recenze Afrodita - Stránky 2 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Afrodita

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Petra

Příspěvek od Petra » 23 zář 2015 22:50

Byli jsme na Karpathosu. Zajištění od CK vč. ubytování bylo vše ok. Ostrov můžu také doporučit – je krásný. Jenom bych ráda upozornila ostatní na informace od delegátky – ne vždy jsou přesné. Např. hned při příjezdu nám doporučovala určitou půjčovnu aut, že je nejlevnější na ostrově, že si to zjišťovala a at nejlépe hned nahlásíme, na kdy chceme půjčit auto. Protože mi toto jednání přišlo až moc vnucovací, zastavili jsme se v nejbližší půjčovně aut – mezinárodní firmě Budget a auto jsme měli půjčeno daleko levněji (stejná kategorie, stejné podmínky pojištění apod.).

Standa

Příspěvek od Standa » 18 zář 2015 19:31

Byla nás parta 12 kamarádů a byla to nejskvělejší dovolená kterou jsem zažil, na Severním Kypru ubytování a vše co k tomu patří no prostě bomba .Ubytování v Krystal Rocku.Naše průvodkyně Terezka byla skvělá .Jen bych měl jednu připomínku protože se letí z Tureckou leteckou společností tak by ten překlad mohl být v češtině.

Rak

Příspěvek od Rak » 06 srp 2015 16:28

Co říci. Stalo se mi, že jsem nebyl na seznamu cestujících do letadla při odbavení. Stát se to může, nikdo nejsme neomylní. No a co jde, že mohli říci alespoň omlouváme se, ale né až v době, kdy jsme na celý problém znovu upozornil.
Jinak pobyt, let byly bez problémů, ale za to se CK nezasloužila.

Eva

Příspěvek od Eva » 30 črc 2015 05:29

Musím souhlasit se Zuzanou též jsme byli ubytováni v Ammosu a delegátka Hanička je opravdu sluníčko.Přimluvila bych se o výměnu skútru za alespoň malé autíčko,aby byla při cestování mezi klienty lépe chráněna.Myslím že by si ho za svou práci pro CK Afrodita opravdu zasloužila.Byli jsme již na pátém Řeckém ostrově a zatím nejlepší delegátka s jakou jsme se setkali.Děkujeme za krásnou dovolenou.Karpatos stojí za poznání.

Zuzana

Příspěvek od Zuzana » 01 črc 2015 19:16

Chtěla jsem poděkovat CK Afrodita za opravdu nádhernou dovolenou strávenou na řeckém ostrově Karpathos – bydleli jsme v apartmánu Ammos Beach. S CK Afrodita jsem byla již na 4 dovolené a musím říct, že to byly mé nejkrásnější dovolené a myslím, že už jsme procestovali opravdu hodně. Letošní dovolená na Karpathosu byla opravdu okouzlující. Nádherný kus světa, nádherné pláže, téměř pusté, kouzelné hory, průzračné moře, milí a vstřícní lidé, ubytování – nádherná romantika. Každodenní pohled na východ slunce z apartmánu bude pro mně nezapomenutelný! Opravdu skvělá a přátelská delegátka Hanka, druhé sluníčko na Karpathosu. Krásné výlety, skvělé zorganizované. I přes současnou situaci v Řecku musím říct, že se nás to jako klientů ani v nejmenším nedotklo. Kdybych se nepodívala na internet, ani nevím, že nějaký problém v Řecku je. Velký dík této cestovní kanceláři !!!

Linda

Příspěvek od Linda » 29 čer 2015 05:02

Chtěla jsem poděkovat paní Vendule Košatové a celé CK Afrodita za pěkně strávený týdenni pobyt na Sever.Kypru.S touto cestovkou jezdíme už několikátý rok a vždy jsme max.spokojené.Ubytování pěkné,strava perfektní… a moře čisté…ještě jednou děkujeme:):)

Irma

Příspěvek od Irma » 26 čer 2015 02:37

S ck Afrodita mám dobrou zkušenost, byla jsem s ni loni i letos a vse bylo podle mych představ, slecna delegatka příjemná, ubytování super, strava výborná.

Wok

Příspěvek od Wok » 25 čer 2015 00:08

To je ale náhodička paní majitelko CK Afrodita alias Maky a Simona. Nikdo tu nenapise jak je rok dlouhy a zrovna 24.6. tri minuty po sobe se sejdou Maky a Simona a obe jedou na Karpatos, parada :))

Simona

Příspěvek od Simona » 24 čer 2015 22:11

S CK Afroditou jsem jela loni (2014) na Krétu, vše bylo v nejlepším pořádku. Byli jsme ubytovaní přímo na pláži, celou cestu s námi byla delegátka, starali se o nás. Letos s nima asi pojedeme na Karpathos, mají moc hezké hotýlky

Maky

Příspěvek od Maky » 24 čer 2015 22:08

Jezdíme s nimi každý rok, letos na letíme na Karpathos a moc se těšíme. Skvělé služby a super ceny :)

Rychlá odpověď