recenze Pantour - Stránky 6 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Pantour

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Silvie

Příspěvek od Silvie » 02 zář 2014 04:46

Kréta – Aqua Sun – velice vydařená dovolená, hotel sám o sobě určitě ne 4 hvězdy, ale to by byla recenze na hotel. Co se týká cestovky: naprostá spokojenost! rezervace, platba, pokyny – vše proběhlo v pořádku. Delegátka Zuzka na hotelu pravidelně vypisovala hodiny, docházela a řešila záležitosti. Absolvovali jsme dva výlety – Knossos a Chrissi – opět: výborná logistika, žádné zádrhele. Průvodkyně Jana, která s námi jela do Knossu a do Iraklionu – výborná, distingovaná, zasvěceně a zajímavě mluvila, Při odjezdu delegátky byly na letišti u odbavení, nasměrovaly, vysvětlily, pomohly. Z naší strany tedy pouze dobrá zkušenost a ještě jednou děkujeme za skvělou dovolenou!

Petr

Příspěvek od Petr » 02 zář 2014 04:11

CK Pantour – dovolená KOS byla ok. Delegátka v pořádku. Mě jen vadí si v popisu ubytování lidi klamou. Měli jsme několik velmi podobných možností výběru ubytování za téměř stejnou cenu. Vybrali jsme logicky tu s nejlepším popisem vybavení – a kde byl satelit či jen ta televize? Fén? Zapomeňte. Kuchyňka. Bez vařiče či blbé varné konvice. Pláž 500m? 1km vzdušnou čarou. Nezkazilo mě to dovolenou, ale člověk čeká že co je psáno…

Roman

Příspěvek od Roman » 01 zář 2014 20:12

CK Pantour se vyhýbejte dlouhým obloukem, je to velmi nesolidní CK ( velmi slušně řečeno). Prodají Vám nějaký hotel, pak Vám po zaplacení ceny nebo zálohy dají vědět, že Vámi objednaný hotel už není a nabídnou Vám jiný výrazně horší s horšími službami. Když požádáte o storno smlouvy, tak ho udělají, ale dostat z nich zaplacené peníze je velmi složité. Neustálé výmluvy na vše možné i nemožné a peníze pořád nikde. Prostě jedna velká lež a nesolidnost. Dejte si velký pozor a raději cestujte s někým jiným !!!!!!!!!!

Kiliánová

Příspěvek od Kiliánová » 18 srp 2014 22:22

Dobrý den mám zkušenost jak s touto Ck tak i s tímto hotelem byli
jsme tam s manželem v loni a nemůžem si na nic stěžovat vše bylo v nejlepším pořádku jak od hotelu tak i od ck Pantour.Byli jsme na tomto hotelu jako jedinný klienti této ck a doopravdy si nemůžem na nic stěžovat tak Vám přeji štastnou cestu a užijte si tuto dovolenou a myslím,že opravdu budete spokojeni

Roman

Příspěvek od Roman » 12 srp 2014 21:19

S CK Pantour jsem byl na lastminute, když mi nabourali auto před odjezdem do Itálie k příbuzným na Rhodosu. Na Rhodosu jsem byl již podruhé. Tentokrát narychlo, kde jsem si nemohl vybírat, takže hotel Princess Flora. Hotel asi normální na Rhodos, prostě ***. Delegátka byla super, převoz z letiště na letiště asi lepší než od Alexandrie. Informovanost delegátky taky super! Já si osobně na CK Pantour nemohu stěžovat.

Denisa

Příspěvek od Denisa » 08 srp 2014 20:43

Dobrý den,
za týden máme odlétat s CK Pantour do Hersonissosu do hotelu Marianna.
Máte někdo s tímto hotelem zkušenosti? Doufám, že mé obavy, které mám po přečtení některých recení, jsou celkem zbytečné.

Díky za opdověď.

Kiliánová

Příspěvek od Kiliánová » 07 srp 2014 03:14

Fakt tedy nechápu s touto cestovkou jsme cestovali 3x po sobě a super a na osobu jsme zaplatili 24000kč a nemůžem si doopravdy na nic stěžovat a v Alányi jsme byli ještě dvakrat s jinou cestovkou a nepoznali jsme žádný od ck Pantour zdá se mě to od určitých lidí přetažené a navíc si myslím,že delegaty nemusíme mít neustále u sebe neboť by to nebyla žádná dovolená a jestli někdo potřebuje delegáty neustále u sebe tak nejeli na dovču ale s odpuštěním na tábor

Jana

Příspěvek od Jana » 06 srp 2014 23:14

Zkušenosti s Pantour jsou smíšené. Do letadla nezajistili požadovanou bezlepkovou stravu. Normální strava celiakům způsobí problémy, takže pokud nemáte vlastní jídlo, jste i půl dne hlady. Letuška říkala, že se to nestalo poprvé. Na hotelu nová delegátka Zuzana Š., nevěděla, jak tuto situaci řešit, museli jsme to nahlásit sami. Telefonicky jsme ani po 15minutách nebyli spojeni, zanechat vzkaz nešlo, volba nefungovala. Museli jsme zapnout data a odeslat email, wifi bylo hrozné. Na email reagovali docela rychle, zpáteční cesta proběhla již bez problémů. Delegátka ani nevěděla co hotel nabízí v rámci all in, které tobogány patří k hotelu atd.
Další trošku děsivá věc je, že na Krétě se tato cestovka jmenuje Sunny Days of crete, což je vlastně cestovka Sunny days, která u nás zkrachovala. Naštěstí vše proběhlo dobře.

Míša

Příspěvek od Míša » 04 srp 2014 03:49

Nejhorší CK, co jsem zažila. Po příletu nám bylo oznámeno, že v námi objednaném hotelu (Adelina resort hotel) není dokončena rekonstrukce, chybí okna atd. a že jsme přemístěni do jiného hotelu v centru Alanye. Delegátka Markéta naprosto neschopná, odmítala s námi cokoliv řešit a reagovat na naše námitky, samotné nás poslala transferem do jiného hotelu. Přestože hotel byl pěkný, neposkytoval námi zaplacené služby z hotelu objednaného. Přičemž nám do očí tvrdila, že je vše vyjednané. Rozhodně tuto cestovní agenturu nedoporučuji!

Šárka

Příspěvek od Šárka » 03 srp 2014 23:57

Jeli jsme na Rhodos – hotel Olympia sun. Odlet tam byl v poledne a zpět pozdě v noci, takže jsme nebyli ochuzeni o čas z dovolené. Delegát byl milý, ovšem na můj dotaz, kde se dají sehnat čerstvé plody moře, nás poslal do restaurace na okraji města Rhodos, která se dle mého mínění, ničím nelišila od ostatních restaurací, které byly všude kolem. Nevím tedy, jestli nás tam poslal, aby svým známým dohodil kšeft, každopádně nás to celkem zarazilo. Dále jídlo – katastrofa, každý den a v každém jídle byl kopr!, jídla vždy stejná, jen občas menší obměna. Jako dezerty bylo obyčejné želé, sem tam suchá buchta připomínající vzhledově perník. Co nás potěšilo byl jejich bar, každý den k dispozici míchané drinky, nealko a od 17:00 káva. Okolí taky děs. Někde uprostřed suchého ničeho cesta k moři, to bylo ovšem krásně čísté. Hotel krásný, udržovaný, personál milý a ochotný.

Rychlá odpověď