recenze Fischer - Stránky 17 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Fischer

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Lucie Turnerová

Příspěvek od Lucie Turnerová » 30 led 2013 18:41

Má zkušenost s CK FISHER je tou nejhorší ze všech mých dosavadních cestovních zkušeností s agenturami či CK. Nutno dodat, že cestuji v průměru 2x do měsíce služebně či soukromě. Po objednání zájezdu – prodloužený víkend v Malaze (cena 22.000 Kč za dvě osoby) mě non stop bombardovali z CK nejprve kvůli podepsání cestovní smlouvy, následně kvůli platbě. Po zaplacení mi ještě poštou přišly originály smlouvy, kterou jsem již podepsanou a naskenovanou poslala mailem, zájezd byl zaplacen, ale zřejmě to nestačilo. V průvodním dopise se smlouvami bylo uvedeno, že kromě smluv je přílohou dopisu i kartička pojištění proti úpadku CK, ta ovšem v dopise nebyla. Po mých urgencích (několika) se nic nedělo (a stále se neděje, odlet máme za 24 hodin!!). Mailem mi byla zaslána rezervace letů, ovšem on-line check-in si musím udělat sama!!! Nevadilo by to, pokud by během procesu check-inu po mě systém nechtěl informace, které od CK zkrátka nemám a tudíž se nemohu „odcheckovat“. Kromě toho nemám ani info, jaké zavazadlo mám zaplacené a na mou žádost o zodpovězení tohoto dotazu CK stále mlčí (24 hodin před odletem!!!!) Zájezd je zakoupen u CK právě proto, aby tyto záležitosti za mě jako klienta CK řešila, jelikož jí platím za tento komfort. Jinak si mohu koupit letenky sama a hotel si mohu „zabookovat“ také sama.
Takže naprostá nespokojenost, jsem zvědavá jak na mou stížnost teď budou v CK reagovat. Každopádně JÁ UŽ NIKDY S CK FISHER NIKAM NEPOJEDU!!!

M. Velikaničová

Příspěvek od M. Velikaničová » 05 led 2013 22:01

Už niekoľko rokov cestujeme na dovolenku s CK Fischer, na zimnú i letnú. Ak mám zhrnúť svoje skúsenosti, tak môžem vyjadriť len spokojnosť. Počnúc výberom destinácie v pobočke CK, kde vždy ochotne poradia, a končiac príjemnými a fundovanými delegátkami v mieste pobytu, ktoré okamžite vybavia, ak je niečo treba.
Tohtoročné Vianoce (22.-29.12.) sme prežili na Gran Canaria v hoteli Monte Felíz a túto oblasť ( Bahía Felíz) môžem len doporučiť. Krásne prírodné scenérie, blízke malé pláže s tmavým sopečným pieskom a okruhliakmi , nekonečný oceán a možnosti dlhých prechádzok po pobrežných promenádach. Kto túži po zábave, za niekoľko minút je busom na Playa del Ingles, alebo až v Maspalomas.
Aj letnú dovolenku plánujeme s Fischerom a už sa na ňu tešíme.

admin
Administrátor webu

Fischer

Příspěvek od admin » 03 led 2013 08:38

Cestovní kancelář FISCHER se specializuje zejména na letní letecké dovolené u moře. Do produktového portfolia patří dále zimní dovolené u moře, zájezdy do exotických zemí a eurovíkendy ve světových metropolích.

Rychlá odpověď