recenze Exim Tours - Stránky 24 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Exim Tours

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Mgr.Klára Kosařová

Příspěvek od Mgr.Klára Kosařová » 30 črc 2013 17:45

Řecko – Korfu – hotel angela beach
DOPORUČUJEME!!!!
Velmi pěkná a vydařená dovolená. Chci poděkovat děvčatům z Liberce kancelář Exim Tours – byl to jejich výběr.
Transfer na letiště – připravené autosedačky dle věku dětí, příjemný řidič. Transfer do hotelu – dokonalá organizace. Ubytování, jídlo i pití super. Personál hotelu od uklizeček, recepci až po číšníky – super. Opravdu velká spokojenost.
Nádherná dovolené!!!!!!!
(malinko slabší článek byl delegát, ale to se dalo přežít)

Alena

Příspěvek od Alena » 30 črc 2013 02:13

Dobrý den, byla jsem s manželem a pětiletým vnoučkem na dovolené s CK Eximtour. Ubytování Zakynthos (hotel Zante Imperial) v čase 5.-12.7. 2013. Vše proběhlo, tak jak mělo .Nemám negativní zkušenost. Delegátka skvělá, velmi milá, vstřícná. V hotelu také vše v pořádku. Čistota, stravování výborné. Vadilo mě jen chování různých turistů-neumí pozdravit, poděkovat a stále bručí. Chyběla mě více řecká kultura – hudba, tanec. Moc bylo ruštiny a komunikace v ruštině. Zbytená byla velká hlučnost u bazénu, ale mám pocit, že je to všude- bohužel.

Pavel

Příspěvek od Pavel » 29 črc 2013 13:56

Souhlasím, poprvé v životě jsem udělal chybu a nejel s Čedokem a musím souhlasit, s Eximem NIKDY VÍC. Při koupi zájezdu naslibují hory doly, když podepíšete a zaplatíte je konec, nic nejde, nic není jak mal být. Reklamace bez odezvy, nebo zamítavé a vám zůstane prázdná peněženka, oči pro pláč a zkažená dovolená

Veronika

Příspěvek od Veronika » 27 črc 2013 16:14

Dobrý den,
létám s Eximem už 4roky a nikdy jsem si nestěžovala. Jejich služby jsou výborné a vždy jsem maximálně spokojená. Bohužel tento rok se slečny delegátky Ivana Bláhová a Katka Assoumani vyznamenali (hotel Angela Beach). Kdyby tam tyto slečny nebyli, tak by se vůbec nic nestalo. Ani jedna nebyla schopna nám dát celé informace o fakultativních výletech, půjčení kol, …
Byla jsem dosti překvapená, jelikož Exim má vždy výborné delegáty, kteří Vám poskytnout maximum informací.

Veronika

Příspěvek od Veronika » 27 črc 2013 16:11

Dobrý den,
létám s Eximem už 4roky a nikdy jsem si nestěžovala. Jejich služby jsou výborné a vždy jsem maximálně spokojená. Bohužel tento rok se slečny delegátky Ivana Bláhová a Katka Assoumani vyznamenali (hotel Angela Beach). Kdyby tam tyto slečny nebyli, tak by se vůbec nic nestalo. Ani jedna nebyla schopna nám dát celé informace o fakultativních výletech, půjčení kol, …
Byla jsem dosti překvapená, jelikož Exim má vždy výborné delegáty, kteří Vám poskytnout maximum informací.

Lenka

Příspěvek od Lenka » 25 črc 2013 05:03

Varování pro všechny,kteří chtějí využít služeb ck Exim. V loni jsme byli na dovolené v Tunisu.Měli jsme problémy,kteří tady všichni popisují.Reklamovali jsme dovolenou3x a výsledek žádný.Nepomohla ani ACK ani Ochrana spotřebytelů,prostě nikdo.Upozorňovali jsme tyto orgány,že ck nabízí i po našem návratu stále stejný hotel,ale pokaždé pod jiným jménem,aby se mezi lidmi nerozkřiklo,že je zavřený a že jsou nuceni nás zákazníky ck ubytovávat někde jinde.Už jsem to celé psala na stránkách Orbion.Ck si stále dělá co chce,protože zřejmě vědí,že jim to vždy projde.A to,že někoho odškodní?Je to zřejmě jen hrstka z nás.Sice je to už rok,ale nepříjemné zážitky stále přetrvávají.PROTO S CK EXIM UŽ NIKDY!!!!!!!

Vilem

Příspěvek od Vilem » 24 črc 2013 07:57

Byli jsme taky s Eximem. Dali nas misto do hotelu na plazi do hotelu na pousti, s tim, za v hotelu na plazi neni misto. Misto tam vsak podle nejmenovaneho hoteloveho serveru celou dobu bylo, a zrovna presne v dobe naseho pobytu se jeho cena zpetinasobila. V mori, ke kteremu jsme meli dojizdet busy, byla na hladine podivna pena jako v kyblech po zednicich. Zrejme z protilehle stavby. Delegatky, misto aby byly na strane vydesenych klientu, mlely dokola stejnou pisnicku. Cestovka nas tahala za nos behem celeho pobytu, vec, kterou slibila, nedodrzela, pak zase slibila, zase nedodrzela … Na pozdejsi stiznosti Exim reagoval jejich klasickym zpusobem: neni duvod.

Dana Slámová

Příspěvek od Dana Slámová » 22 črc 2013 17:40

Letos jsme byli s Exim tour v Řecku na Krétě.Opravdu si nemůžem na nic stěžovat. Delegátka opravdu suprová.Vždy ochtná,usměvavá a hlavně opravdu obětavá.Dávám tímto slečně Lucince Drahokoupilové jedničku za její příjemný pobyt na dovolené!!!! Byli jsme s touto ck. vícekrát a nikdy jsme nebyli zklamáni.

Jarka

Příspěvek od Jarka » 22 črc 2013 01:02

PRO LENKU:tak to Vam blahopreji,jste pravdepodobne jedna z poslednich spokojenych klientu,pokud nejste jejich agentka.Nicmene jsem rada,ze Vam dovolena vysla.Hezky den.

lenka

Příspěvek od lenka » 21 črc 2013 23:26

Dobrý den.Jsem dost udivena,co se tu píše o Eximu.Já s rodinnou jsme letos v červenci jeli na dovolenou na Zakynthos od Eximu a můžu říct,že tak skvělou dovolenou jsem ńezažila.Báječně jsme si to užili.Co se týče delegátky,tak vše super.Byla vždy k dispozici.Hotel byl tak jak bylo uvedeno v nabídce.Takže velká spokojenost.

Rychlá odpověď