recenze Ancora
-
Tomáš
S Ancorou jezdíme poslední 3 roky (2013,14 do Turecka a minulý rok do Egyptu) a vždy jsme byli spokojeni – vše co slíbili, dodrželi. Nechápu, jak si může někdo stěžovat, když všechno důležité je napsáno ve smlouvě a v katalogu s když něčemu nerozumím, tak se jich zeptám. Jak to už u nás bývá tak si nejvíc stěžují ti, co nic nečtou a pak se diví např. že po příjezdu do hotelu se můžou nastěhovat až po 13 hodině a poslední den vystěhovat už v 10 ráno, jak je to všude ve světě bežné a nebo si koupí v lastu nejlevņější hotel za pár korun a požaduje servis, jak v 5 hvezdě. Vzkaz pro Radka – doufám, že dostaneš aspoň spušně zaplaceno, když nemáš nic jinýho na práci než špinit tuhle cestovku a určitě ne jenom tuhle ale i další
-
Tomas
Nikdy v zivote uz stouhle CK …katastrofa…delegatka kynga zamestnanec ck ancora no musel bych psat sproste abych na ni nasel vhodny vyraz proste clovek k nicemu dovolena byla doslova strasna a 40 000 tisic sme z pritelkyni vyhodily z okna v nabidce psano all inclusive atd ale ze uz si muzete dat jen vodu z barelu od 11 hodin vecer pivo atd uz nebylo mozne jedina za 150 kc 0,3dcl tak to uz sem mel chut proskocit necim protoze to je vyyysmech od CK ancora more hnusny 5 metru vrstva travy pri vchodu do more tezkej nezajem ck kdyz sem napsal snad 20 emailu no strasna zkusenost nekomunikoujou a pul roce co sme uz z dovolene doma tak zadna odpoved …….uz nikdy vice hotel sea star beau rivag;-)
-
radek
-
Klárka
S CK Ancora jsme jeli na dovolenou do Itálie poprvé a naposled!!! Přesně jak to popisují jiní klienti,CK ve svých prospektech uvádí klamavé informace a údaje.Při příjezdu jsme se nestačili divit.Pokoj byl plný plísně,postel byla patrová místo manželské,sprchový kout neexistoval.
S žádnou cestovní kanceláří se mi tohle nestalo a to jsme byli v Itálii několik let po sobě!!!
Hned během pobytu jsem poslala reklamaci zájezdu,zatím od CK žádné zprávy zpět.
Je hnus jak se CK ke svým klientům chová.
Za nás,nejhorší cestovní kancelář!!!!
S žádnou cestovní kanceláří se mi tohle nestalo a to jsme byli v Itálii několik let po sobě!!!
Hned během pobytu jsem poslala reklamaci zájezdu,zatím od CK žádné zprávy zpět.
Je hnus jak se CK ke svým klientům chová.
Za nás,nejhorší cestovní kancelář!!!!
-
Šilberský
-
Petr
Byl jsem s cestovkou letos poprvé v Egyptě a nemohu si na ní stěžovat! I když jsme to jméno slyseli poprvé tak jsme se s ní nebáli jet. V egytě – hurghada je velmi příjemná slovenská delegátka Kinga která se vším poradila a pomohla. Zdravotní ošetření proběhlo také zcela bez problému a vše zařídila rychle delegátka. shrnuto potrženo – s Ancorou bych jel klidně znova!
-
Lojza
Lojza má tuto zkušenost:
Červen 4th, 2015 v 10.08
Po objednání zájezdu u Invie do Marsa Alam nám přišel voucher od Ancory.Dovča bezva až na to,že v den odletu jsme podle smlouvy měli letět do Brna v 18.10 a najednou nás vzbudili v 2,30 ráno že v 5.40hod.letí letadlo ovšem úplně jiné číslo letu než jsme měli na smlouvě.Po příletu jsem kontaktoval CK a jak zde píší jiní vstřícnost nečekejte.Asi po 14ti dnech mě CK odpověděla, že podle VOP první a poslední den není den dovolené,a že se vše řídí aerolinkami a je rád,že jim zachováme přízeň.Tak vážení s CK ANCORA už nikdy!!!
Červen 4th, 2015 v 10.08
Po objednání zájezdu u Invie do Marsa Alam nám přišel voucher od Ancory.Dovča bezva až na to,že v den odletu jsme podle smlouvy měli letět do Brna v 18.10 a najednou nás vzbudili v 2,30 ráno že v 5.40hod.letí letadlo ovšem úplně jiné číslo letu než jsme měli na smlouvě.Po příletu jsem kontaktoval CK a jak zde píší jiní vstřícnost nečekejte.Asi po 14ti dnech mě CK odpověděla, že podle VOP první a poslední den není den dovolené,a že se vše řídí aerolinkami a je rád,že jim zachováme přízeň.Tak vážení s CK ANCORA už nikdy!!!
-
Martin Kassl
MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST!
Zjistil jsem, že zájezdy co koupíte na českém trhu jsou vždy hodně podobné, tím myslím hotely a organizace – můžete často koupit stejný hotel od 3 různých CK za rozdílnou cenu. My jsme zájezd zakoupili přes INVIA, do poslední chvíle jsme ani nevěděli ským letíme. Ze začátku jsme měli celkem obavy, ale nakonec jsme zjistili, že i relativně neznámá CK může mít výborné služby a hlavně individuální přístup delegátů i pracovníků ve firmě, což u velkých CK neexistuje. Je to něco jako když si jdete pro pečivo do supermarketu a do pekárny.
Zjistil jsem, že zájezdy co koupíte na českém trhu jsou vždy hodně podobné, tím myslím hotely a organizace – můžete často koupit stejný hotel od 3 různých CK za rozdílnou cenu. My jsme zájezd zakoupili přes INVIA, do poslední chvíle jsme ani nevěděli ským letíme. Ze začátku jsme měli celkem obavy, ale nakonec jsme zjistili, že i relativně neznámá CK může mít výborné služby a hlavně individuální přístup delegátů i pracovníků ve firmě, což u velkých CK neexistuje. Je to něco jako když si jdete pro pečivo do supermarketu a do pekárny.
-
Drahuše
Dobrý den,
pře třemi dny jsme se vrátili z Egypta- Hurghady / hotel Sea star beau rivage/, kam jsme cestovali s CK Ancorou.S touto CK jsme byli poprvé a při čtení recenzí před odjezdem jsem měla dost velké pochyby zda jsme vybrali CK správně.
Tyto obavy byly zcela zbytečné, celý pobyt byl perfektní a bez jedinného problému. Bylo o nás postaráno víc jak skvěle.Velké díky delegátce jménem Kinga-mluvící česky,ta nám byla vždy ve všem nápomocná jen jak mohla. Její výklad, rady a veškeré zajištění byly k nezaplacení, neboť v cizích řečech nejsme moc zdatní. Starala se o nás po celou dobu pobytu úžasně, až jsme z toho byli překvapeni.Personál v hotelu taktéž vyhověl hned na začátku při výměně pokojů, byl velice vstřícný, usměvavý a příjemný.
Dovolená byla úžasná a proto další rok nebudu váhat s touto CK cestovat. Vše co slíbíli v nabídce splnili na jedničku s hvězdičkou.
Nevím jak je to v jiných zemích, ale Egypt Hurghadu vřele doporučuji.
Všem velké díky!!!
pře třemi dny jsme se vrátili z Egypta- Hurghady / hotel Sea star beau rivage/, kam jsme cestovali s CK Ancorou.S touto CK jsme byli poprvé a při čtení recenzí před odjezdem jsem měla dost velké pochyby zda jsme vybrali CK správně.
Tyto obavy byly zcela zbytečné, celý pobyt byl perfektní a bez jedinného problému. Bylo o nás postaráno víc jak skvěle.Velké díky delegátce jménem Kinga-mluvící česky,ta nám byla vždy ve všem nápomocná jen jak mohla. Její výklad, rady a veškeré zajištění byly k nezaplacení, neboť v cizích řečech nejsme moc zdatní. Starala se o nás po celou dobu pobytu úžasně, až jsme z toho byli překvapeni.Personál v hotelu taktéž vyhověl hned na začátku při výměně pokojů, byl velice vstřícný, usměvavý a příjemný.
Dovolená byla úžasná a proto další rok nebudu váhat s touto CK cestovat. Vše co slíbíli v nabídce splnili na jedničku s hvězdičkou.
Nevím jak je to v jiných zemích, ale Egypt Hurghadu vřele doporučuji.
Všem velké díky!!!
-
Hynek
Dobrý večer,
přesně dnes jsme se vrátili s manželkou z Turecka z Alanye hotel Grand Kaptan a naprosto super.Delegáty musím super vychválit jak Matěje tak Kateřinu.Naprosto super.Výlety na jedničku i s výkladem od Matěje.Děkujeme cestovce za skvělou dovolenou a tato cestovka nás zatím nikdy nevyfoukla a doufám,že to budu moci napsat i nadále.Díky CK Ancora jsme prožili mnoho pěkných dnů.
Díky.
přesně dnes jsme se vrátili s manželkou z Turecka z Alanye hotel Grand Kaptan a naprosto super.Delegáty musím super vychválit jak Matěje tak Kateřinu.Naprosto super.Výlety na jedničku i s výkladem od Matěje.Děkujeme cestovce za skvělou dovolenou a tato cestovka nás zatím nikdy nevyfoukla a doufám,že to budu moci napsat i nadále.Díky CK Ancora jsme prožili mnoho pěkných dnů.
Díky.