recenze Kellner
-
Olga J
CK Kellner
Byla jsem s rodinou na poznávacím zájezdu Salcburské Alpy. Zaujala mne v nabídce úvodní fotka s hezkou výhledovou kruhovou plošinou (den. 4. z Bad Hofgasteinu lanovkou na Schlossalm -2.050 m.n.m.) Vnuka jsme nalákali na „horu duchů“ s množstvím atrakcí pro děti, která rovněž byla uvedena v programu zájezdu ( den 5. lanovkou Gondelbahn Alpendorf na horu duchů). Ve skutečnosti jsme nenavštívili ani jeden z těchto výletních cílů. Bylo to pro nás velké zklamání. CK musela vědět, že se tyto výlety nebudou konat neboť ,dle informace průvodce se na tato místa nejezdí už asi 4 roky, ale stále ho uvádí na svých webových stránkách. Zájezd začal tím, že jsme hodinu čekali na příjezd autobusu, který se zdržel v Písku, neboť průvodce při nákupu v Kauflandu ztratil mobil. Tudíž ani první den zájezdu nebyl žádný program.
Co se týká ubytování pro nenáročné cestovatele předčilo všechna naše očekávání. Připlatili jsme si 9000 Kč na dva dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením. V jednom pokoji byl sprchový kout tak plesnivý, že vnuk prohlásil, že do něho nevleze. WC neodvětrávané, smrad po celém pokoji. V druhém pokoji byl sprchový kout mimo koupelnu, přímo v obývací místnosti. Postele s proleželými matracemi, ze kterých bolela záda o lůžkovinách se raději nebudu zmiňovat. Nejsme sami, kdo prohlásil, že takové ubytování ještě nezažili. Viděli jsme hodně pěkných míst, ale určitě je co vylepšovat.
Co se týká ubytování pro nenáročné cestovatele předčilo všechna naše očekávání. Připlatili jsme si 9000 Kč na dva dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením. V jednom pokoji byl sprchový kout tak plesnivý, že vnuk prohlásil, že do něho nevleze. WC neodvětrávané, smrad po celém pokoji. V druhém pokoji byl sprchový kout mimo koupelnu, přímo v obývací místnosti. Postele s proleželými matracemi, ze kterých bolela záda o lůžkovinách se raději nebudu zmiňovat. Nejsme sami, kdo prohlásil, že takové ubytování ještě nezažili. Viděli jsme hodně pěkných míst, ale určitě je co vylepšovat.
-
Marián
Pred tydnem jsme se vratili z dovolene,prvni cesta v poradku,velice sympaticti ridici,stale s nami komunikovali.Po prijezdu v sedm rano velmi dlouhe cekani na ubytovani, o cemz s nami nikdo moc nemluvil a prace pani delegatky Heleny za moc nestala,prisla az vecer a pak jeste druhy den..Cesta zpatky uplna katastrofa VELKA STIZTOST NA AUTOBUS ŠINDELÁŘ!! ŘIDIČI HLEDALI PO MĚSTECH LIDI,NEVEDELI KDE MAJI STAT,PTALI SE NAS JESTLI NEMAME NA NE TELEFONI CISLO A NEMELI CISLO ANI NA DELEGATKU,KTERA NAM STEJNE NEPOMOHLA! PROTOZE MELI KVULI HLEDANI LIDI VSUDE MOZNE SPOZDENI SKORO TRI HODINY SNAZILI SE TO PAK NAHONIT A BEZ PAUZ!! AUTOBUS KOMFORTNI,ALE VSECHNO BYLO STEJNE VYPNUTE AZ NA KLIMATIZACI,KTERA JELA.BYLI JSME STASTNI,KDYZ JSME Z AUTOBUSU UZ VYSTOUPILI
-
Zuzana Baťková
S CK Kellner jsme se včera vrátili z poznávacího zájezdu Krakov-Osvětim,bylo to fyzicky náročné,ale s tím člověk,který si tohle kupuje a chce něco vidět…musí počítat.Za mě a manžela vše v naprostém pořádku####ubytování####doprava###organizační věci.Ale Top byl delegát pan Georgi(bohužel příjmení si nepamatuji)Jeho znalosti a upoutat pozornost celého busu značí profesionála ve svém oboru.Dekujemer a určitě znova vyrazíme.
-
Martina
S Kelnerem jsem se vrátil včera… vše naprosto vynikající, hotel OK, delegátka ( H.T.) ochotná, věci znalá a vždy ochotná pomoci, moře taky moc fajn….Mohu jen pochválit.
Malá vada na kráse jsou řidiči … běžně vozí hokejisty , takže nějak nechápou, že paní přes 60 let si těžko hodí kufr do zavazadlového prostoru ( ale zvládla to … za pomoci nás ostatních, řidiči pěkně přihlíželi..), že se nelze rozjíždět , pokud lidé ještě nesedí a že klimatizace se dá i nastavovat, takže autobus je skoro mrazák !! Na to si dejte pozor …. s sebou něco teplého a zásoby . – při naší jízdě tak se kafe nevařilo, a ani nic podobného.
Jinak Kellnera mohu jen pochválit, vše ostatní bylo na jedničku.
A na řidiče nevím co poradit…. jsou věci ( a lidé..) se kterými prostě NEHNETE !!!
Malá vada na kráse jsou řidiči … běžně vozí hokejisty , takže nějak nechápou, že paní přes 60 let si těžko hodí kufr do zavazadlového prostoru ( ale zvládla to … za pomoci nás ostatních, řidiči pěkně přihlíželi..), že se nelze rozjíždět , pokud lidé ještě nesedí a že klimatizace se dá i nastavovat, takže autobus je skoro mrazák !! Na to si dejte pozor …. s sebou něco teplého a zásoby . – při naší jízdě tak se kafe nevařilo, a ani nic podobného.
Jinak Kellnera mohu jen pochválit, vše ostatní bylo na jedničku.
A na řidiče nevím co poradit…. jsou věci ( a lidé..) se kterými prostě NEHNETE !!!
-
Zuzana
S CK Kellner jsem byla 2x na dovolené. Jednou skvělé a po letošní dovolené už nikdy. Na cestě do hotelu jsme bohužel neslyšely, že už máme vystoupit ( seděly jsme vzadu a dříve řidiči zajížděli až k hotelu, tak jsem na to spoléhala i letos). Řidič nám oznámil, že sice věděl, že někdo nevystoupil, ale neřešil to a že se vracet nebudou. Zastavil nám uprostřed ničeho, kde vedla hlavní cesta asi 5 km od hotelu a řekl, ať si buď zavolámě taxi nebo si někoho stopneme, načež zavřel dveře a odjel. K hotelu jsme v tom horku a se všemi věcmi došly, ale tohle byl opravdu nechutný zažátek dovolené. Takže ne nedoporučuji!! Takhle by se řidiči, kteří jezdí pro Ck chovat neměli a v Kellneru by si měli udělat pořádek.
-
rozárka
Ahoj,právě jsem se vrátila z dovolené z Chorvatska,kde jsem byla s cestovní kanceláří Kellner ubytovaná v hotelu Mediteran v Crikvenici,pokoje byly v normě, jídlo luxusní,ale letošní zkušenost z delegátkou Helenou no nevím jak to napsat slušně, divím se,že ji pořád ještě platí a hlavně za co,protože nám byla k ničemu,Všechno co jsme potřebovali jsme se dozvěděli od jiného delegáta,ona o nás nejevila vůbec žádný zájem.Pobyt se mi moc líbil určitě se tam někdy vrátím,ale s jinou cestovní kanceláří,která má delegáta na úrovni.Je škoda,že právě této cestovní kanceláři dělá špatné jméno.Ještě musím pochválit autobusovou dopravu Válek,která nás vezla zpět do republiky,dlouho jsem se necítila,tak bezpečně jako s řidičem Václavem a Josefem moc děkuji.
-
Daniela Dresslerová
Ahoj všem, tuto kancelář ABSOLUTNĚ NEDOPORUČUJI. Zakoupila jsem si dovolenou v malebném předměstí v krásném hotýlku. Byl to dárek pro mou maminku která ještě nikdy neviděla moře. Maminka je nemocná a tak nezvládá ani nízkou fyzickou aktivitu. Na místě nám bylo řečeno že v hotelu pro nás pokoje nejsou a že budeme odvezeny jinam. Náhradní hotel byl sice vyšší úrovně ale daleko od veškeré infrastruktury. K pláži 80 schodů a obchody a restaurace min. kilometr daleko. Dala jsem nemalé peníze za dovolenou a nakonec jsem musela další peníze utratit za dopravu v místě protože jinak by jsme tam 8 dní skejsly na hotelu. Zájezd jsem reklamovala a bylo mi napsáno že jsem podepsala smlouvu kde je napsáno že pokud je nám nabídnut jiný hotel tak nemáme na nic nárok. TAKŽE POZOR tato kancelář vám vůbec nezaručí že se dostanete na místo které jste si zaplatily.
-
Milena Frenzlová
V roce 2011 jsem byla s ck Kellner na poznávacím zájezdu Skotsko -Ostrov Skye. Bylo to bezva, vše dle očekávání, jak bus – řidiči, tak průvodce – vše OK, Ubytování dle propozic….. Píši až nyní, kdy pročítám stránky recenzí a vidím, že kladných ohlasů moc není……Jezdím s různými CK již cca 15 let a měla jsem asi štěstí….dodatečně si říkám, proč jsem kladnou připomínku či podnět neposlala. Pravda, jezdím poznávací zájezdy, jezdíme min. ve dvou, tj. nemusíme na místě řešit, kdo bude případně spát na palandě, co si uvaříme k jídlu ( jakou konzervu otevřeme
), případně kdo bude v busu sedět u okna…..