recenze Čedok - Recenze cestovních kanceláří

recenze Čedok

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
LuJ

Příspěvek od LuJ » 01 lis 2025 19:01

Nejhorší CK co se týče vstřícnosti vůči zákazníkům.
Při chybně objednaném zájezdu jenž se tvářilo pouze jako rezervace která však byla podmíněna platbou žádné náznaky chtíče pomoci vyřešit nepříjemnou situaci. Stále se odvolávali na všeobecné obchodní podmínky, že platbou se zájezd objednává závazně, přitom na stránkách mají potvrzovací tlačítko “REZERVACE” a nikoliv “závazná objednávka”. Neochota vyřešit situaci alespoň poukazem nebo jakkoliv jinak. Dle tel podpory: “máte smůlu, vaše chyba, my peníze máme, nic s vámi po telefonu řešit nebudeme”
Absolutně arogantní jednání.
S takovými lidmi člověk spolupracovat nechce, obzvlášť když se jedná o událost jako rodinná dovolená!
Dejte si pozor

Jiři

Příspěvek od Jiři » 18 črc 2025 15:01

S cestovní kanceláří Čedok jsme byli poprvé na dovolené v Řecku na Krétě (konkrétně na hotelu Triton Authentic ve vesnici Tsoutsouros) a byla to asi nejlepší dovolená jakou jsem kdy zažil. Už při příletu na letiště byla u přepážky Čedoku delegátka, která nás nasměrovala k řidiči a ten nás odvezl přímo na hotel.
Hned druhý den jsme měli sraz s delegátem Čedoku, který nám vše podrobně vysvětlil. Vše, co bylo domluvené, tak platilo, včetně all inclusive. Na recepci byly k dispozici materiály s dodatečnými informacemi, co můžeme a nesmíme dělat včetně nástěnky s vyvěšenými výlety a odjezdy domů, a to vše samozřejmě v češtině. Hned jsme si domluvili výlet na ostrov Spinalonga, kde byl opět domluvený řidič a autobus, který nás odvezl úplně na východní stranu ostrova do přístavu svatého Mikuláše (Ágios Nikólaos), odkud jsme potom pokračovali lodí na ostrov. Vše proběhlo bez problému. Chtěl bych především poděkovat průvodkyni Martině Štěrbové, která v Řecku žije přes 30 let a díky ní to byl nezapomenutelný zážitek.
Příští rok bude v tomto resortu Čedok nabízet dovolenou naposledy (pak to budou mít Francouzi), takže bych určitě všem doporučil se tam zajet podívat, dokud je ještě možnost.
Tímto bych chtěl poděkovat celému týmu Čedok a především panu Janu Válkovi z Invie za zprostředkování krásné dovolené.

Tom

Příspěvek od Tom » 22 čer 2025 18:28

naše první a poslední zkušenost s Čedokem byla otřesná, charterový dopravce objednaný cestovkou (italský Neos) byl to nejhorší, co jsem zatím zažil, organizace dopravy a úroveň chování personálu byla špatně na tolika úrovních, že se to nedá krátce popsat. z dovolené jsme se vrátili rozbití a unavení kvůli neorganizaci a hroznému chování personálu

Sara

Příspěvek od Sara » 27 dub 2025 04:20

Bulharsko.... vše ok .....delegátka příjemná slečna......spokojenost

Ondřej Bárta

Příspěvek od Ondřej Bárta » 07 lis 2024 06:00

Kréta, hotel Galini Palace. Musím Čedok pochválit, před odjezdem jsem byl trochu skeptický, když jsem viděl recenze zde (ale to se týká všech CK), vše ale proběhlo k naší plné spokojenosti. Mohu doporučit.

Lenka K.

Příspěvek od Lenka K. » 02 říj 2024 23:59

Nejhorší CK s jakou jsme kdy cestovali. Byli jsme na zájezdu v Albanii v 5* hotelu. Plíseň na pokoji v koupelně, 2 drinky na osobu , wifi nefungovala, na pláži jeden mini bar pro 400 lidí, takže půl hodinové fronty a nakonec dostanete mx 3dcl tekutin a to zde vypisuji jen střípky. Při podání reklamace nám bylo sděleno, že má každá země jiná kritéria- jako pardon , ale Plíseň v koupelně nemá s kritérii noc společného. Jejich přístup absolutně negativní vůči svým zákazníkům.

Ivana Vinklárková

Příspěvek od Ivana Vinklárková » 12 srp 2023 17:02

S Čedokem už nikdy více.Řecko-Kos, Thalasea beach, naprostá katastrofa. Jediný požadavek u Čedoku byl, že nechceme pokoj v přízemí. Čedok se ani neobtěžoval požadavek na hotelu dát.Týden před odletem jsme tam volali osobně, pokoj v patře slíbili, ale když jsme přijeli, řekli, že nelze, že pokoje jsou dávno rozdělené. takže přízemí.Pokoje v hrozném stavu, přistýlka spartakiádní lehátko. Do koupelny se muselo vcházet boke, tzv. na štorc. Terasa pouze položených pár kamenů přede dveřmi, jen pár kroků od bazénu. V pokojích Švábi, kamarádka si dokonce dovezla 2 domů v kufru. Jídlo katastrofa. Téměř žádný výběr, celý týden stále to stejné a všechno bez vyjímky
úplně studené. bylo jedno jestli jsme šli na jídlo hned jak otevřeli jídelnu, nebo o hodinu později.Studené, dokonce i hranolky a opékané brambory. Maso tak spečené a vysušené, že se nedalo pokousat. Děti byly proto celý týden na těstovinách s kečupem, dojídaly se zmrzlinou. Většina klientely- Poláci, kteří se chovali opravdu jako hovada a jakoby jim to tam patřilo. Bohužel, jsem zjistila pozdě, že ČEDOK JIŽ NENÍ TA NAŠE NEJSPOLEHLIVĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ ČESKÁ CK. Ale že je to od roku 2016 Polská cestovka.

Larefi@seznam.cz

Cedok

Příspěvek od Larefi@seznam.cz » 27 zář 2022 09:55

CK Čedok? Větší lež a klamnou reklamu jsem nezažil. Ledadlo na rozpadnuti(sedačky ve špatném stavu) sluzby delegáta skoro žádné, informace o hotelu nebyli dostatečně, fakultativní vilety předražené. Pokazena dovolená. Hnus.

Karel Macháček

ČEDOK

Příspěvek od Karel Macháček » 29 zář 2019 16:45

Dobrý den,

právě jsem se vrátil s manželkou z dovolené v Římě (zájezd - Víkend v Římě s návštěvou Florencie 6 dní. Po obdržení propozic od cestovní kanceláře a naší dřívější zkušeností (poznávací zájezd Paříž) jsem byl s manželkou natěšen. Bohužel od samého začátku se z původního záměru užít si 6 dní stávala stále větší a větší tragédie! V pokynech uvedená průvodkyně Lenka Rehovičová - od začátku arogantní, nadřazená, neochotná, nekomunikativní a ulhaná. Zkrátka a jednoduše řečeno - Vy jste tady pro mně a ne já pro VÁS! Svým přístupem, jednáním a chováním tato "průvodkyně" bez licence dokázala celé 1/2 účastníků pobyt jen znepříjemňovat. Určitě se ptáte čím? 1) Umožnila řidiči nasmlouvaného dopravce obtěžovat klientky s požadavkem tipu, aby si pod sebou v autobuse zametli drobky od sušenek a nezastala se těch klientů, kteří se jich zastali. 2) Autobus přijede na místo, které průvodkyně sama určí jako nástupní i s časem, ale už neřekne, že autobus bude parkovat na jiném odlehlém místě. Následně je na klienty, kteří čekají na ráno určeném místě nepříjemná a že se jí mělo volat. 3) Stejný problém jako v bodě 2, ale s tím, že si přijde se zbytkem "věrných" z výpravy o 1 hodinu déle. Posune tím odjezd autobusu do ČR, ale klientům, kteří ji v průběhu dne opouštěli dle možnosti svého programu a vždy ji osobně informovali o opuštění skupiny, každému potvrdila čas odjezdu 17,50. Následně těmto klientům nebyla schopna informaci o posunutí odjezdu předat (kromě řidiče). 4) Zpoždění odůvodnila tím, že došlo ke zdržení při prohlídce, ale skutečnost byla dle informací od dobrých lidí taková, že navštívily lahůdkářství a vetešnictví - čímž došlo k hodinovému zpoždění. 5) Nedodržela harmonogram zájezdu 4tý den odpoledne posunula na 5tý den. 6) Říct klientce - vy jste tady a já tady s podtextem, který raději nechci domýšlet a popisovat................

Něco pozitivního nám tzv. vzpurným to ovšem přineslo. Dala se dohromady skupina lidí, která dokázala táhnout za jeden provaz a díky zakoupeným knihám, informačním brožurkám a aplikaci mapy.cz si vzájemně poradit a udělat krásný den.

Pokud tedy plánujete dovolenou, tak doporučuji se zajímat nejen o to co je obsahem zájezdu, ale kdo je z cestovní kanceláře odeslaným průvodcem. Bohužel jak jsem si všiml - recenze na tuto dámu 18.9.2017 se asi nikdo nezatěžoval a neřešil a stejné to bude asi i s touto.

Petr

Příspěvek od Petr » 12 led 2019 00:03

Pozor na polsky CEDOK! Jsou to vychytralci. Objednali jsme v zari zajezd pro 2 dospele a tri deti a tesili se ze pojedeme na oblibene misto. Pred tydnem, cca 8 ledna nam ck oznamila, ze zajezd zrusila. Rekli jsme si, ze tedy ok, vybereme neco jineho. Pri vybirani jineho hotelu doslo k jeho smazani v okamziku vyplnovani rezervace.
Kontakt telefonicky byl zoufaly, pisemny take. Nebyly schopny nic nabidnout, deti navrhovali dat jako dospele a slevu v zari nedali vubec, pry uz neni zari. K dovrdeni vsi ostudy jsme zjistili, ze nasemu hotelierovi cedok ani po 5 mesicich nezaplatil a on ani nevi, ze byl vyskrtnut ze seznamu nabizenych. Takze lidi, nesezerte hada, Cedok je polskej a podle toho to vypada. Kdo by byl zvedavy, necht napise na podzimek@funchem.cz, preposlu celou komunikaci s touto garazovou cestovkou

Rychlá odpověď