recenze Czech Holiday Center - Stránky 17 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Kuba75

Příspěvek od Kuba75 » 19 říj 2016 20:01

Zdravím všechny blázny co stejně jako já chtěli a chtějí projet v sobotu odpoledne Mnichovem, když tam byl nebo je Oktoberfest…. Do Seefeldu jsme dorazili ve 23:15!!! Zpátky jsme jeli přes Salzburk a Linec, no a všechno paráda. Kdo by mi za tu radu chtěl poslat odměnu, pošlu mu účet :)

Jonas Petrikovsky

Příspěvek od Jonas Petrikovsky » 16 říj 2016 04:47

dvema slovy ,,vse ok,, dnes jsme se vrátili ze Seefeldu

Jindřich Blahovský

Příspěvek od Jindřich Blahovský » 15 říj 2016 18:45

Podle svých zkušeností z mé firmy vím, že dnes je pozitivní recenze spíše výjimkou. Včera jsem se vrátil z dovolené a bylo to super. Proto bych chtěl tímto aspoň krátce poděkovat firmě Czech Holiday Center z Kutné Hory za již druhou výbornou dovolenou na Kanárských ostrovech.
Dr. Jindřich Blahovský CSc.

Kocner K.

Příspěvek od Kocner K. » 10 říj 2016 17:39

Tento víkend jsme si se ženou udělali výlet do Kutné Hory. Nechali jsme se zlákat telefonistkou na reklamní dovolenou, pro kterou jsme si museli osobně zajet. Kanceláře Czech holiday center jsme našli celkem snadno. Dále se nás ujal zaměstnanec, který byl středního věku a působil na nás relativně mile a profesionálně. Samozřejmě, že nám ukázal nějakou další nabídku, nebylo te jenom o tom reklamním. Nic jsme si nekoupili, jelikož jdu na operaci s kolenem. Pokud by tomu tak nebylo, asi bych bral ještě něco dalšího, protože ty nabídky byly pěkný. No nic, každopádně slibovanou dovolenou na vyzkoušení jsme i tak dostali. Nenasrali mě ničím, s manželkou jsme se příjemně prošli po městě a zavzpomínali na časy, kdy jsem byl v Kutné Hoře na vojně. Kocner K.

Standa

Příspěvek od Standa » 04 říj 2016 23:22

Mně volali včera. Už asi počtvrté. Docela mě to překvapuje, protože poprvé to bylo už více jak před 10 lety. Tak jim ta reklama, jak mi vysvětlovala ta paní v call centru asi opravdu funguje. Jen mi přijde dost omezenej ten výběr jenom tří míst. Nebyl jste někdo v těch Tatrách? Ty fotky na stránkách vypadaj slušně, ale manželka je dost náročná, tak bych se nerad dočkal toho, že do té Kutné Hory pojedu a pak to ještě odnesu doma…

Michal P.

Příspěvek od Michal P. » 23 zář 2016 03:58

Já teda rozhodně nejedu, nechci je tam 2 hodiny poslouchat, i když věřím, že bych ten poukaz dostal. Tetka u nich byla někdy před 5 rukama a jela s nima do lázní. Ale nepotřebuju poslouchat přednášky o dovolených, jedu si kam chci a kdy chci a vyberu si podle potřeby a ne podle cestovek.

Omča

Příspěvek od Omča » 19 zář 2016 02:12

Dobrý den, mám podobnou zkušenost. Poprvé jsme pozvání odmítli, nedůvěřovali jsme. Podruhé jsme ale ze zvědavosti nabídku přijali, poukaz máme doma, zatím jsme nevycestovali, ale máme to v plánu v říjnu.

Pitoš

Příspěvek od Pitoš » 18 zář 2016 22:02

Já jsem od nich měl v nabídce reklamy před lety Chorvatsko nebo Porýnní. Docela mě štve, že jsem to nevybral, protože dneska tam mají něco jinýho a já Tatry a Alpy už prošel křížem krážem. Jak se tak říká: kdo zaváhá – nežere

Rudolf Dohnal

Příspěvek od Rudolf Dohnal » 18 zář 2016 02:34

Byl jsem před sedmnácti lety v Seefeldu v hotelu Hochegg a pořídili jsme si tam členství. Od té doby tam pravidelně jezdíme na dovolenou. Postupem času tam jezdí spíš naši mladý, ale i my tam se tam čas od času vrátíme. Tyrolsko jsme si zamilovali. Hochegg je hotel standartní úrovně. Týden nás vyjde díky nízkému udržovacímu poplatku na slušnou cenu. Nemám ve zvyku se moc vypisovat, chtěl jsem jenom reagovat na některé škarohlídy, kteří tvrdí, že je to nevýhodné a hloupé. Czech holiday center nám vcelku pomáhá, pokud potřebujeme poplatky vyřídit nebo vyměnit týden.

Leon76

Příspěvek od Leon76 » 18 zář 2016 00:43

Se mnou si chtějí dát schůzku už asi patnáct let. Jestli jim to vydrží 20 let, tak už mě asi zlomí zajedu k nim :) Leon76

Rychlá odpověď