recenze Orex Travel - Stránky 2 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Orex Travel

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Návštěvník

Orex Travel

Příspěvek od Návštěvník » 06 pro 2019 01:36

S cestovní kanceláří Orex Travel jsme se s kamarádkou vydaly do Kemeru. Nástup na letišti byl o hodinu dříve, než bylo potřeba, ale jinak vše ostatní ze strany kanceláře probíhalo bezchybně.
Ihned po příletu do Antalye nás navigovala česká delegátka, obdržely jsme obálku s instrukcemi a kontaktem na delegátku pro náš hotel a přidělený autobus.
Delegátka Monika ( Češka žijící v Turecku) se s námi setkala na informativni schůzce, vše nám ochotně vysvětlila, nabídla výlety a v průběhu celého pobytu byla nepřetržitě k dispozici přes whatsapp.
Vše domluvené ( výlet i závěrečný transfer na letiště) proběhl zcela podle plánu.
Za nás tuto cestovní kancelář rády doporučujeme ostatním.

Olga

ck Orex Travel

Příspěvek od Olga » 02 črc 2018 21:57

S cestovní kanceláří jsem byla velmi spokojená.Při rezervací zájezdu velmi příjemné vystupování že strany slečny z ck.Z ubytováním bylo vše v pořádku .let s Tureckou společností bez zpoždění.A musím vyzdvihnout profesionální jednání paní delegátky Miriam.Děkuji za pěknou dovolenou .Olga

Znechucen

CK Orex Travel

Příspěvek od Znechucen » 23 čer 2018 02:21

Cestovka Orex Travel nikdy!!! Let opožden o 5 hodin od cestovky žádné info, neplánovaný přestup opět cestovka nic ač jsem tam volala. Bez omluvy a ještě nikdo nic nevěděl. Hotel 5* no max 3* špína. Objednán pokoj pro 5 osob, dostali jsme čtyřlůžkový pokoj. Delegátka k ničemu jen nabízí výlety příklad delfíny za 49e vstup a 169e plavání, sehnala jsem přímo za 40e a 110e. Na letiště Vás hodí už o 3,5h dříve. A vrchol stejný pokoj za 14000,-/osoba ale náš údajně byl lepší takže za 18000,- osoba. Nikdy více tuto cestovku!

Dana Lihacova

Příspěvek od Dana Lihacova » 07 srp 2017 23:51

Dobrý den,
byla jsem s rodinou s cestovní kanceláří Orex Travel v Turecku hotel MC Beach Park a musím cestovku pochválit za opravdu skvělou dovolenou. Hotel přímo u pláže nabízel vše co jsme potřebovali k naí dovolené. Služby CK bez problémů a dokonce nám pomohli najít ztracený kufr na letišti.

admin
Administrátor webu

Orex Travel

Příspěvek od admin » 06 led 2013 18:14

Cestovní kancelář Orex Travel zahájila svoji činnost v České Republice a na Slovensku v roce 2010 a od té doby každým rokem posiluje svoji pozici na trhu cestovního ruchu.

Rychlá odpověď