recenze Pantour - Stránky 8 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Pantour

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Aneta Beková

Příspěvek od Aneta Beková » 14 črc 2014 21:45

Letos jsme jeli poprvé s CK Pantour do Turecka, Side. Delegátka Tereza na nás čekala na letišti a jela s námi do hotelu. V buse nám předala obálky (v naší chyběl jeden papír) a řekla pár základních informací. Na recepci nám pomohla s ubytováním. Druhý den přišla na schůzku, kde jsme řešili drobné problémy a koupili jsme si u ní výlety. A tady to končí. Za prvé jsme ji viděli ten den naposled, za druhé popletla u jednoho výletu čas odjezdu. Známí čekali půl hodiny na autobus, snažili se Tereze dovolat – marně. Nakonec zjistili, že řidič přijel správně, ona spletla čas. Vůbec se potom neozvala zpátky, nereagovala. Informace ohledně odletu jsme dostali na nástěnku večer den před odletem, což byla hraniční čas, někteří z nás už byli nervózní. V hotelu nás poté vyzvedl řidič, vykopnul nás na letišti a odjel. Tereza na nás nečekala u odbavení, jak slíbila. Museli jsme si poradit sami na letišti v cizí zemi (První den nám Tereza řekla: „Samozřejmě že s vámi budu poslední den na letišti, pomůžu vám s odbavením, nejsem blázen, abych vás tady nechala samotné). Poradili jsme si, přestože jsme se v některých situacích museli rychle zorientovat a vždy poslat někoho dopředu, aby se kouknul, v jaké frontě vůbec stojíme a co se tam děje. V jednu chvíli jsme dokonce vyrazili celá skupina na jinou přepážku, než jsme si včas všimli, že stojíme špatně. Naštěstí jsme do Čech dorazili v pořádku, ale zkrátka s CK Pantour už nikdy nikam.

Pavel

Příspěvek od Pavel » 09 črc 2014 22:46

Dobrý den.
v neděli odlétám na Krétu hotel Malievi máte někdo nějakou zkušenost ?? díky

Radka

Příspěvek od Radka » 09 črc 2014 19:32

Dobrý den.S odstupem 3 dnů hodnotím dovolenou na Krétě v apartmánovém hotelu Blue Sky V Kokini Hani.Za mě a manžela hodnocení-skvělá dovolená.Recenze jsem přečela až po zaplacení,tudíž vybavena hrůzou,sebekritickým ohodnocením co jsem to objednala a chemickými prostředky jsme odletěli.Ubytování byl apart.s 2 balkony,lednice,televize,vifi,koupelna s WC čisté.Převlékání lůžek ob den.V jídelně čisté ubrusy.Kdo zažil egypt.ALL INC.na stravu,se cítil oklamán.Kdo přijel za sluncem,mořem,písčitou pláží se slunečníkysi užije báječnou dovolenou.A jako třešničku na dortu-ani jeden ruský občan,takže klid,žádný opilecký řev.

Ilča

Příspěvek od Ilča » 08 črc 2014 19:27

dobrý den, od 28.7. bychom měli letět na KOS – Studia Venos, Marmari…ještě jsem neodeslala platbu, má někdo z vás nějaké zkušenosti s ubytováním, stravováním? Tady jsem nenašla. Děkuji moc a přeji hezký den.

Tereza

Příspěvek od Tereza » 08 črc 2014 17:47

Dobrý den, 22.7. odletame do Turecka do hotelu Mahberi beach. Trochu se obáváme díky recenzím. Tak kdyby jste někdo měl nějaké zkušenosti s tímto hotelem,budu ráda. Děkuji

Nika

Příspěvek od Nika » 07 črc 2014 16:50

Tak jsme se vrátili z Kréty, hotel Aphrodite beach..musím říct, že děs, ubytování jsme dostali první den v nějaké „kuče“ vypadalo to z venku jako převlíkárny, takže jsem si pobrečela, druhý den jsme měli schůzku s Ivou, je taková jiná, zvláštní a přišli jsme na to, že se na ni musí opatrně, dohodla nám ubytování přímo v hotelu (který jsme měli zaplacený), takže nakonec to dopadlo dobře, ikdyž ani tyto pokoje neodpovídali fotkám na internetu..byli tam další lidé, které také strčili to té „kuče“ na druhý den jsme tam potkali mladý pár se dvěma dětmi, pán do telefonu křičel, že tam s dětmi bydlet nebude, paní brečela, vyfotily tam i švába..nevím jak dopadli, prootže pak jsem je již neviděla..a bavili se s dalšími asi čtyřmi rodinami a ti si také stěžovali..pláž u hotelu??? hrůza, smradlavý kačák..s navezeným stavebním pískem..tam bych své dítě koupat nedala..kousek dál byly pláže hezčí, ale zase jsem si tam připadala jako v Bibione..nakonec delegátka v pohodě, byli jsme s ní na výletě, organizace dobrá i při odletu..ale s Pantourem už ne, nestojí to za ty nervy..

Hanka

Příspěvek od Hanka » 27 čer 2014 16:23

dovolená na Krétě od 15.6.-22.6.2014 v hotelu Blue Sky Beatch- místo toho nějaký vedlejší starý Dafni, hned první noc hrůza a děs pokoje plné komárů a švábů asi 10cm. Po upozornění na tyto nedostatky delegátka Iva/Kréťanka-reagovala uraženě, že když ona jde do lesa použije repelent a my si jej můžeme koupit a vlastně co bychom chtěli za tak levnou dovolenou. První úklid až večer pátého dne, klimatizace za doplatek 3Eura za noc a měla být v ceně, pokud byla použita sprcha v koupelně-plavala celá koupelna, některá světla chyběla, čouhaly jen dráty, velký hluk od přelétajících letadel 24hodin-co 10min.,mám zkušenosti z jiných destinací v Řecku, bohužel musím konstatovat, že s touto cestovkou již nikdy !!!

Jana

Příspěvek od Jana » 26 čer 2014 16:45

Tento týden jsme se vrátili z Turecka, hotel Galeri resort, zprostředkovatel INVIE, cestovka Pantour. Letělo nás 5 a nebyl vůbec žádný problém, vše klaplo, jak mělo. Týden před odletem přišli e-mailem informace k odletu a ubytování od INVIE i CK Pantour. Letěli jsme s tureckou společností CORENDON, která byla přesná jak hodinky. Žádné zpoždění tam ani zpět. V Turecku nás před letištěm čekala delegátka, která nás nasměrovala do správného autobusu a v hotelu nám pomohla vyplnit ubytovací papíry, i ve 2 hod. ráno. Druhý den na hotel přišla druhá delegátka, která nám poskytla všechny další informace. Takže naše dovolená proběhla absolutně bez problémů. Ubytování bylo super, jídlo ještě lepší, nebylo si opravdu na co stěžovat. I malé cestovky umí zařídit skvělou dovolenou. Nejdůležitější je si asi vybrat správný hotel, který bude splňovat Vaše požadavky. My měli 5-ti hvězdičkový hotel přímo na pláži, takže fakt supr. Přeji všem hezkou dovolenou. Jana

Alena

Příspěvek od Alena » 25 čer 2014 15:20

Dobrý den,včera jsme si zaplatili dovolenou na Krétě hotel Alexander hause.Po dnešním přečtení recenzí,mám docela obavy z toho,co nás vlastně čeká..Má někdo z Vás zkušenosti s tímto hotelem?

Nika

Příspěvek od Nika » 25 čer 2014 14:22

Taky si myslím, že záleží i na delegátech, jestli jsou na pravém místě, jen nechápu, že tam leze někdo dělat delegáta, když ho to nebaví..a zaměstnavatel by to měl taky řešit, protože tím přichází o kšeft..mno nic, napíšu také, až se vrátíme, snad si nás tam nenechají..a delegegátka bude v klidu a vše nám sdělí, co se týče odletu atd..

Rychlá odpověď