recenze Fischer
-
Dáša
Zkušenost s delegátkou Radkou Denglerovou v Dominikánské Republice mě ujistil, že tato drzá mladá slečna není na svém místě!!!! Dělá ostudu celé ČR, její chování bylo až zarážející, měla jsem dotaz na delegátku a proto že jsem byla s jinou ck mě odpověděla,že se nebude vůbec se mnou bavit, ani nevěděla co potřebuji. Tak se krajan v cizině nechová, čeští turisté si pomáhali jen když uslyšeli rodnou řeč, kdybych tam padla na zem tak mě tato slečna překročí a půjde svoji cestou, to mě také odpověděla. Je to mladá slečna a NEMÁ ani trochu soucitu s ostatními lidmi, je to smutná zkušenost pro mě. CK Fischer by měl také kontrolovat tyto delegáty, dělají cestovce ostudu!!!!!!!!
-
Jiří
S CK Fischer jsem cestoval letos již po páté do Egypta a to dosud bez problémů. Až letos když v hotelu Royal Azur jižně od Hurghady měla delegátka sjednat nápravu při naprosto nevyhovujícím způsobu stravování. Po celou dobu pobytu však k nápravě nedošlo a stížnosti na tento stav nebyly akceptovány. Delegátka stále opakovala, že situace v okolních hotelech je letos ještě horší.
-
Milano
Ano, souhlasím. I když to je někdy sázka do loterie.
Jako, když si koupíte pračku. A hodně to závisí na delegátovi. My jsme byli vždy spokojeni s prvním momentem a pokaždé jezdíme někam jinam.
Naši mladí ti jsou naopak pro last moment a ne vždycky to je stroprocentní (teď např. byli na Krétě, bylo to fajn, ale když někdo s něčím nebyl spokojený, mimochodem to bylo all inclusive a personal byl fajn, takže se to týkalo třeba ubytování, mohli slyšet odpověď, jo, Vy jste si to objednávali na poslední moment, přes internetový portál, takže to už je přebrané).
Já sám nemusím moc učitelky (mám je i v příbuzenstvu) a letos ve Španělsku jsme takovou průvodkyni měli (a teď si zazpíváme, apod.) Ale to mi nezkazí náladu, když se tam cítím fajn.
Jako, když si koupíte pračku. A hodně to závisí na delegátovi. My jsme byli vždy spokojeni s prvním momentem a pokaždé jezdíme někam jinam.
Naši mladí ti jsou naopak pro last moment a ne vždycky to je stroprocentní (teď např. byli na Krétě, bylo to fajn, ale když někdo s něčím nebyl spokojený, mimochodem to bylo all inclusive a personal byl fajn, takže se to týkalo třeba ubytování, mohli slyšet odpověď, jo, Vy jste si to objednávali na poslední moment, přes internetový portál, takže to už je přebrané).
Já sám nemusím moc učitelky (mám je i v příbuzenstvu) a letos ve Španělsku jsme takovou průvodkyni měli (a teď si zazpíváme, apod.) Ale to mi nezkazí náladu, když se tam cítím fajn.
-
Mária
-Naše skúsenosti s CK FISCHER – prečo už dlho cestujeme s touto CK a prečo sme spokojní :
1. vybranú destináciu z katalógu CK si overíme aj na dostupných internetových stránkach;
2. zásadne osobne komunikujeme s pracovníkmi CK, aj tam žiadame podrobné informácie, pretože majú prehľad o tom, čo ponúkajú, prípadne na náš podnet zistia, čo nás zaujíma;
3. destináciu si rezervujeme väčšinou ako first moment, s určitou zľavou a malou zálohou / stalo sa nám, že sme destináciu neskôr bez problémov aj zmenili /;
4. sledujeme recenzie / často veľmi protichodné / od klientov, aby sme vedeli, či si pobyt vybrať
5. nikdy nekupujeme pobyt z internetových portálov, ani u predajcov, ktorí ponúkajú destinácie rôznych CK, prípadne pobyty last moment;
Asi to stojí viac času a námahy, ale výsledkom je potom naša spokojnosť s dovolenkou. A tiež je to o empatii a vhodnej komunikácii, pretože ľudia sú rôzni, ale keď je vôľa, všetko funguje.
Pobočka CK FISCHER v Bratislave a v Trnave nám vždy zabezpečila príjemnú dovolenku a aj naďalej jej zostaneme verní.
1. vybranú destináciu z katalógu CK si overíme aj na dostupných internetových stránkach;
2. zásadne osobne komunikujeme s pracovníkmi CK, aj tam žiadame podrobné informácie, pretože majú prehľad o tom, čo ponúkajú, prípadne na náš podnet zistia, čo nás zaujíma;
3. destináciu si rezervujeme väčšinou ako first moment, s určitou zľavou a malou zálohou / stalo sa nám, že sme destináciu neskôr bez problémov aj zmenili /;
4. sledujeme recenzie / často veľmi protichodné / od klientov, aby sme vedeli, či si pobyt vybrať
5. nikdy nekupujeme pobyt z internetových portálov, ani u predajcov, ktorí ponúkajú destinácie rôznych CK, prípadne pobyty last moment;
Asi to stojí viac času a námahy, ale výsledkom je potom naša spokojnosť s dovolenkou. A tiež je to o empatii a vhodnej komunikácii, pretože ľudia sú rôzni, ale keď je vôľa, všetko funguje.
Pobočka CK FISCHER v Bratislave a v Trnave nám vždy zabezpečila príjemnú dovolenku a aj naďalej jej zostaneme verní.
-
Draha
Bohužel po zkušenosti z loňského roku, kdy jsme až po příjezdu na Rhodos zjistili, že nám u Fischera objednali dvakrát letenky Praha Rhodos, ale nikoli zpět z Rhodosu jsem také prohlašovala, že s touto CK nikdy více. Ve smlouvě byly informace špatně, delegátka stále nic neřešila, až jsem vyřizovala vše s centrálou telefonicky z Řecka den před zpátečním odletem. Oklepala jsem se z negativní zkušenosti s tím, že všude jsou jen lidé s chybičkami. Za 13 dní odlétáme opět s touto CK na Mallorcu a dosud nejsou schopni potvrdit čas odletu, na stránkách je informace k letu tam i zpět čas 0:00. Tak jsem zvědavá, čím nás překvapí delegát či delegátka, příští rok už rozhodně pouze individuálně bez jakékoliv CK.
-
Simona
S CK Fischer už nikdy!!! Ne nadarmo se říká, že není všechno zlato, co se třpytí a jak tak koukám tak nejsme jediní. Letos v červnu jsme absolvovali potřetí zájezd na Krétu, 2012 Exim super, 2013 – Jokratour naprostá paráda, tak jsme si říkali, že letos zkusíme Fischer, zase jiné místo, že je to přece jenom velká cestovka… Zájezd jsme koupili na first moment, několikrát jsme si ověřivali věci, které pro nás byly podstatné, jednou z nich bylo jídlo formou bufetu… Vše OK, let i příjezd v pohodě, na Krétě na letišti jsme se potkali s delegátem z loňského zájezdu, který trošku znejistěl, když jsme mu řekli, že jsme s Fischerem, asi už věděl. …. Hotel celkem v poho, trošku problém s pokojem, ten se vyřešil druhý den, v restauraci zasedací pořád … podivné, že vás někdo buzeruje, že budete u stolu sedět s někým který se chová jako čuně i když je jinde volno a jídlo servíroval kuchař, on by to nebyl až takový problém, kdyby nedával porce takové, že to na vás působilo, jako by šetřili a nevím nemám v povaze si chodit přidávat, nebo stát jako tele, než dostanu porci pro dospělého člověka a ne pro dítě (podotýkám nejsem vyžírky na all inclusive, ale prostě se chci normálně najíst) a ne že mi bude někdo odměřovat kolik čeho dostanu a choďte si 15 dní přidávat???!!! Takže po příjezdu do ČR jsme se rozhodli, že podáme reklamaci, protože v katalogu nic takového uvedeno nebylo, to bychom zájezd vůbec nekoupili. Vyjádření – koupili jste si zájezd unáhleně, nepřečetli jste si reklamační protokol a kuchař tam byl kvůli pomoci… odvolání – nepřečetli jste si podmínky a kuchař tam byl kvůli estetiky jídla, tak nějak si říkám, co by napsali potřetí. Stačí tak málo – kdyby udávali údaje v katalogu kompletní. Do toho jsme tam měli jednu sobotu řeckou svatbu, druhou sobotu křtiny, taky dle vyjádření CK v pořádku, to přece nevadí, že se nenajíte, nevyspíte, hlavně, že jste zaplatili a jinak na všechny vaše výtky máme odpověď, buď reklamační protokol, nebo všeobecné podmínky, takže jejich ohánění se kodexem, pojištění proti ztráty radosti z dovolené???!!! Všechno je to jenom pozlátko, ale jakmile chcete za své našetřené peníze služby, které očekáváte tak vám zbydou akorát oči pro pláč. Takže CH Fischer a hotel Despo nikdy více.
-
David
Zájezd jsem si nikdy nekupoval přes agenturu, jelikož není pojištěna proti krachu. V Brně na Náměstí Svobody v domnění, že zájezd kupuji v CK Fischer / dříve tam cestovka opravdu byla a doposud je tam stejné označení/jsem bohužel až po zaplacení u nich na pokladně zjistil, že je to agentura Green travel, která prodává zájezdy všech cestovek, takže žádná cestovka. Beru to jako klamavou reklamu a teď jsem v očekávání, co mi dovolená přinese nebo vezme?
-
Gabriel
-
Milen
Bohužel se přidávám k dalším nespokojeným klientům.Zájezd jsem objednávala již v květnu na portálu e-travel,dle smlouvy pořádající nev-dama pod ck.Fischer.Před týdnem jsme se vrátili z Turecka,Side-Elit garden apart.Na recepci hotelu nám bylo řečeno,že je hotel obsazen.Neochota a arogance recepčního mě donutila spojit se s delegátkou a toto řešit s ní.Měli jsme přespat jednu noc v sesterském hotelu,toto se ale během několika hodin změnilo,s tim že musime nadále zůstat v náhradním hotelu. Ten neodpovídal požadavkům které jsme měli objednané.Na jídlo se přecházelo do jiné restaurace,kde bylo jídlo servírované bez možnosti výběru,též u hotelu nebyl bazén.Bylo nám řečeno,že můžeme používat bazén v jiném hotelu,který byl 3krát 3m. Delegátka Radka Fialová přes sms slíbila hledání podobného ubytování podle naší smlouvy,prý toto záleží na turcích a ona nemůže ovlivnit.V polovině dovolené nám byl nalezen jiný hotel,na rozmyšlení-1h.internet věčně nefungoval.Netroufla jsem další stěhování,když nevím kam-raději jsme zůstali ve stávajícím ikdyž horším hotelu.Jezdíme k moři 20let,nikdy se nám nic podobného nestalo,,je to stresové a velmi nepříjemné!
-
Josef
Předevčírem jsem se s manželkou vrátil z dovolené, kterou nám zajišťovalo Student Agency, ale organizátor byl Fischer. Bohužel už teda ne Václav
. Měl jsem docela obavy soudě podle zdejších příspěvků, ale všechno proběhlo skvěle. Tedy co se týká přivítání na cílovém letišti, nasměrování pomocí obálek do přistavených autokarů, schůzek s delegátkou a její ochotou, velkou znalostí celého ostrova a přátelským přístupem. Taky bylo příjemné si s její pomocí objednat velmi pohodlně auto a vouchery za zvýhodněnou cenu. Paní Aneta byla velice profesionální.
Rovněž výlety byly se skvělou průvodkyní. Horší už to bylo s nočními lety. S příletem se to dalo ještě vydržet i když jsme taky dorazili na hotel o půl jedné ráno, ostatně tento den je brán jako osmý a do dovolené není cenově zahrnut. Zaplatil jsem si týden. S odletem to bylo horší. Jak jsem viděl Němce,kteří po opuštění pokoje jeli skoro ihned na letiště a byli už doma v čase kdy my jsme ještě čekali ve vstupní hale hotelu, dost jsem jim záviděl protože cesta domů byla hodně zdlouhavá a únavná. Vím že české cestovky potažmo letecké společnosti nemají takovou vyjednávací sílu ani počet klientů jako ty německé nebo anglické, ale když na ně budeme tlačit, možná se to změní a dočkáme se důstojných časů odletů a příletů. Když to šlo před 15 lety za pana Fischera, nevidím důvod proč by to nešlo teď!
Rovněž výlety byly se skvělou průvodkyní. Horší už to bylo s nočními lety. S příletem se to dalo ještě vydržet i když jsme taky dorazili na hotel o půl jedné ráno, ostatně tento den je brán jako osmý a do dovolené není cenově zahrnut. Zaplatil jsem si týden. S odletem to bylo horší. Jak jsem viděl Němce,kteří po opuštění pokoje jeli skoro ihned na letiště a byli už doma v čase kdy my jsme ještě čekali ve vstupní hale hotelu, dost jsem jim záviděl protože cesta domů byla hodně zdlouhavá a únavná. Vím že české cestovky potažmo letecké společnosti nemají takovou vyjednávací sílu ani počet klientů jako ty německé nebo anglické, ale když na ně budeme tlačit, možná se to změní a dočkáme se důstojných časů odletů a příletů. Když to šlo před 15 lety za pana Fischera, nevidím důvod proč by to nešlo teď!