastní pěst a cestovky jdou mimo nás. Z tohoto pohledu byla nejzajímavější návštěva Kostnice. Vašek

Rychlá odpověď