recenze Redok Travel - Stránky 2 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Redok Travel

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Dita

CK REDOK TRAVEL

Příspěvek od Dita » 02 úno 2018 07:16

Pohodové cestování 🙂 Norsko a Island mají v malíčku 🙂

Milena Frenzlová

Příspěvek od Milena Frenzlová » 12 črc 2017 21:42

Květen 2017 Benátky – CK Redok spolu s CK Poznání – byl to bezva prodloužený víkend. Jelo se v pátek, přes den jsem „konečně“ shlédla z busu Alpy, zakončili jsme v Terstu. Potom 2 dny Benátky. Počásí tedy skoro nestálo za nic, resp. pršelo, polovina busu utratila europeníz za pláštěnky, ale průvodkyně fajn, řidiči busu fajn a velmi jsme si to užili….díky… .-))

Jan

Příspěvek od Jan » 21 pro 2016 04:34

Pro Janu
Byl jsem s CK Mayer Crocus na poznávacím zájezdě v Norsku a max spokojenost, profi průvodkyně Andrea. Hodně věděla. Zájezd vřele doporučuji.

jana

Příspěvek od jana » 04 bře 2016 21:43

Prosím kdo jste byli na poznávacím zájezdu Grand tour Skandinávií dělá to ck crocus spolu s redokem napište nám vaše zkušenosti. Moc děkuji Jana

Fejtová ze Svitav

Příspěvek od Fejtová ze Svitav » 12 led 2016 00:00

Byla jsem na leteckém poznávacím zájezdu Vánoce v Paříži a zámek Versailles ve dnech 3.-6.12.2015.S průvodcem jsme měli sraz na letišti,vše OK.Ubytování v hotelu TIM bylo skvělé,snídaně dostačující.Líbilo se mi, že jsme byli ubytováni asi 50 m od stanice metra, jelikož jsme ho využívali denně.Cestu jsme zvládali bez problémů, a to hlavně díky pomoci našeho průvodce Petra Horáka.Nikdo nezabloudil,nikdo se ze skupiny neztratil.Pan Horák se nám plně věnoval, trpělivě vše vysvětlil a odpovídal na všechny dotazy k čemukoliv.Zajímavě vykládal o všech památkách,které jsme navštívili a vždy přidal nějakou zajímavost.Tento zájezd s CK Redokem doporučuji.Letos jejich služeb opět využiji.

Helena

Příspěvek od Helena » 02 říj 2015 22:22

Helena má tuto zkušenost:
Říjen 2nd, 2015 v 15.22
Děkujeme za krásný poznávací zájezd na Ischii od 19.9.do 26.9.2015.Zájezd byl velice dobře organizačně připraven a průvodce pan Václav Kabíček přispěl k pohodě a jeho znalosti a forma výkladu nelze ohodnotit než na výbornou!.
Řidiči byli příjemní. Ubytování a jídlo v hotelu Maremonti bylo velmi slušné a nelze nic vytknout.
Děkujeme ještě jednou a příští rok na shledanou s Vaší cestovní kanceláři.

Tomáš

Příspěvek od Tomáš » 01 zář 2015 22:34

Přidávám tady recenzi na Redok. S touhle cestovkou jsem byl v termínu 21.8. – 25.8.2015 v Pařiži. Můžu jen doporučit. Ubytování skvělé (čisté). Program sestavený skvěle i když jsme museli zpomalovat kvůli některým starším účastníkům. Jediná výtka je na paní průvodkyni, sice velmi ochotná, dokázala zkrátit čas ve frontách i nám vše vyřídila, ale ve Francii bych očekával průvodkyni která mluví plynule Francouzky. Ta naše mluvila Anglicky ( a je prada že i ta Angličtina by mohla být plynulejší). Na další rok opět využiji společnost Redok Travel.

Ivana

Příspěvek od Ivana » 04 srp 2015 20:44

Ivana má tuto zkušenost:
Srpen 4th, 2015 v 13.44
Já jsem byla v květnu na poznávacím zájezdu v Paříži a byla jsem absolutně spokojená.Naše průvodkyně Věruška byla opravdu příjemná a Paříž i historii ovládá na jedničku a moc zajímavě o všem vyprávěla. Pomohla nám od front předprodejem vstupenek. Řidiči byli taky v pohodě a ubytování dostačující.
Zájezd s Travelem můžu jen doporučit.

Svatava

Příspěvek od Svatava » 04 črc 2015 03:50

V neděli 28.6.2015 jsem se vrátila ze zájezdu- Petrohrad…Chci poděkovat zaměstnancům Redoku za organizaci zájezdu. Neměl chybu. Pan PhDr Jeřábek Tomáš- náš průvodce zaslouží medaili za vědomosti- bezedná studnice znalosti.. Plně se nám věnoval, trpělivě vysvětloval….Vše klaplo, nemělo to chybu. Dále děkuji zaměstnankyním, kteří mi pomohly vyplňovat tiskopisy a upozornily mě ještě na některé důležité detaily týkající se zájezdu /jsem starší ročník, potřebovala jsem to/. Bohužel jsem si jména nezapamatovala. Takže ještě jednou díky a příště zase s vámi na zájezdy snů.

Pavla

Příspěvek od Pavla » 09 kvě 2014 02:44

Byla jsem na poznávacím zájezdu Paříž a zámek Versailles ve dnech 30.4.-4.5. CK mohu doporučit. Cesta bez problémů, poloha ubytování skvělá, úžasná průvodkyně plná entuziasmu z Francie, program sestavený výborně, hotel čistý, není co vytknout. Jen bych doporučila zhodnotit fyzickou schopnost zvládnout program zájezdu u starších klientů, s ohledem na skutečnost, že se jedná o poznávací zájezd a celý den jsme byli na nohou a někdy v rychlejším tempu případně se déle čekalo ve frontách. Průvodkyně nám mnohokrát pomohla ušetřit si právě ve frontách čas, zvládla s námi i oběd o třech chodech v blízkosti katedrály, přesun metrem ve špatném počasí. Hodnotím 1! Doporučuji a rozhodně využiji služby CK i příště.

Rychlá odpověď