recenze Exim Tours
-
Jitka
S CK Exim jezdíme na dovolenou již několik let. Úroveň jednání a služby této CK se velice pohoršily. Letos jsme byli s dětmi v Turecku, hotel Pegasos Royal. Při 50 stupních vedra nefungovala klimatizace. Přes několik urgenci jsme se opravy nedočkali . Sepsali jsme stížnost s potvrzením delegáta. Požadovali jsme finanční kompenzaci. CK však odmítla se sdělením, že cituji: „Úroveň a rychlost služeb poskytovaných personálem hotelů a jiných ubytovacích zařízení odpovídá místním zvyklostem a mentalitě obyvatelstva.“ Po našem vyjádření, že trváme na finanční kompenzaci jsme obdrželi odpověď, cituji: „Dle sdělení delegáta a recepce hotelu, jste se během celého pobytu na delegáta ani na recepci neobrátili s problémem s klimatizací.“ Z toho plyne ponaučení, že veškeré nedostatky a problémy řešte písemně, vše si nechte potvrdit, jinak Vaši stížnost smetou ze stolu.Každá odpověď od jiného pracovníka a každý odpověděl po svém tzn. že „pravá ruka neví, co dělá levá.“ Tedy závěrem jediné, co je v této destinaci a v hotelu super je moře, písčitá pláž, jinak se služby a ochota pokazily, přidala se arogance personálu, ani jídlo a ubytování neodpovídalo 5 hvězdičkám, zato cena ano.
-
Jarka
Letos jsem se rozhodla pro Sicilii a po nabidce Eximu jsem to malem vzdala.Ale jak jsem hledala dale,tak jsem si nasla malou CK z Olomouce sicilie-bella a udelali mi cenu polovicni,nez nabizi Exim.Leta jsem s nima jezdila,ale musim dat za pravdu poslednim recenzim.Sluzby se velice zhorsily a je to na bazi reklamy.Nalakat kliety a potom uz se nikdo nestara.Hlavne zaplatit dopredu!!!
-
Vlaďka
S EXIMEM jsem byla mnohokrát, ale poslední zkušenost mně odradila. Vrátili jsme se do Turecka na stejné místo a jeli jsme najisto. Ve smlouvě jsem měla uvedeno „pokoj s výhledem na moře“, ale po příjezdu z letiště mladý a sebevědomý delegát nám sdělil, že jeho kolegyně je zaneprázdněna a že ji zastupuje, vrazil nám do ruky inforamční letáček, otočil se, naskočil do autobudu a pokračoval v rozvozu klintů dále.
V letáčku jsem se dočetla – cituji doslova: “ Požadavek klienta zaznamenán v cestovní smlouvě (pokoje vedle sebe, výhled na moře..) je bez nároku. Rozdělování
pokojů probíhá zásadně ze strany hotelu a cestovní kancelář na něj nemá vliv. Pokud to bude možné, hotel rád vyhoví vašim požadavků. “ Nechápu tedy proč EXIM nabízí za příplatek pokoje s výhledem na moře. Nikdy jsem si nestěžovala, ale tentokrát jsem pochopila, že neexistuje jenom Exim, a že skutečně stojí za to cestovku vystřídat. Při reklamaci této nesrovnalosti jsem celou situaci dostala vysvětlenou tak, že jsem si připadala, že já jsem pěkný blbec…. Reklamaovat nemá cenu, oni vás umlátí argumenty. Proto jsem si řekla, že si tuto zkušenost nenechám pro sebe a pro jistotu jsem již letos vycestovala s Čedokem. A stálo to za to. Nedá se to vůbec srovnat, Čedok má zajištěno mnohem lepší umístění v hotelích.
Exim BÝVAL jeden z nejleších, ale v současné době je pouze plný slibů a kvalita je pryč. Holt někde se musí ušetřit, ale já jim na to přispívat nebudu……….
V letáčku jsem se dočetla – cituji doslova: “ Požadavek klienta zaznamenán v cestovní smlouvě (pokoje vedle sebe, výhled na moře..) je bez nároku. Rozdělování
pokojů probíhá zásadně ze strany hotelu a cestovní kancelář na něj nemá vliv. Pokud to bude možné, hotel rád vyhoví vašim požadavků. “ Nechápu tedy proč EXIM nabízí za příplatek pokoje s výhledem na moře. Nikdy jsem si nestěžovala, ale tentokrát jsem pochopila, že neexistuje jenom Exim, a že skutečně stojí za to cestovku vystřídat. Při reklamaci této nesrovnalosti jsem celou situaci dostala vysvětlenou tak, že jsem si připadala, že já jsem pěkný blbec…. Reklamaovat nemá cenu, oni vás umlátí argumenty. Proto jsem si řekla, že si tuto zkušenost nenechám pro sebe a pro jistotu jsem již letos vycestovala s Čedokem. A stálo to za to. Nedá se to vůbec srovnat, Čedok má zajištěno mnohem lepší umístění v hotelích.
Exim BÝVAL jeden z nejleších, ale v současné době je pouze plný slibů a kvalita je pryč. Holt někde se musí ušetřit, ale já jim na to přispívat nebudu……….
-
Roman
Dobrý den.
Jeli jme s nimi poprvé a naposledy. Slíbili slunečníky na pláži zdarma a volný vstup do aquaparku v Primorsku. Na místě delegát řekl, že to neplatí. Po návratu už se s námi nebavili a řekli, že si vymýšlíme. Prý jsme si měli před odletem ověřit že služby platí. Zajímavé. Reklamaci zamítli s tím, že delegátka nám vše v místě vynahradila, jenže my měli delegáta. Takže lhali. V katalogu na neexistující služby lákali lidi ještě v říjnu. Jo a jejich služby jsou drahé.
Roman
Jeli jme s nimi poprvé a naposledy. Slíbili slunečníky na pláži zdarma a volný vstup do aquaparku v Primorsku. Na místě delegát řekl, že to neplatí. Po návratu už se s námi nebavili a řekli, že si vymýšlíme. Prý jsme si měli před odletem ověřit že služby platí. Zajímavé. Reklamaci zamítli s tím, že delegátka nám vše v místě vynahradila, jenže my měli delegáta. Takže lhali. V katalogu na neexistující služby lákali lidi ještě v říjnu. Jo a jejich služby jsou drahé.
Roman
-
Petra
Češi, Boha Vášho
to ste sa nevedeli nazbierať ôsmi? Je vás raz toľko čo Slovákov!
Kvôli vám nám zrušili okruh Východným Tureckom, keďže adekvátnu náhradu na nami požadovaný termín nemajú, tak nikam nejedem 
Ak by sa našiel niekto kto absolvoval v roku 2014 okruh Křížem krážem Východní Anatolyí prosím napíšte mi.
Mier
Ak by sa našiel niekto kto absolvoval v roku 2014 okruh Křížem krážem Východní Anatolyí prosím napíšte mi.
Mier
-
Tonda
-
Miri
S Eximtours jsme byli letos v Řecku na Kosu.
Zaplatili jsme za dva ve 4hv.hotelu 70000.-
S výhledem na moře.Skutečnost?Vedlejší budova,dveře s vydlabaným zámkem.Po dlouhém dohadování jsme si pokoj vyměnili.Znovu vybalování.Výhled na moře někde v dáli,to už jsme ani neřešili.jenom nás ráno vzbudilo v posteli obrovské množství mravenců,byli jme pokousáni.Tak nám pokoj vysříkali,ale další ráno se to opakovalo,navíc jsem neviděla do svého šuplíku,kam jich nalezlo snad milion.Odpověď delegátky byla,že má taky doma mravence!Na recepci jsme si vymohli novou výměnu,opět celé dopoledne čekáte a znovu vybalujete.Konečně nás ubytovali v hotelu.Tam už bylo vše v pořádku a pochopili jsme,co jsme vlastně měli zaplaceno.Reklamace nebyla uznána a navíc nám napsali,že nám žádný pokoj neměli měnit,že nebyl důvod!!Neskutečná arogance.Cestuji celý život,nikdy jsme nic nereklamovali.EIMTOURS nikdy více!!!!!
Zaplatili jsme za dva ve 4hv.hotelu 70000.-
S výhledem na moře.Skutečnost?Vedlejší budova,dveře s vydlabaným zámkem.Po dlouhém dohadování jsme si pokoj vyměnili.Znovu vybalování.Výhled na moře někde v dáli,to už jsme ani neřešili.jenom nás ráno vzbudilo v posteli obrovské množství mravenců,byli jme pokousáni.Tak nám pokoj vysříkali,ale další ráno se to opakovalo,navíc jsem neviděla do svého šuplíku,kam jich nalezlo snad milion.Odpověď delegátky byla,že má taky doma mravence!Na recepci jsme si vymohli novou výměnu,opět celé dopoledne čekáte a znovu vybalujete.Konečně nás ubytovali v hotelu.Tam už bylo vše v pořádku a pochopili jsme,co jsme vlastně měli zaplaceno.Reklamace nebyla uznána a navíc nám napsali,že nám žádný pokoj neměli měnit,že nebyl důvod!!Neskutečná arogance.Cestuji celý život,nikdy jsme nic nereklamovali.EIMTOURS nikdy více!!!!!
-
Karel
Letos jsme byli s manželkou podruhé s Exim Tours. V roce 2013 v Egyptě-Hurgáda-vše bylo v pořádku od odbavení na letišti přes pokoje,pláž a pod.Letos jsme letěli i s vnoučaty na Djerbu-hotel Sun Club/ tři hvězdičky/. Na pokoji byly čtyři postel v jedné řadě,jeden noční stolek s telefonem,stůl a na balkonku dvě stará křesílka v PVC.Pláž-něco hrozného,malá a za celý pobyt se dalo koupat 2x/ tří až pětimetrové vrstvy vodní trávy přes kterou se muselo projít do moře/.Navíc velbloudi,kteří na pláži těsně u vody konají svojí potřebu.
Jinak jenom u bazénu.To jsme mohli být i v ČR.Před dvěma lety jsme byli ve stejném složení také v Tunisu od spol.Blue-Styl..Čtyři postele rozdělené po dvou a do patra,pláž každý den uklizená,všechno v pořádku.Po letošních zkušenostech velmi váhám zda ještě jet s Exim Tours.
Jinak jenom u bazénu.To jsme mohli být i v ČR.Před dvěma lety jsme byli ve stejném složení také v Tunisu od spol.Blue-Styl..Čtyři postele rozdělené po dvou a do patra,pláž každý den uklizená,všechno v pořádku.Po letošních zkušenostech velmi váhám zda ještě jet s Exim Tours.
-
Lenka
S Exim Tours opravdu už nikdy!! Člověk si myslí, že kdy jede s tak známou a velkou cestovkou, že to bude odpovídat, ale byl to vrchol. Hotel špinavej, zanedbanej, záchody bez dveří, po kotníky vody, zelený maso v jídelně..humus!!! A při otevření dnešního dopisu mi teda hnuly žlučí jako nikdo. Doporučuju celé slavné Exim at si udělají takovej 14 denní zájezd do tohoto super hotelu, kde se člověk bojí, kde na něj co vyleze nebo co kde uvidí. Takto se chovat je humus a oblbovat lidi. Že se nestydí!!! Někteří šetří celej rok na to, aby dětem zařídila dovolenou a mohli někam et a pak přijedou do tohohle hnusu. Nejezdit.