recenze Exim Tours
-
Michal
Dobrý den,
v lednu 2013 !!!jsme si zaplatili zálohu na zájezd do letoviska Mallorca, hotel Beverly Playa, termín odletu září 2013. Hotel nám byl doporučen v CK Exim Tours. Odlet i příjezd do hotelu byl v pořádku, ale potom nás čekalo zděšení. Pokoje nebyly volné, nebo Vám dali klíče od pokoje a tam již byl někdo ubytovaný. Pokoje za příplatek s výhledem na moře, byly v přízemí s výhledem do stromů!
Z moře jsme viděli cca 1m2. S výhledem na moře jednoznačně nejhorší pokoje celého hotelu. Dále jsme si připlatili pokoje tzv. Superior. V hotelovém pokoji tisíce mravenců, dveře do koupelny a na WC bez možnosti zavření, záchodové prkénko rozbité. Byla tam nová skříň, dvoudveřová, ale otvírat šla pouze jedna polovina. Jídlo v restauraci bylo chutné a bylo ho dostatek, ale museli jsme si vystát fronty!!!Hotel nedoporučuji pro mladé lidi v září, 99% klientů hotelu byli důchodci z Německa, věkový průměr 80 let. Lehátka u bazénu sice zdarma, ale ta nebyla nikdy volná( fronta od 7 hodiny ). U moře za poplatek, ale i zde po 10 h nebylo volné místo. Hotel může ubytovat zhruba 900 hostů, ale absolutně zde není zázemí pro takovou kapacitu. Fronty na stůl v jídelně, jídlo, výtah, na společné WC. Hotel nabízí i večerní programy, ale opět kapacita, tak 100 lidí. Personál recepce neochotný, hotel jde cítit zatuchlinou. Exim Tours má nasmlouvané ty nejlevnější pokoje a nabízí je za mnohem vyšší ceny než jiné CK. Byli tam klienti z CK Emma, kteří měli pobyt na 10 dní v pokojích s příplatkem levnější, než Exim s pobytem na týden
s platbou zálohy již 8 měsíců před odletem!!
v lednu 2013 !!!jsme si zaplatili zálohu na zájezd do letoviska Mallorca, hotel Beverly Playa, termín odletu září 2013. Hotel nám byl doporučen v CK Exim Tours. Odlet i příjezd do hotelu byl v pořádku, ale potom nás čekalo zděšení. Pokoje nebyly volné, nebo Vám dali klíče od pokoje a tam již byl někdo ubytovaný. Pokoje za příplatek s výhledem na moře, byly v přízemí s výhledem do stromů!
Z moře jsme viděli cca 1m2. S výhledem na moře jednoznačně nejhorší pokoje celého hotelu. Dále jsme si připlatili pokoje tzv. Superior. V hotelovém pokoji tisíce mravenců, dveře do koupelny a na WC bez možnosti zavření, záchodové prkénko rozbité. Byla tam nová skříň, dvoudveřová, ale otvírat šla pouze jedna polovina. Jídlo v restauraci bylo chutné a bylo ho dostatek, ale museli jsme si vystát fronty!!!Hotel nedoporučuji pro mladé lidi v září, 99% klientů hotelu byli důchodci z Německa, věkový průměr 80 let. Lehátka u bazénu sice zdarma, ale ta nebyla nikdy volná( fronta od 7 hodiny ). U moře za poplatek, ale i zde po 10 h nebylo volné místo. Hotel může ubytovat zhruba 900 hostů, ale absolutně zde není zázemí pro takovou kapacitu. Fronty na stůl v jídelně, jídlo, výtah, na společné WC. Hotel nabízí i večerní programy, ale opět kapacita, tak 100 lidí. Personál recepce neochotný, hotel jde cítit zatuchlinou. Exim Tours má nasmlouvané ty nejlevnější pokoje a nabízí je za mnohem vyšší ceny než jiné CK. Byli tam klienti z CK Emma, kteří měli pobyt na 10 dní v pokojích s příplatkem levnější, než Exim s pobytem na týden
s platbou zálohy již 8 měsíců před odletem!!
-
babča alča
Prosím o zkušenost všech, kteří jste navštívili hotel Pickalbatros Sea World.
četla jsem recenze, všichni moc a moc vychvalují hotel, služby, tobogány, sice jsem se smířila s tím, že k moři se jede busem, ale jaké je to moře? Dá se tam koupat v pohodě, nebo boty do vody kvůli kamenům, někdo píše koupat se nalevo, napravo jsou kameny…
Prosím, poraďte, jedu tam s vnoučaty (a je jich moc) a hlavně také kvůli moři.
Děkuji všem, kteří mi poradí.
četla jsem recenze, všichni moc a moc vychvalují hotel, služby, tobogány, sice jsem se smířila s tím, že k moři se jede busem, ale jaké je to moře? Dá se tam koupat v pohodě, nebo boty do vody kvůli kamenům, někdo píše koupat se nalevo, napravo jsou kameny…
Prosím, poraďte, jedu tam s vnoučaty (a je jich moc) a hlavně také kvůli moři.
Děkuji všem, kteří mi poradí.
-
ilona
V létě 2010 jsme trávili dovolenou z Eximem, viz recenze z téhož roku, naprosto stejná zkušenost s arogancí CK Exim, nedali jsme se, věc jsme podstoupili České obchodní inspekci, ČT 1, byla odvysilána reportáž, předali vše advokátovi, byli jsme rozhodnutí stížnost podat na příslušný Živnostenský úřad a svých práv se domoci soudní cestou a hle dostali jsme celou cenu zájezdu zpět, i přes lživé tvrzení v odvysílané reportáži, že ze strany CK Exim bylo vše v pořádku. Tak se nedejte, ale hlavně dejte na zkušenosti těch druhých a přemýšlejte komu dáte důvěru a své peníze a svůj čas. Pane Milane, při prohlížení vašich fotografií, jsem se musela pousmát, naprosté stejné máme i my, jen jiná destinace, jiný rok.
-
Milan
Mám taky velmi špatné zkušenosti s cestovkou Exim tours.Náš drahý pobyt v Dominikánské republice byl omezen pouze u bazénu,moře bylo špinavé a všude naplavené chaluhy.Animační programy na amatérské úrovni apod.Cestovka mě krásným dopisem poslala k vodě.Už niiiiikdy vííííce s Exim tours.Varuji každého,reklamace je nezajímají!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Milan
Mám taky velmi špatné zkušenosti s cestovkou Exim tours.Náš drahý pobyt v Dominikánské republice byl omezen pouze u bazénu,moře bylo špinavé a všude naplavené chaluhy.Animační programy na amatérské úrovni apod.Cestovka mě krásným dopisem poslala k vodě.Už niiiiikdy vííííce s Exim tours.Varuji každého,reklamace je nezajímají!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
pepan
-
Balajti
Zakoupený lyžařský zájezd s ubytováním kde byla plně vybavená kuchyňka (uvedeno v inzerátu) byl zklamáním.Plně vybavená kuchyňka se nedala používat protože majitelka pensionu si to nepřála.Po návratu Exim-Tours reklamaci zamítl . Po 10 měsících mají ten samý inzerát a na dotaz zda se plně vybavená kuchyňka dá používat odpověděli, že ANO,pro upřesnění zda se tam dá vařit jídlo jako guláš a péct kuře,zněla odpověď ANO, vše se tam dá vařit.Spojil jsem svou reklamaci s čerstvou odpovědí a Exim-Tours napsal zcela neadekvátní odpověď ,kde porovnává druhy ubytování, ale na inzerci a naplnění toho co garantují vůbec nepohlíží.Nikdy s nimi nikam nepojedu ani nepoletím.Vůbec nejsem naštvaný, ale nebudu podporovat lháře a podvodníky.
-
Dinno
Pro A. : i já jsem svého času si zde dovolil Exim, vzhledem k velmi dobré zkušenosti, pochválit. Okamžitě se ze mě stal psanec, neználek a nýmand, který se o p o v á ž i l mít jiný názor. A když jsem si k tomu dovolil poukázet na to, že češi jsou ve valné většině národ nespokojenců za každou cenu ba ufňukanců … stal se ze mně vlastizrádce =)))
p.s. – však uvidíte, co se stane teď
p.s. – však uvidíte, co se stane teď
-
Míša
-
Mister twister
Ignorace a výsměch. Tady vás ubytuje exim tours ve 4* hotelu oriental bay. Plíseň, špína smrad. Při reklamaci exim tours neshledal reklamaci jako oprávněnou. http://nevereximtours.rajce.idnes.cz/ex ... iental-bay Obrázek si udělejte sami.