recenze Exim Tours - Stránky 23 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Exim Tours

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Nikol

Příspěvek od Nikol » 13 srp 2013 18:11

Letos jsem poprvé využila služeb CK Exim (Mallorca) a když pominu fakt, že hotel a okolí vypadalo jinak, než na katalogu a internetu, byli jsme spokojení. Jedinou negativní zkušenost mám s delegátkou Eximu p.Bachratou. Velice milá paní, která se usmívá, ba přímo září, když si u ní objednáte výlet nebo auto z půjčovny. Bohužel se u nás vyskytly zdravotní komplikace, díky kterým jsme byli nuceni po 2 dnech odletět do ČR. Zcela nelogicky jsme spoléhali v cizí zemi na pomoc delegátky. Nebyla schopná ani ochotná nám jakkoli pomoci, takže jsme si všechno obvolali a zařídili sami. Když jsme jí zavolali, že máme zakoupené letenky a všdchny náležitosti vyřízené a že bychom ji chtěli moc poprosit, zda by nás mohla odvést na 65 km vzdálené letiště (z již zmíněnýchz zdravotních důvodů bylo nemyslitelné jet autobusem), zeptala se, zda víme, jak se anglicky objednává taxi. Tato odpověď spolu s jejím chováním pro nás byla nepřijatelná a nechci si představit, kdyby se to stalo někomu, kdo není schopen se anglicky domluvit.

Miroslav

Příspěvek od Miroslav » 07 srp 2013 03:33

Děkuji Vám všem za připomínky k cestování s Exim Tour. Máme objednaný a zaplacený zájezd do Řecka na Korfu, tak samozřejmě čtu recence. Byli jsme s Exim Tour už dvakrát a to vždy v Řecku, jednou Samos, před 2 měsíci Zakynthos. Oba zájezdy SUPER, žádné problémy, tak taky věřím, že to bude i nadále, protože Exim Tour považuji za jedničku v cestování. Děkuji a Vám všem cestujícím s Eximem přeji ty samé zkušenosti co mám já. M T.

Eliška

Příspěvek od Eliška » 04 srp 2013 20:08

Opravdu mě zaráží některé negativní komentáře. V této době kdy na internetu najdete snad úplně všechno není takový problém se kouknout na recenze hotelů do kterých bysme chtěli jéct.!!! Egypt i Tunis je naprosto jiná mentalita, hotel jsem vybírala podle recenzí a nemohla jsme si stěžovat. Mluvím o hotelu Sea Gull Beach resort v Hurghadě. Z recenzí jsem se dozvěděla, že čechy ubytovávají do staré části a tak jsme řekli na recepci, že chceme být v nové části a hned nás tam bez problému ubytovali! Takže ono stačí nebýt líný a najít si recenze a pak se nebudete divit že jste v hotelu plný špíny!

Hana

Příspěvek od Hana » 04 srp 2013 19:05

Byli jsme s Eximem v Emirátech. Místo objednaného hotelu na pláži nás umístili v hotelu u smetiště. Nad hlavou nám hučel ve dne v noci agregát, na pláž jsme jezdili daleko autobusem. Změnu hotelu se prý dozvěděli těsně po našem příletu!!! Delegátka se jmenovala Markéta, příjmení si už nepamatuji, znělo trochu německy, ale poznáte ji podle toho, že je tmavovlasá a na svůj věk obézní. Pořád sedí ve svém hotelu, kde je ubytovaná a o klienty v jiných hotelech se nestará. Je neinformovaná, neochotná a drzá „jako opice“. Neustále nám lhala, slibovala, že je to jen dočasné a že se budeme stěhovat do námi objednaného hotelu – za 1 den, potom že určitě za 2, nakonec z ní vylezlo, že vůbec. Za celou dobu jsme si ani nevybalili zavazadla, neustále jsme čekali, kdy nám zavolá, že se máme stěhovat a snažili se jí telefonovat a psát. Z žádné dovolené jsme se ještě tak moc netěšili domů jako tentokrát. Prostě místo odpočinku jen stres, pokažený celý zájezd, vyhozené peníze, reklamace neúčinná. Teď bychom my, naši příbuzní ani naši známí s nimi nejeli, i kdyby to bylo zadarmo. Ty nervy za to nestojí. Je to přesně tak, jak to už mnozí přede mnou napsali. Exim se zřejmě řídí heslem: Hlavně ať zákazník zaplatí a potom už nás nezajímá. Bylo to pro nás velké ponaučení. Teď už budeme jezdit s někým jiným anebo sami, vždyť na internetu se dnes dá hotel i letadlo za výhodné ceny objednat.

Pedro

Příspěvek od Pedro » 04 srp 2013 18:33

Pro paní Moniku: byli jsmes Eximem v DR na přelomu března a dubna a pokud mohu doporučit, poohlédněte se po jiné CK. Opravdu jsou schopni jinak nádhernou dovolenou celkem spolehlivě pokazit (a to volím hodně mírná slova). U nich není na 1. místě klient, ale přísun peněz a arogance. Stejnou dovolenou pořídíte s německou CK o polovinu levněji, větším letadlem a nepopsatelně lepším přístupem. Pokud by Vám nevadilo letět z nějakého německého města, je to ta nejlepší volba. Navíc německá letiště dávají výrazné slevy na parkování, některé dokonce zdarma. Existují i české autobusové spol. , které Vás tam zdarma odvezou i přivezou, pokud si koupíte zájezd od určité německé CK (nechci tu dělat reklamu).

Pro paní Lenku: dle mého jste měla prostě kliku. Buďte ráda, že Vás trable provázené touto CK minuly,ale věřte, že tato cestovka – od doby, co ji původní majitel prodal jedné nejmenované společnosti – je všechno možné, jen ne spolehlivá a tím pravým partnerem na cesty.

Sylva

Příspěvek od Sylva » 04 srp 2013 16:54

Exim už nikdy. To byla pro mne ještě i po dovolené dlouhou dobu noční můra! Na dovolené to byly z jejich strany jen samé podrazy. Hnus. Nebrat!

lenka

Příspěvek od lenka » 04 srp 2013 13:30

PRO JARKU,ne nejsem jejich agentka.Možná jsme měli štěstí a nebo cestovka není zas tak špatná jak se tu píše.

Dana

Příspěvek od Dana » 04 srp 2013 00:28

Zdravím všechny byl někdo v Bulharsku v Obzoru od Exim touru,byla bych ráda za nějaký nazor

Monika

Příspěvek od Monika » 03 srp 2013 23:48

Zdravím, čtu zde recenze a nestačím se divit. Rádi bychom s přítelem tento rok do Dominikány, rozhodujeme se mezi Eximem a Firotour, ale u obou CK jsou recenze dost rozporuplné.
My byli v listopadu 2012 s Eximem na Kapverdech a opravdu jsme si nemohli stěžovat, vše proběhlo na jedničku. Delegátka milá a ochotná, odlet a přílet ve sjednanou dobu, proste spokojenost. Ale jak tady čtu o Dominikánské republice, tak asi zvolíme jinou CK :-/

magic

Příspěvek od magic » 31 črc 2013 22:37

Zdravím. Dne 31.7. 2013 jsme se vrátili z Kapverdských ostrovů s CK EXIM tours. Vše v naprostém pořádku. Hotel sítě Riu jsou opravdu velmi dobré. Hlavně ochota a snaha místních lidí byla překvapivě maximální. Vyplácá se mít vždy v kapse drobné mince a sem tam to Euro nebo 50ti Cent někomu dát (třeba na baru), byť máte vše all inclusive. Pláže nádherné, čité a poloprázdné, protože se většina lidí válí u bazenů hotelu s dostatečným přísunem jídla a pití. Cestování s Travel service….bez problémů, jen se domnívám, že tak malé letadlo není na tyto delší lety vhodné. Letušky bez problémů a milé. Takže paradoxně jedný problém na tom všem byla slečna delegátka. Takovou arogantní a neochotnou slepici jsem zatím ještě neviděl. I podle slov ostatních je prostě „fuckovala“ a starala se jen o svoje kamarády. Naštěstí jsme jí ani jednou nepotřebovali. Ale ostatní, třeba starší lidé nejsou vybaveni jazykově nebo nemají zkušenosti s cestováním. Pro ně by tam být měla. Takže Kavperdy super, ale pravděpodobně s německou cestovkou. Mimochodem měli jsem možnost se bavit s německou delegátkou a viděli jsme v akci i delegátku pro anglicky mluvící hosty. Tomu se říká profesionalita. Tam by měl Exim posílat své ovečky na převýchovu. Ale jak jsem z ostatních recenzí pochopil, jim je celkem jedno co si klienti myslí. Takže hurá za jinou cestovkou.

Rychlá odpověď