recenze Kentlucky - Stránky 2 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Kentlucky

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Rei

Příspěvek od Rei » 28 bře 2016 09:14

Kentlucky nebrat. Naprostý propadák. Nechají vás na letištích při tranzitech bez pomoci a v místě pobytu se stížnosti neřeší. Za mě palec dolů.

zuzana

Příspěvek od zuzana » 20 dub 2015 17:43

Môžem potvrdiť predchádzajúcu recenziu , perfektne zorganizovaný zájazd , vynikajúci delegáti Pavel a Miriam , ktorá nás sprevádzala na fakultatívnych zájazdoch, oplatí sa , dozviete sa a uvidíte , čo vám knižný turistický sprievodca nedá .Ešte raz ´dakujeme cestovke a jej perfektnej starostlivosti o klientov.

Lucia

Příspěvek od Lucia » 14 říj 2014 22:26

Ahoj, boli sme s Kentlucky v marci/2014 na Kube. Fantastická dovolenka, úžasní delegáti Miriam a Pavel. Maximálna spokojnosť, doporučujeme !!!

Helena

Příspěvek od Helena » 05 bře 2014 22:13

Ahoj! Jezdila jsem s Kentlucky na Kubu! Moc se mi libilo! Cestovka je supr! Doporucuji!

Hynková

Příspěvek od Hynková » 04 říj 2013 16:15

Máte s nima někdo zkušenost? Našla jsem na jejich webu zájezd na Maledivy který se mi líbí.

admin
Administrátor webu

Kentlucky

Příspěvek od admin » 16 led 2013 08:51

Cestovní kancelář KENTLUCKY, dříve Kentauru, v minulosti zejména v příjezdovém cestovním ruchu se zaměřením na klienty ze Španělska, Itálie, Maďarska, Anglie a dalších zemí. CK Kentlucky se v roce 2010 rozhodla vytvořit komplexní produkt se zaměřením na exotické destinace, především pak na Kubu a Srí Lanku.

Rychlá odpověď