recenze Čebus - Recenze cestovních kanceláří

recenze Čebus

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Denisa

Příspěvek od Denisa » 16 říj 2025 05:51

Dobrý den, měli jsme poznávací zájezd Řím Vatikán od 2-6.10 ,a musím složit poklonu zájezd byl dobře naplánovány a úžasný.Nejvetsi zásluhu měla naše delegátka Michaela Váňová, která se o nás postarala a ukázala nám i to co nebylo v programu. Všem doporučuji

Máca

Příspěvek od Máca » 13 dub 2025 13:34

Bohužel zájezd Vysoké Tatry byl pro nedostatek zajemců zrušen ..
Dřív jsem s cestovkou jezdila často. Spokojená. Norsko

Julie

Příspěvek od Julie » 12 úno 2025 16:23

Naprosto otřesná cestovní kancelář!! Rozhodně NEJEZDIT s touto cestovkou!!! Po dotazu na infolince, zda se pojede do Benátek, když tam hlásí záplavy, mi pan Černý odpověděl, že volám devět minut po otvírací době a on nic neví a prý se uvidí. Naprosto arogantní komunikace. Ale třešnička na dortu přišla v zápětí. Zavolal mi sám pan ředitel Polák, aby mi řekl, že se pojede, i kdyby tam byly dva metry vody! Naprosto otřesné chování! Podávám stížnost na Českou obchodní inspekci, tahle firma by vůbec neměla existovat!

Radim K

Příspěvek od Radim K » 12 pro 2024 06:33

Výlety do měst jsou relativně Ok, na tom není co zkazit, ale výlety za přírodními zajímavostmi jsou katastrofa. Varují před výletem Hohe Wand, větru času strávíte v autobuse. Avizovaný program neodpovídá realitě. Řidič bloudí, a většina avizovaných míst je uzavřena a průvodce o tom neví takže 9vhodin čistého času v buse, návštěva trapnozoo,a 6 km rozježděnou prašnou cestou k zavřené restauraci kde měli být občerstvení a to je vše. Pokud bych hodnotil jen tento zájezd, dal bych - 10

Marie J.

Příspěvek od Marie J. » 07 zář 2024 02:48

Poznávací zájezd do Slovinska, 20.-25.08.2024. Paní průvodkyně Klára Adametzová - neskutečně krásný člověk s velkým srdcem, pohodou v duši a neustálým úsměvem na tváři. Pro nás se synem vzor, jak má průvodcovská práce probíhat. Vše pečlivě připravené do detailů, týden strávený v její přítomnosti - víc si člověk už snad ani nemůže přát ♥️ Moc děkujeme za velkolepé zážitky a přejeme Vám spoustu příjemných klientů, byla jste famózní!!! ♥️
Nemohu si ale odpustit recenzi na řidiče autobusu, pana Jiřího, příjmení si nepamatuji. Za nás absolutní katastrofa, noční můra a přesný opak paní Kláry. Ukázka toho, jak by to vypadat nemělo. Bohužel jsme seděli hned na prvních sedácích. Každý den bylo něco. Jsme skromní lidé a já jsem téměř splachovací, ale nervy máme jen jedny a čeho je moc, toho už je příliš. První den pronesl poznámku, že na prvních sedácích bychom neměli sedět, protože si řidič s průvodkyní nemají kam dát věci. Přitom nám ale byla místa přidělena. Druhý den absolutně bez ochoty vrátit se pro nás 5 km s autobusem, když jsme chtěli vidět vrchol Šije a zpozdili jsme se s lanovkou o půl hodiny. Tomu ještě rozumím, protože to byl náš problém. Řidiče by to ale opravdu nezabilo, vzhledem k mému vyhodnocení situace, že to až zas takový problém nebyl. Paní Klára byla tak neskutečně hodná, že nám poradila autobus, na zastávce i čekala a měla pro naši radost pochopení ♥️
Další den měl problém s tím, že máme příliš velký kufr. Další den mi nechtěl udělat kávu, že lidé naskakaji do autobusu a hned se jede. Přitom ale vesele prodával piva a vody a na lidi jsme nakonec čekali 15 minut, než vyřeší toalety. Za mě neskutečný přístup! A dnes při zpáteční cestě to dovršil tím, že jsme měli málo času na jídlo, mohli si koupit Fast Food, ale synovi ho zakázal jíst v autobuse, aby mu ho nepocákal. Přitom jsem mu vysvětlila, že v hot dogu nemá ani kečup, ani majonézu atd. Jen suchý rohlík a párek. Pak jsme jeli 3,5 hodiny v kuse od 15 -18.30, kdy syn prakticky nic nepojedl od snídaně. Za mě tedy opravdu katastrofální člověk. Cestovka 100 % ně ano, organizace na jedničku, ale tomuto řidiči se vyhnout a sedět raději vzadu. Takového člověka by měli uvázat u stroje a mezi lidi by směl jen o Vánocích. A to jak píšu, snesu opravdu hodně. Člověk platí velké peníze za to, aby měl překrásný zážitek. Ne za to, aby si kdejaký kdekdo našel svůj terč a strefoval se do něj každý den a léčil si své ego. Setkání s tímto člověkem už nikdy více.

NWM

Příspěvek od NWM » 21 srp 2024 18:32

Zájezd Chutě a vůně sladké Francie jsem si vybrala kvůli denním přejezdům a pestrému programu, který byl bohužel splněn pouze na 75%. V den 1 se časově nestíhl Špír a možnosti občerstvení byly pouze po benzinových pumpách. V den 5 se plavba na lodičkách k vodopádu nekonala, po dlouhé cestě busem jsme našli místo zavřené. Zbytečně zdlouhavé přejíždění způsobilo nedostatek času v Besanconu, návštěva Citadely se nedala stihnout, večeře vůbec ne. Mnohá místa v různých městech se kvůli nedostatku času či nevhodnému příjezdu nedala navštívit – žádné tržnice, muzea, vše již uzavřené. Další ohromný nedostatek byl ve výběru hotelu. Ibis budget byl přijatelný, ale různé B & B hotely po 3 noci byly absolutně nevhodné.Polovina účastníků zájezdu byla důchodového věku a tahat se s kuframa po schodech do druhého patra je absolutně nepřijatelné. Pokoje se 40 cm místem kolem postele a mini koupelnou kde se při sprchování lepila plastická opona na tělo nebylo vůbec příjemné. Velmi pozitivním byl zajímavý výběr ochutnávek - 3x sýrů, 3x vína, a 1x uzenin a opravdu malebná městečka i kraje. Autobus byl standardně zájezdový, čistý, vybavený klimatizací a s možností nákupu nápojů včetně alkoholu. Pan řidič byl příjemný a velmi zkušený. Největší dík patří paní průvodkyni Blance za její vlídnost, trpělivost, milý humor, velkou znalost Francie a schopnost řešit náhlé situace kolem nákupů a stravování. Hned bych s jejím doprovodem jela zas. Tento zájezd rozhodně doporučuji, ale za podmínek že Čebus naplánuje efektivnější návštěvy míst s méně přejezdy a vypustí ubytovaní v B&B hotelích.

Adél

Příspěvek od Adél » 10 dub 2024 16:54

Byla jsem pouze pro balíček a paní velmi nepříjemná, neustále vzdychala, že po ní vůbec někdo něco chce. Nepříjemná, ne pouze na mě, ale na všechny kolem, jedna starší paní se ptala na zájezd a pracovnice jí nebyla schopna nic říct, že si to má zjistit sama, že je to vše napsané na letáčku, jen to chování by mě odradilo (a taky, že odradilo) a myslím, že s takovým chováním nebude mít pobočka moc zákazníků.

Jitka Nová

Příspěvek od Jitka Nová » 22 úno 2024 21:52

Program mají vymyšlený pěkný, řidič autobusu byl taky super, ale bohužel pan průvodce nebyl moc dobrý... neměl moc dopředu naplánované trasy a ani pořádně nevěděl kdy se zavírají bazény, z jeho výkladu o památkách taky moc nemám, protože nepočkal na konec skupiny a začal mluvit když jsme nebyli všichni. Ale pan řidič byl moc milý a autobus byl v pořádku, strávili jsme v něm dost času při přejíždění z místa na místo. Hotel tak odpovídal ceně, snídaně byly dobré.

LVT

Re:

Příspěvek od LVT » 01 lis 2023 08:38

Kučera píše:
18 lis 2013 01:39
Byl jste někdo s ck Čebus na poznávacím zájezdě?
pokud někdo budete cestovat s CK Čebus do New Yorku počítejte s tím, že město uvidíte fakt letecky. Průvodce (Polák) je velmi bezohledný, vyjde z metra a nezajímá ho, zda mu celá skupina stíhá, když se někde zastavíte na focení, tak potom dobíháte skupinu, protože on prostě nepočká. Taktéž přechody pro chodce.Když byl upozorněn, že nestíháme, tak nám bylo doporučeno, ať si uděláme vlastní program. Pan Polák (bohužel i spolumajitel CK, takže si nemůžeme stěžovat) evidentně nepochopil, že na poznávačky jezdí lidi, kteří si netroufají sami a zároveň chtějí něco vidět. Kdybychom se vyznali sami, tak 100% nejedeme s tímto arogantním člověkem. Hotel strašný, někde na periferii u dálnice, takže ti, co měli okna směrem na dálnici se nevyspali....ale co bychom chtěli, když zájezd stojí 35 tisíc...

Dále CK Čebus je nekontaktní, ale pokud oni chtějí nějaký kšeft, tak vám budou volat několikrát.

Monča

Příspěvek od Monča » 01 zář 2023 14:05

Už nikdy více. V cestovce při nákupu zájezdu nám bylo slíbeno a připsáno místo v autobuse, jelikož jsme jako rodina chtěli mít místo vedle společně alespoň na zadní 5tce, nebyl problém, paní velice ochotná. Vše v pořádku. Při nástupu do autobusu jsme byly ovšem velice nepříjemně překvapeni. ŘIDIČ manipuloval se zasedacím pořádkem přímo na parkovišti před odjezdem a zcela nás rozesadil. To nemluvím o jeho ochotě a o nezastavení na benzinové pumpě když cesta trvala 2,5hodiny ve 30 stupňovém vedru.
PS: místa nám určené obsadil svými známými.
Neprofesionální jednání je zde zcela evidentní.
Kdybych mohla nedám ani jednu hvězdu.

Rychlá odpověď