recenze Neckermann ČR - Stránky 2 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Neckermann ČR

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Lenka

Příspěvek od Lenka » 28 dub 2016 21:14

Naprosto otřesná CK … Jestli to je kvalit z Německa tak ať táhnou odkud přišli. Prodejci neví naprosto žádné informace … Jednou to jde zarezervovat pak to zase nejde, system nejde, bezte na jinou pobočku a když už komečně zarezrvujete zájezd tak to opravdu stojí za to. Ihned po přijezdu nás dali do pokoje bez oken, delegát nám řekl, že to bude řešit zítra, protože je nemocný na SOS lince nám bylo sděleno, že se musíme obrátit na delegáta. Volala jsem prodejkyni, lae ta už dala výpovèď, tahle mi řekla, že ona končí další týden, protože je to normální, že Neckermanna nikdo nevydrží… To me vsak nezajímá, já chtěla vyřesit svuj problem. Druhy den delgat dorazil s tim, ze to budeme muset vydrzet. Coz byl vrchol. Na zaklade reklamace jsem ondrzela sleva 5 tis. Na dalsi dovolenou s touto CK. Diky, ale nam uz to stacilo. Naprosto NE NE NE

Rei

Příspěvek od Rei » 28 bře 2016 09:36

V Německu by si to nedovolili. Nikam s něma nejezdit a třeba se vrátí tam, odkud přišli.

Láďa

Příspěvek od Láďa » 11 bře 2016 18:30

Oproti jiným cestovkám mlží…na obrázku jiný hotel než ve skutečnosti…jiné cestovky klienty upozornily na uzavřenou silnici Neckermann nikoli příště jedu s jinou cestovkou zde nebyl úplně seriózní přístup

Renata

Příspěvek od Renata » 04 zář 2015 23:51

V lednu jsme přes Invii zakoupili pobyt v hotelu Bilyana Beach v Nesebaru(Bulharsko)Po zjištění,že pobyt pořádá CK Neckerman a po přečtení recenzí,jsem byla celkem v rozpacích,co nás čeká.Musím konstatovat,že lepší dovolenou jsem zažít nemohla!Super ubytování,strava a vůbec vše-delegátka na letišti v Burgasu při příletu i odletu byla moc milá a se vším poradila a pomohla.Jedinou výhradu mám k delegátovi Patrikovi,který se měl o nás „starat“ během pobytu v hotelu.Na první informativní schůzku přišel,nabídl výlety a sdělil,že časy jeho přítomnosti v hotelu jsou uvedeny v informační knize.To sice byly,ale když jsme potřebovali informace před odletem,protože do knihy uvedl nejen špatné datum (místo 3.9.2015 tam bylo uvedeno 3.8.)ale i špatné číslo letu,tak se prostě nikdo nedostavil (čekali jsme na něj 45 minut)a ani nebral telefon.To ale není chyba CK Neckerman ale selhání jedince a určitě budu cestovku informovat.Jinak opravdu velká spokojenost.Co jsme si zaplatili,to jsme dostali a snad příště zase.

anna

Příspěvek od anna » 27 srp 2015 12:54

Měli jsme zakoupeno ubytování v 1/2015 na ostrově Elba. Po 7 měsících a 11 dnů před odjezdem nám napsali, že nastala chyba v systému a apartmán pro nás nemají. 14 dnů před odjezdem jsme přitom obdrželi vouchery a popis cesty.
Teď nevíme jak tuto situaci vyřešit. Nabízejí apartmán nižší kategorie, který nemají v nabídce i kompenzaci. Ale po přečtění recenzí mám obavu v jakém stavu apartmán po příjezdu bude a kompenzace vůbec nevím jestli bychom se dočkali.

Hana

Příspěvek od Hana » 03 srp 2015 02:44

Zakoupila jsem zájezd do Turecka do hotelu Atlas Beach v Konakli na first minute, cena byla dobrá. K hotelu a hotelovým službám nemám připomínky, ale k delegátce ano, a velké. Nastoupila s námi do autobusu, nepředstavila se, jela část cesty, poté vystoupila s tím, že 1. inf. schůzka bude druhý den ve 14.30 na recepci. Přišla na schůzku dříve, a protože bylo prý velké horko, zůstala sedět venku před recepcí (to jsem nevěděla a po 15 minutách jsem odešla). Od dalších hostů jsem se dozvěděla, že žádné další schůzky nebudou, že CK nepořádá žádné výlety (to jsem ještě nikdy nezažila), bylo doporučeno jet do Alanye do delfinária na vlastní pěst. Delegátka nezanechala na sebe žádný kontakt s tím, že všechny informace jsou v knize (tam bylo nějaké číslo s poznámkou „mluvíme česky“). Informace k odletu byly slíbeny na předposlední den v 7 ráno, objevily se po 17. hodině (celkem nepatrný rozdíl). Delegátka se jmenuje Valentina Erdogan, jak jsem zjistila na jmenovce. V den odletu na letišti nebyla, zastoupila ji kolegyně. K čemu je tedy taková delegátka? Opravdu nevím. Byli jsme s CK Neckermann poprvé a naposledy. Důrazně varuji všechny, kdo se rozhodují využít této CK.

Soňa

Příspěvek od Soňa » 10 črc 2015 21:14

Opět a již poněkolikáté jsme byli s Neckermannem na dovolené,tentokrát v Řecku na Rhodosu,vše jako vždy na jedničku,delegátka čekala na letišti a druhý den ráno v hotelu,milá,poradila,pomohla s klimatizací i s výběrem výletů,vše,jak mělo být,Tímto Radce mooc děkujeme a určitě pokud to půjde využijeme opět tuto cestovní kancelář,vždy jsme dostali to,co jsme si zaplatili.Taže za nás jen a jen DOPORUČUJEME!!!

Miroslav

Příspěvek od Miroslav » 08 črc 2015 16:42

Leto jsem byl s ck neckermann v Bulharsku a můsím říct že vše proběhlo na výbornou jak smlouva tak i dodání dokumentů k zájezdu, přišli osm dní před odletem. A delegát v letovisku Sv. Konstantin min. na výbornou. Samozřejmě nabídka výletů byla, ale žádné vnucování jen nabídka. Při zařizování výletu i na poslední chvíli zařízená na výbornou. Delegátka na výbornou, profesionální přístup. DOPORUČUJI

Ivana

Příspěvek od Ivana » 07 črc 2015 16:47

Ahoj. Letos už máme dovolenou za sebou (bohužel).Jeli jsme s cestovkou Neckermann. Objednala jsem zájezd do Recka a poté jsem se si četla recenze, musím říct,že jsem z nich nebyla nadšená a kdybych zvolila opačný postup asi bych vybírala jinde. Ovšem ve finále – dovolená super, to co jsem zaplatila se mi vrátilo ve formě spokojené dovolené. Perfektní delegát (ahoj Jirko) vždy při ruce, je vidět,že ho baví co dělá. Pokoj v poho,denní úklid perfektní koupelnička . Klimatizace,telka.pokojík akorát pro nás tři. Odlet i návrat bez problémů. Hotel i strava na úrovni zaplacených peněz.Prostě vše OK.

Kateřina

Příspěvek od Kateřina » 05 kvě 2015 14:58

CK Neckermann děs běs. Zimní dovolená v Rakousku. Ubytování sice odpovídalo popisu, ale apt. zcela prokouřený Okamžitě jsme kontaktovali sos linku, paní byla ochotná a snažila se vyjít vstříc.Byl večer, tak jsme se na přestěhování dohodli následující den a…..nikdo se neozval. stalo se tak až po 2 dnech a tak jsme se domluvili na reklamaci po příjezdu a kompenzaci. Hahaha, to jsme se nechali napálit. Reklamaci řešila paní Rusinová – no potěš koště. Neprofesionální přístup jak hrom, asi byla na školení odřené desky a opakovala stále totéž. Že jsme byli s dětmi v naprosto děsném prostředí ji nezajímalo, pouze byli ochotní uhradit osvěžovače vzduchu. Takže za mě, již nikdy více. Abych nezapoměla, kompenzace měla být ve formě voucheru na další dovolenou…. to radši pojedu na Mácháč !!!!!!!!! Takže pozor a s nim nikam.

Rychlá odpověď