recenze Fischer
-
Adéla
Objednali jsme si zájezd od CK Fischer a musím říct, že ještě před odletem, když jsme obdrželi cestovní pokyny, tak jsme byli celkem otrávení – sice CK avizovala pobyt 8 dní, který jsme si také zaplatili, ale odlet byl až v pozdních večerních hodinách, ubytováni jsme byli až po půlnoci, takže ve skutečnosti pobyt byl pouze 7 dní, byli jsme ošizeni o jeden den a ještě o večeři (měli jsme polopenzi), přišlo nám to jako nefér vůči klientům, kteří si zaplatí zájezd na 8 dní, ale ve skutečnosti se jedná o 7 dní…CK v podstatě uvedla nepravdivé informace, neboť ubytování bylo až po půlnoci, takže ten první den se vůbec nedá započítávat do pobytu, ale můžeme být vlastně ještě rádi, neboť v jednom článku o cestovních kancelářích od Sdružení ochrany spotřebitelů bylo uvedeno, že někdy dojde ke zkrácení až o 2 dny!!! bohužel se proti tomu nejde nijak bránit, neboť je to chyba klienta – měl si lépe vybrat dovolenou, takže příště snad budeme obezřetnější…
-
Hanka
Poprvé s CK Fischer – Rhodos – Kalithea Horizon Royal, vše naprosto v pořádku, informace ze strany CK naprosto odpovídaly realitě. Ubytování, transfery na a z letiště, zaplacený seating, vše proběhlo v naprostém pořádku. Zájezd kupován v pobočce CK Fischer v Českých Budějovicích, tuto pobočku určitě doporučuji. Nádherná dovolená.
-
gabriel
CK Fischer-jedna velká hrůza
Objednaný hotel 4****na pláži s výhledem na moře v Agia Marine hotel Santa Marina Beach přímo na pláži.
Po příjezdu nás nechtěli ubytovat-není pro vás pokoj.Po 9hod!vyjednávání pro nás sehnali jiný hotel(lepší místo i ubytování).Odvezli nás 140km daleko na druhou stranu ostrova,přesně tak kam jsme nikdy nechtěli-za Heraklion hotel Zorbas.Po ubytování vyběhli šváby a uklízečka je chtěla vyhnat sprejem na mouchy to mě dostalo.Vyhádali jsme nový pokoj už bez švábů.Toto místo je ojedinělé tím,že tam kromě hotelu není vůbec nic,úplná pr…!
Do moře jenom na vlastní nebezpečí,všude jsou samé kameny-takže koupání nic.Zaplacený výhled na moře,taky nic.Vrchol všeho byl,že jsme si museli zaplatit odvoz za 230EU na letiště do Chanie.Dáváme cestovku k soudu,ale dovolenou za 55000kč jsme si vážně představovali jinak.Navíc jsem jako trouba zaplatil cestovce místo v letadle u exitu,mám rád místo na nohy.Samozřejmě jsme seděli vzadu na normálních sedadlech.Tak snad s touto cestovkou jedině do Iráku.
Objednaný hotel 4****na pláži s výhledem na moře v Agia Marine hotel Santa Marina Beach přímo na pláži.
Po příjezdu nás nechtěli ubytovat-není pro vás pokoj.Po 9hod!vyjednávání pro nás sehnali jiný hotel(lepší místo i ubytování).Odvezli nás 140km daleko na druhou stranu ostrova,přesně tak kam jsme nikdy nechtěli-za Heraklion hotel Zorbas.Po ubytování vyběhli šváby a uklízečka je chtěla vyhnat sprejem na mouchy to mě dostalo.Vyhádali jsme nový pokoj už bez švábů.Toto místo je ojedinělé tím,že tam kromě hotelu není vůbec nic,úplná pr…!
Do moře jenom na vlastní nebezpečí,všude jsou samé kameny-takže koupání nic.Zaplacený výhled na moře,taky nic.Vrchol všeho byl,že jsme si museli zaplatit odvoz za 230EU na letiště do Chanie.Dáváme cestovku k soudu,ale dovolenou za 55000kč jsme si vážně představovali jinak.Navíc jsem jako trouba zaplatil cestovce místo v letadle u exitu,mám rád místo na nohy.Samozřejmě jsme seděli vzadu na normálních sedadlech.Tak snad s touto cestovkou jedině do Iráku.
-
Petra
Letos jsme s Fischerem leteli poprve do Turecka a diky pani Hyske z prazske pobocky jsme meli krasnou dovolenou. Nejen pres delegatku, ale hlavne primo pres pobocku jsme vyresili veskere pozadavky, co se tyce ubytovani, ktere nam zpackal na prvni noc personal hotelu. Delegatka chodila na schuzky, informovala nas o vsem, co jsme potrebovali vedet, snazila se vyhovet a cekala nas jak pri priletu, tak nas vyprovodila i na letiste cestou zpet. Je to vzdy o lidech a na domluve i toleranci. Dekujeme, poletime s vami zas.
-
jirka
-
Mária
Toľko negatívnych postrehov o CK Fischer, že až mám obavu, že mi nikto nebude veriť. Ale asi každý je iný a má iné požiadavky na dovolenku. Takže – ja budem chváliť a doporučovať destináciu Madeira, Funchal, hotel Orca Praia všetkým, ktorí chcú za dobrú cenu dostať dobré služby. Prílet, odlet, transfer do a z hotela, všetky potrebné informácie, skvelá delegátka Nikol Rebola, príjemné izby s veľkými terasami, oceán priamo „pod nohami“, reštaurácia s dobrou ponukou jedál, výlety z ktorých si každý určite vyberie to, čo mu je blízke a predovšetkým úžasná príroda. Prežili sme dva týždne, počas ktorých sme poznávali tento krásny sopečný ostrov a nenašli sme nič, čo by nám pokazilo radosť, resp. čo by nenaplnilo naše očakávania. Aj nabudúce s CK Fischer.
-
Zouzin
Tak já se přidávám k těm „smutnějším“, respektive zklamaným klientům. Ne, že bychom po delegátce něco chtěli, ale vezmu služby všeobecně.
Jak už jsem psala, když jsem se rozhodovali, že zájezd u Fischer zakoupíme, byla slečna neustále „online“, dokonce hned, že si ho již dovolila nezávazně zarezervovat, protože už byla poslední dětská letenka ( takový laciný trik mě pobavil, ale už jsme to nechali tak, zájezd byl nákladnější a ostatní CK to měli podobně), po zaplacení bída a hrůza, domluvit se, byl zážitek….( hlavně špatně uvedená služba parkingu na letišti – vyřešili jsme si to nakonec sami přímo s dispečerem, který jen potvrdil neustálé problémy s CK Fischer)
Na letišti v destinaci chaos, delegát pouze jeden, schovaný někde za rohem v „kukani“, lidé od Fischeru zmatkovali, nevěděli jsme, kam jít, dokonce jsme až vylezli z letištní haly ven, kde nás řidiči autobusů nahnali jako stádo dobytka zpět dovnitř – dveře se samozřejmě již nechtěly otevřít – no to by bylo na další samostatný příběh….Ostatní konkurenční delegáti CK čekali přímo u východu s cedulkou a byli minimálně dva.
Autobus nás rozvážel bez delegátů. Byli dva. V hotelu jsme byli jediní po příjezdu, a ubytovávali jsme se taktéž sami ( domluvíme se, nevadí nám to). Delegátka večer na první schůzce „vlažná“, spíše jsme měli pocit, že jsme na obtíž, dalších schůzek jsme se neúčastnili. ( i kvůli tomu, že jsme zjistili, že o hotelu a pokojích toho moc neví….) Poslední schůzka byla úsměvná – paní/slečna, se ani nezeptala, jak jsme se měli, jak se nám líbilo ubytování, destinace, apod…Jedna jediná věta“ autobus odjíždí v 6:55 od hotelu a víc toho k odletu není“
To nás pobavilo… odjížděli jsme autobusem zase sami, ani jeden delegát nás nevyprovodil, ba ani nás vlastně neupozornili, že budeme na letišti už sami…Konkurenční CK své klienty vyprovázela.
Nabídky nám také žádné nechodí, jen neustále volal jejich automat o spokojenosti zájezdu.
Jak už jsem psala, když jsem se rozhodovali, že zájezd u Fischer zakoupíme, byla slečna neustále „online“, dokonce hned, že si ho již dovolila nezávazně zarezervovat, protože už byla poslední dětská letenka ( takový laciný trik mě pobavil, ale už jsme to nechali tak, zájezd byl nákladnější a ostatní CK to měli podobně), po zaplacení bída a hrůza, domluvit se, byl zážitek….( hlavně špatně uvedená služba parkingu na letišti – vyřešili jsme si to nakonec sami přímo s dispečerem, který jen potvrdil neustálé problémy s CK Fischer)
Na letišti v destinaci chaos, delegát pouze jeden, schovaný někde za rohem v „kukani“, lidé od Fischeru zmatkovali, nevěděli jsme, kam jít, dokonce jsme až vylezli z letištní haly ven, kde nás řidiči autobusů nahnali jako stádo dobytka zpět dovnitř – dveře se samozřejmě již nechtěly otevřít – no to by bylo na další samostatný příběh….Ostatní konkurenční delegáti CK čekali přímo u východu s cedulkou a byli minimálně dva.
Autobus nás rozvážel bez delegátů. Byli dva. V hotelu jsme byli jediní po příjezdu, a ubytovávali jsme se taktéž sami ( domluvíme se, nevadí nám to). Delegátka večer na první schůzce „vlažná“, spíše jsme měli pocit, že jsme na obtíž, dalších schůzek jsme se neúčastnili. ( i kvůli tomu, že jsme zjistili, že o hotelu a pokojích toho moc neví….) Poslední schůzka byla úsměvná – paní/slečna, se ani nezeptala, jak jsme se měli, jak se nám líbilo ubytování, destinace, apod…Jedna jediná věta“ autobus odjíždí v 6:55 od hotelu a víc toho k odletu není“
Nabídky nám také žádné nechodí, jen neustále volal jejich automat o spokojenosti zájezdu.
-
Jaromír
-
Hilda
Dobry den .letěla jsem s Fischerem poprve.ale naprosta spokojenost,Vše zařizeno,podklady,vše v čas.Moje destinace byla Tunisko 4.7 .2014.na 11 dni,kdyby tato cestovka vyměnila delegatku,jela bych i dalši rok do hotel houda.Byla jsem již v tomto hotelu minimalne 10x,vzdy s jinou cestovkou,vzdy delagatka super,ale tato co tam je .je bida a utrpeni, ,ktera je arogantni ,nema zajem,a když dojde na schuzku o pul hodiny pozdě,a Vaš dotaz zni proč,tak Vam řekne že ona neni na dovolene ,tak jako Vy a mate čas čekat,což mě rozpalilo do běla,Ubytovani dobre,jen na pokoji byla jedna manželska postel a jela se 2 dětmi kdy 12 syn platil plnou taxu 20,000 jako dospěly.Donesly me matraci na spani ,kterou položili na zem.Myslim ,že cestovka nějak pokazila ubytovani ,ktere znělo 2+0..ale mi byli 2+1……ale děkuji personalu hotelu za tu matraci.
-
Petra
Rhodos, Faliraki, hotel Matina. PERFEKTNÍ !!!! Za příznivou cenu jsme nečekali zázrak, skutečnost předčila očekávání. Velmi dobré jídlo, ubytování pěkné, čisté, skvělý bazén, moře krásné. Delegátka Veronika Šormová fantastická. Všichni delegáti by si měli vzít příklad z této slečny, stačí zmínka, vyřeší, poradí, pomůže, vše s úsměvem. Opravdu člověk na svém místě, na kterém je vidět, že má rád svou práci, Fakultativní výlety byly super, je vidět, že CK Fischer spolupracuje s kvalitními průvodci, protože výlety s panem Richardem byly ty nejlepší, jaké jsme kdy zažili. Nikdy, nikde a nikdo nám nepovídal o Řecku, Rhodosu, tolik jako on. Bylo to nesmírně zajímavé, s ohledem na vedro skvěle logisticky vyřešené, autobus vyveze nahoru, aby se šlo dolů, je-li možnost, výklad probíhá ve stínu, jedním slovem parádní. Dovolená byla nádherná a je vidět, že i za nepředražený zájezd lze prožít krásné dny, na které se bude vzpomínat celý život. Děkujeme Veronice i Richardovi, rádi se na Rhodos vrátíme.