recenze Exim Tours - Stránky 15 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Exim Tours

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Michal

Příspěvek od Michal » 10 led 2014 15:46

Dobrý den,

v lednu 2013 !!!jsme si zaplatili zálohu na zájezd do letoviska Mallorca, hotel Beverly Playa, termín odletu září 2013. Hotel nám byl doporučen v CK Exim Tours. Odlet i příjezd do hotelu byl v pořádku, ale potom nás čekalo zděšení. Pokoje nebyly volné, nebo Vám dali klíče od pokoje a tam již byl někdo ubytovaný. Pokoje za příplatek s výhledem na moře, byly v přízemí s výhledem do stromů!
Z moře jsme viděli cca 1m2. S výhledem na moře jednoznačně nejhorší pokoje celého hotelu. Dále jsme si připlatili pokoje tzv. Superior. V hotelovém pokoji tisíce mravenců, dveře do koupelny a na WC bez možnosti zavření, záchodové prkénko rozbité. Byla tam nová skříň, dvoudveřová, ale otvírat šla pouze jedna polovina. Jídlo v restauraci bylo chutné a bylo ho dostatek, ale museli jsme si vystát fronty!!!Hotel nedoporučuji pro mladé lidi v září, 99% klientů hotelu byli důchodci z Německa, věkový průměr 80 let. Lehátka u bazénu sice zdarma, ale ta nebyla nikdy volná( fronta od 7 hodiny ). U moře za poplatek, ale i zde po 10 h nebylo volné místo. Hotel může ubytovat zhruba 900 hostů, ale absolutně zde není zázemí pro takovou kapacitu. Fronty na stůl v jídelně, jídlo, výtah, na společné WC. Hotel nabízí i večerní programy, ale opět kapacita, tak 100 lidí. Personál recepce neochotný, hotel jde cítit zatuchlinou. Exim Tours má nasmlouvané ty nejlevnější pokoje a nabízí je za mnohem vyšší ceny než jiné CK. Byli tam klienti z CK Emma, kteří měli pobyt na 10 dní v pokojích s příplatkem levnější, než Exim s pobytem na týden
s platbou zálohy již 8 měsíců před odletem!!

babča alča

Příspěvek od babča alča » 08 led 2014 05:20

Prosím o zkušenost všech, kteří jste navštívili hotel Pickalbatros Sea World.
četla jsem recenze, všichni moc a moc vychvalují hotel, služby, tobogány, sice jsem se smířila s tím, že k moři se jede busem, ale jaké je to moře? Dá se tam koupat v pohodě, nebo boty do vody kvůli kamenům, někdo píše koupat se nalevo, napravo jsou kameny…
Prosím, poraďte, jedu tam s vnoučaty (a je jich moc) a hlavně také kvůli moři.
Děkuji všem, kteří mi poradí.

ilona

Příspěvek od ilona » 26 pro 2013 22:18

V létě 2010 jsme trávili dovolenou z Eximem, viz recenze z téhož roku, naprosto stejná zkušenost s arogancí CK Exim, nedali jsme se, věc jsme podstoupili České obchodní inspekci, ČT 1, byla odvysilána reportáž, předali vše advokátovi, byli jsme rozhodnutí stížnost podat na příslušný Živnostenský úřad a svých práv se domoci soudní cestou a hle dostali jsme celou cenu zájezdu zpět, i přes lživé tvrzení v odvysílané reportáži, že ze strany CK Exim bylo vše v pořádku. Tak se nedejte, ale hlavně dejte na zkušenosti těch druhých a přemýšlejte komu dáte důvěru a své peníze a svůj čas. Pane Milane, při prohlížení vašich fotografií, jsem se musela pousmát, naprosté stejné máme i my, jen jiná destinace, jiný rok.

Milan

Příspěvek od Milan » 26 pro 2013 01:30

Mám taky velmi špatné zkušenosti s cestovkou Exim tours.Náš drahý pobyt v Dominikánské republice byl omezen pouze u bazénu,moře bylo špinavé a všude naplavené chaluhy.Animační programy na amatérské úrovni apod.Cestovka mě krásným dopisem poslala k vodě.Už niiiiikdy vííííce s Exim tours.Varuji každého,reklamace je nezajímají!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milan

Příspěvek od Milan » 26 pro 2013 01:30

Mám taky velmi špatné zkušenosti s cestovkou Exim tours.Náš drahý pobyt v Dominikánské republice byl omezen pouze u bazénu,moře bylo špinavé a všude naplavené chaluhy.Animační programy na amatérské úrovni apod.Cestovka mě krásným dopisem poslala k vodě.Už niiiiikdy vííííce s Exim tours.Varuji každého,reklamace je nezajímají!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepan

Příspěvek od pepan » 22 pro 2013 06:02

Chápu různé názory na Exim,ale pro mě ta nejhorší cestovka na trhu u nás….Horší jsem nepoznal a nebudu se radši rozepisovat……

Balajti

Příspěvek od Balajti » 21 pro 2013 18:27

Zakoupený lyžařský zájezd s ubytováním kde byla plně vybavená kuchyňka (uvedeno v inzerátu) byl zklamáním.Plně vybavená kuchyňka se nedala používat protože majitelka pensionu si to nepřála.Po návratu Exim-Tours reklamaci zamítl . Po 10 měsících mají ten samý inzerát a na dotaz zda se plně vybavená kuchyňka dá používat odpověděli, že ANO,pro upřesnění zda se tam dá vařit jídlo jako guláš a péct kuře,zněla odpověď ANO, vše se tam dá vařit.Spojil jsem svou reklamaci s čerstvou odpovědí a Exim-Tours napsal zcela neadekvátní odpověď ,kde porovnává druhy ubytování, ale na inzerci a naplnění toho co garantují vůbec nepohlíží.Nikdy s nimi nikam nepojedu ani nepoletím.Vůbec nejsem naštvaný, ale nebudu podporovat lháře a podvodníky.

Dinno

Příspěvek od Dinno » 19 pro 2013 02:04

Pro A. : i já jsem svého času si zde dovolil Exim, vzhledem k velmi dobré zkušenosti, pochválit. Okamžitě se ze mě stal psanec, neználek a nýmand, který se o p o v á ž i l mít jiný názor. A když jsem si k tomu dovolil poukázet na to, že češi jsou ve valné většině národ nespokojenců za každou cenu ba ufňukanců … stal se ze mně vlastizrádce =)))
p.s. – však uvidíte, co se stane teď

Míša

Příspěvek od Míša » 18 pro 2013 18:29

Loni na podzim jsme byli s Eximem na pobytové dovolené na Sinaji. Cesta , ubytování ,strava vše bylo perfektní . Delegát vynikající ,prostě všechno bylo supr. Není co dodávat !

Mister twister

Příspěvek od Mister twister » 15 pro 2013 20:57

Ignorace a výsměch. Tady vás ubytuje exim tours ve 4* hotelu oriental bay. Plíseň, špína smrad. Při reklamaci exim tours neshledal reklamaci jako oprávněnou. http://nevereximtours.rajce.idnes.cz/ex ... iental-bay Obrázek si udělejte sami.

Rychlá odpověď