recenze Pantour - Stránky 10 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Pantour

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Sona

Příspěvek od Sona » 01 čer 2014 21:21

Dobrý den,byli jsme s Patourem v Turecku a musím říct že nemám co vytknout. Byla to super dovolena za super peníze,hotel a služby za 1* :-) doporučujeme Turecka riviéra hotel Titan Select :-)

Jana

Příspěvek od Jana » 27 kvě 2014 01:29

Dobrý den,
před pár dny jsme se vrátili z Turecka-Alanye-Alaiye Resort od CK Pantour.Musím jenom chválit.Vše proběhlo v naprostém pořádku.Cesta i transfer z a na letiště v pohodě.Ubytování a služby v hotelu naprosto skvělé,jídla i pití dostatek.Naše očekávání bylo více než splněno.(popisek i fotografie hotelu souhlasily).
Také musím vychválit delegátku Markétu – perfektní přístup,spousta informací o Turecku,typy a rady k pobytu,velká nabídka výletů za dobré ceny.Zkrátka vše proběhlo v pohodě a bez problémů a my jsme byli mooooc spokojení.

Josef

Příspěvek od Josef » 26 dub 2014 02:55

Dobrý den,
předem děkuji paní Kiliánové,v loni jsme tam taky byli ale od CK Firotur a vše super-delegátka hotel prostředí fakt bomba.mám jen strach že CK Pantour dle recenze není asi moc dobrá,láká nás cena od pantour nas to bude stát pro celou rodinu 55,000kč a od fira 72,000kč

Josef

Příspěvek od Josef » 26 dub 2014 02:55

Dobrý den,
předem děkuji paní Kiliánové,v loni jsme tam taky byli ale od CK Firotur a vše super-delegátka hotel prostředí fakt bomba.mám jen strach že CK Pantour dle recenze není asi moc dobrá,láká nás cena od pantour nas to bude stát pro celou rodinu 55,000kč a od fira 72,000kč

Kiliánová

Příspěvek od Kiliánová » 25 dub 2014 20:57

Dobrý den mohu Vám vřele doporučit byli jsme tam v loni s manželem a můžete si přečíst i mou recenci z loňského roku .Delegatka ochotná,příjemná.Na hotelu jsme byli velice spokojeni.Personál příjemný a milý i ochotný.Na pláži též ochotný personál a pláže čisté.Opravdu jsme byli velice spokojeni a to,že jsme v Alanyi byli již před tím třikrát a vždy na jiném hotelu,ale tento hotel nemá chybu tak si to užijte přeji krásnou dovolenou

Josef

Příspěvek od Josef » 25 dub 2014 16:15

Dobrý den,
dne 8.7.2014 máme letět do turecka,no a když to tady čtu tak nevím co máme dělat.Lokalita Alanya Hotel Kleopatra Royal Palm.muže mi někdo poradit???? :-)Děkuji

Mila

Příspěvek od Mila » 06 dub 2014 18:51

S touto cestovkou jsem byla na Krete v minuly tyden. Cela dovolena probehla naprosto pohodove, jen se nam opozdil odlet letadla, ale za to CK Pantour nemuze. Hotel a okoli odpovidaly popisu v katalogu, navrch jsme dostali bezvadne pocasi :-) Myslim, ze tato cestovka je velmi dobra a negativni recenze pochazeji hlavne od konkurencnich CK, ktere na rozdil od CK Pantour nevlastni v Recku hotely a maji tudiz pobyty drazsi. Za sebe mohu tuto CK jen a jen doporucit

Pavla

Příspěvek od Pavla » 27 lis 2013 17:30

CK Pantour nikdy více!
Nepravdivé klamavé informace v katalogu, řešení závažné reklamace k smíchu, tahají z klientů jen prachy. Zájezd do 5* hotelu – v hotelu špína, masivní plíseň, hlad, havarijní stav předmětů. Delegátka k ničemu. Pořízena fotodokumentace a reklamace. Jednání s CK Pantour na mrtvém bodě, nekomunikují, manažeři se nechávají zapírat, majitel cizinec mimo republiku.

Jana

Příspěvek od Jana » 08 lis 2013 03:51

Touto cestou srdečně zdravím delegátku Zuzku Šimkovou a jejího kolegu Chalida.
V červnu jsem se svou rodinou odletěla s CK Pantour na
ostrov Kréta-Gouves.Ubytování bylo ve Ville Marii,kde se nám velice líbilo-prostorné pokoje s balkonem,čisto, příjemné a klidné prostředí u bazénu.Vůbec nám nevadilo,že stravování,a to výborné, bylo ve vedlejším hotelu.Se službami , velkou ochotou poradit a příjemným jednáním delegátů,jsme byly velice spokojené.
CK z naší zkušenosti mohu jen doporučit -rychlá komunikace,přesné informace,profesionalita delegátů.
Děkujieme za příjemnou dovolenou.

Martina

Příspěvek od Martina » 27 říj 2013 23:13

V červenci jsem byla s dcerou na dovolené na Rhodosu, hotel Virginia. Vše bylo OK. Delegátka byla vždy k dispozici, hotel byl čistý, personál vstřícný, jídlo chutné, animační programy se dceři moc líbily. Nemám žádnou negativní zkušenost a klidně bych to tohoto hotelu jela znova.

Rychlá odpověď