recenze Víkend - Stránky 2 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Víkend

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Marie Pátková

Příspěvek od Marie Pátková » 25 črc 2017 05:53

Dobrý den,
včera jsem se vrátila z turistického zájezdu do Dolomitů s CK Víkend. Chci poděkovat naší průvodkyni paní Evě za vyčerpávající informace ke každému výstupu, které nám vždy ráno ochotně předala. Po celý pobyt měla úsměv na tváři a milé chování ke všem účastníkům zájezdu a ještě stihla večer krásně zpívat a hrát na kytaru. Děkuji, ráda pojedu příští rok znovu na podobný zájezd.

Jan Chadraba

Příspěvek od Jan Chadraba » 08 úno 2017 04:23

Jezdím na hory již mnoho let. Vrátil jsem se ze zájezdu W29 Do Ziana 30.1-5.2.2017 Doprava výborná pohodlný , čistý autobus a skvělý pan řidič. Jel naprosto plynule bez výkyvů což je při nočním cestování zvlášť příjemné.Totéž nelze řící o průvodkyni paní Radvanové. Mírně řečeno zmatky- pasy jsme dostali v 10hod (pro nějaké nesrovnalosti se seniorskými slevami) při rozdávání na jednu ženu vybyl mužský skipas a delegátka by ji poslala na kopec. Po protestech ho došla vyměnit. Když byly stížnosti na zimu na pokojích tak omluva byla dojděte si to vyřídit na recepci. Celý den nikdo nevěděl kde delegátka je pro případ jazykové pomoci nevím jak by to dopadlo. (lyžovala) Příjezd do Prahy nebyl v 3hod ráno jak bylo dekladováno ale v 4.30hod protože na nátlak skupinky se zpozdil odjezd ze ZIANA (18hod) Na dotaz jak se praktikuje sauna (prostěradla) bylo doporučeno plavky. Děkuji ale s takovou delegátkou už nechci více jet. V loni jsem byl v Penia di Canazei a byla organizace skvělá. Je škoda že si kazíte dobré jméno kvůli jedné delgátce. Toto není jen můj názor. děkuji

Richard Böhnel

Příspěvek od Richard Böhnel » 26 srp 2016 16:04

Byl jsem s Víkendem 3x, Norsko 2001, Skotsko 2002, Julské Alpy 2006. Ubytování turistické tj. více osob na pokoji nebo v chatce. Trasy prověřené, průvodkyně znalé poměrů schopné se domluvit. Jsou pružní (tedy byli) v řešení změněných situací (počasí, ubytování a pod.). Určitě to není cestovka pro lidi náročné na komfort. Tomu na české poměry odpovídají ceny. Nelze srovnávat s Němci, kteří poptávají násobně vyšší kapacity a tedy dosahují lepších cen. Poněkud mě zaráží výrok průvodce, pana Seidla, protože pokud vím, tak je to majitel, nebo syn majitele cestovky a u toho bych očekával, že si „fiflenu“ nechá pro sebe i kdyby se tak jevila. Nic méně se chystám s Víkendem v roce 2017 vyrazit do pobaltských států, protože mé zkušenosti s touto CK jsou skvělé, tak snad nezklamou.

Hanka

Příspěvek od Hanka » 01 srp 2016 03:18

Sdílím velmi špatnou zkušenost, neférové jednání, nepřipravenost ubytování a jeho špatná kvalita, vzhledem k tomu předražené.

Rei

Příspěvek od Rei » 28 bře 2016 18:29

Jo, za polární kruh, to je sen každé CK, aby si to někdo koupil, takže trochu reklamy. Naše rodina má opačnou zkušenost a bagatelizovat ubytování? Jen zážitky a jinak spát ve špinavé plesnivé stodole? Karibik za 62 tis? to je fakt směšné. Karibik jsme měli z Mnichova 1x za 699 E a podruhé Jamajka 749 E. Tak štastnou cestu za 62 tis.

Zdeněk H.

Příspěvek od Zdeněk H. » 08 úno 2016 22:57

S několika CK jezdím lyžovat už 8 let, s CK Víkend nyní poprvé. Ubytování a stravování mne mile překvapilo, „náš“ autobus nás dopravoval denně do jiného areálu, vše bez stressu, mj. díky starostlivosti a perfektním instrukcím delegátky. Kladně hodnotím také chování a zkušenosti řidiče. Takže – díky a za rok opět.

Jef

Příspěvek od Jef » 04 úno 2016 20:27

byl jsem s nima lyžovat na Kronplatz vše proběhlo v normálu

Inka

Příspěvek od Inka » 02 zář 2015 18:36

S CK jsem obsalvovala již pár zájezdů, Italii, Alpy, i Čechy, musím se ale bohužel přidat, že některé ubytovací místa byly tragické. Hlavně tento rok jsem žasla údivem dokonce dvakrát v Rakousku Korutany, i Tyrolsko. Jinak vše úžasné, hlavně překrásné túry a pohodový průvodci. Raději si připlatím a budu i když jen přespávat , ale slušně. Jinak pro milovníky turistiky vřele doporučuji

Zora

Příspěvek od Zora » 04 čer 2015 16:04

S CK Víkend jsem absolvovala zájezdy na Madeiru a Island. Letos jedu za polární kruh. Na Madeiře bylo ubytování v dobrém hotelu, na Islandu skromnější, ale tak to na severu chodí. Vše bylo v pohodě, průvodkyně naprosto skvělé, starostlivé a profesionální. Ceny zájezdů jsou skutečně příznivé. CK Víkend mohu jen doporučit!

Věra

Příspěvek od Věra » 03 čer 2015 16:17

Já jsem s CK Víkend byla 2 týdny na Tenerife a na grand tour v Portugalsku a byly to jedny z nejpěknějších dovolených, co jsem kdy absolvovala. Za chvíli s nimi pojedu za polární kruh a v příštím roce se chystám na Nový Zéland. To, že ubytování je skromnější, mi nijak nevadí. Pro mne jsou důležité zážitky. Také se musíte podívat, jaké má tato cestovka super ceny – zájezd do Karibiku za 62 tis. nikde jinde neseženete. U mne má CK Víkend jedničku s *.

Rychlá odpověď