S cestovní kanceláří Orex Travel jsme se s kamarádkou vydaly do Kemeru. Nástup na letišti byl o hodinu dříve, než bylo potřeba, ale jinak vše ostatní ze strany kanceláře probíhalo bezchybně.
Ihned po příletu do Antalye nás navigovala česká delegátka, obdržely jsme obálku s instrukcemi a kontaktem na delegátku pro náš hotel a přidělený autobus.
Delegátka Monika ( Češka žijící v Turecku) se s námi setkala na informativni schůzce, vše nám ochotně vysvětlila, nabídla výlety a v průběhu celého pobytu byla nepřetržitě k dispozici přes whatsapp.
Vše domluvené ( výlet i závěrečný transfer na letiště) proběhl zcela podle plánu.
Za nás tuto cestovní kancelář rády doporučujeme ostatním.
recenze Orex Travel
-
Olga
ck Orex Travel
S cestovní kanceláří jsem byla velmi spokojená.Při rezervací zájezdu velmi příjemné vystupování že strany slečny z ck.Z ubytováním bylo vše v pořádku .let s Tureckou společností bez zpoždění.A musím vyzdvihnout profesionální jednání paní delegátky Miriam.Děkuji za pěknou dovolenou .Olga
-
Znechucen
CK Orex Travel
Cestovka Orex Travel nikdy!!! Let opožden o 5 hodin od cestovky žádné info, neplánovaný přestup opět cestovka nic ač jsem tam volala. Bez omluvy a ještě nikdo nic nevěděl. Hotel 5* no max 3* špína. Objednán pokoj pro 5 osob, dostali jsme čtyřlůžkový pokoj. Delegátka k ničemu jen nabízí výlety příklad delfíny za 49e vstup a 169e plavání, sehnala jsem přímo za 40e a 110e. Na letiště Vás hodí už o 3,5h dříve. A vrchol stejný pokoj za 14000,-/osoba ale náš údajně byl lepší takže za 18000,- osoba. Nikdy více tuto cestovku!
-
Dana Lihacova
-
admin
- Administrátor webu
Orex Travel
Cestovní kancelář Orex Travel zahájila svoji činnost v České Republice a na Slovensku v roce 2010 a od té doby každým rokem posiluje svoji pozici na trhu cestovního ruchu.