recenze Blue Style
-
Eva
CK nikomu nedoporučuji, velmi neochotný personál, který se s nacvičeným úsměvěm na tváři snaží odrat klienta o poslední haléř, jakákoliv změna, byť banálního charakteru je nepřekonatelným problémem, který se ovšem nakonec zázračně vyřeší, samozřejmě za poplatek minimálně 500 Kč. Mám zkušenosti s různými CK, ale ještě jsem nezažila, abych u požadavku na změnu hotelu (podotýkám že dražšího a volného) platila poplatek. Pro mě velké zklamání
-
Meli Steiner
Listopad 17th, 2014 v 18.39
Ráda bych se podělila s Vámi o moji zkušenost s cestovní kanceláří Blue Style. V červnu jsme odletěli s celou rodinou do Tuniska do hotelu Carbbean World Borj Cedria. Recenze na hotel byly nic moc, doufali jsme, že tomu tak nebude pravda. Pokoje byly krásné, ale to pálivé jídlo bylo příšerné. Od CK Blue style v hotelu působily dvě české animátorky Gabi a Nelly Charvátovy, nikdy na ně nezapomeneme, byly skvělé, věnovaly se nám celý den. Nejlepší animátorky, děkujeme CK Blue Style. Za nejlepší dovolenou.
Ráda bych se podělila s Vámi o moji zkušenost s cestovní kanceláří Blue Style. V červnu jsme odletěli s celou rodinou do Tuniska do hotelu Carbbean World Borj Cedria. Recenze na hotel byly nic moc, doufali jsme, že tomu tak nebude pravda. Pokoje byly krásné, ale to pálivé jídlo bylo příšerné. Od CK Blue style v hotelu působily dvě české animátorky Gabi a Nelly Charvátovy, nikdy na ně nezapomeneme, byly skvělé, věnovaly se nám celý den. Nejlepší animátorky, děkujeme CK Blue Style. Za nejlepší dovolenou.
-
Vlastimil
-
Líba
Ahoj,
vrátila jsem se před týdnem z Djerby, 4* hotel Caribbean World Djerba. Ubytování hrůza. Jsi z Česka, tak dostaneš ten nejhorší pokoj. Až sedmý pokoj jsme s kamarádkou akceptovaly. Nebudu se rozepisovat, jak pokoje vypadaly, no katastrofa. Přesto byl z venku cítit občas zápach z kanalizace. Ale to prý je na Djerbě normální, jak nám bylo sděleno. Proč CK Blue Style nezajistí lepší ubytování? Proč mám poslouchat celou noc hluk ze strojovny, kuchyně, měla jsem pocit, že vedle startují letadla.
Dále mi vadilo, že každý národ má jinou barvu náramků. S tím jsem se nikdy v žádném hotelu nesetkala. Češi fialovou, Francouzi červenou atd., a to se projevilo v restauraci, takže když nebyl na stole příbor, což bylo velmi často, číšník dělal, že Vás nevidí nebo odešel. Přišel Francouz nebo Němec a to se děly věci. Číšníci kmitali, uklidili stůl, přinesli příbory, nápoje atd. Zřejmě Češi nedávají bakšiš, tak proč by se číšník snažil. Bakšiš od nás dostávali číšníci od barů, ti se chovali ke všem lidem stejně. Nedělali rozdíl v barvě náramků.
Animátoři, ti zachraňují reputaci hotelu, opět super. Nevnucují se, byli příjemní a hlavně byla s nimi velká legrace. Velkou pochvalu zasluhuje česká animátorka Daniela, delegátky Denisa a velké poděkování průvodkyni Andrejce.
S CK Blue Style už ne.
vrátila jsem se před týdnem z Djerby, 4* hotel Caribbean World Djerba. Ubytování hrůza. Jsi z Česka, tak dostaneš ten nejhorší pokoj. Až sedmý pokoj jsme s kamarádkou akceptovaly. Nebudu se rozepisovat, jak pokoje vypadaly, no katastrofa. Přesto byl z venku cítit občas zápach z kanalizace. Ale to prý je na Djerbě normální, jak nám bylo sděleno. Proč CK Blue Style nezajistí lepší ubytování? Proč mám poslouchat celou noc hluk ze strojovny, kuchyně, měla jsem pocit, že vedle startují letadla.
Dále mi vadilo, že každý národ má jinou barvu náramků. S tím jsem se nikdy v žádném hotelu nesetkala. Češi fialovou, Francouzi červenou atd., a to se projevilo v restauraci, takže když nebyl na stole příbor, což bylo velmi často, číšník dělal, že Vás nevidí nebo odešel. Přišel Francouz nebo Němec a to se děly věci. Číšníci kmitali, uklidili stůl, přinesli příbory, nápoje atd. Zřejmě Češi nedávají bakšiš, tak proč by se číšník snažil. Bakšiš od nás dostávali číšníci od barů, ti se chovali ke všem lidem stejně. Nedělali rozdíl v barvě náramků.
Animátoři, ti zachraňují reputaci hotelu, opět super. Nevnucují se, byli příjemní a hlavně byla s nimi velká legrace. Velkou pochvalu zasluhuje česká animátorka Daniela, delegátky Denisa a velké poděkování průvodkyni Andrejce.
S CK Blue Style už ne.
-
Petra
I letos jsme se obrátili na CK BLUE STYLE s výběrem dovolené.
A tak jako v předešlých letech jsme byli velmi spokojeni.Ať se jednalo o organizaci při příletu či odletu, při sjednávání výletu(tady nemůžu jinak , jak velmi pochválit egyptského průvodce Jásira, který nám- SLUNÍČKŮM, jak si naši skupinu pojmenoval)krásnou češtinou pověděl snad veškeré možné informace o Egyptu, nejen o historii, ale i o současnosti, jak žijí , jak dlouho chodí do školy apod.Výlet se konal do Luxoru, plavili jsme se na Nilu, navštívili chrám královny Hatšepsut a alabastrovou dílnu.
Co se samotného hotelu týče,(MAGIC LIVE KALAWY IMPERIAL)moje nadšení přetrvává i dnes, když jsem doma týden.
Jen posuďte, 2x týdně můžete navštívit hotelovou kuchyni a přihlížet, v jakých hygienických podmínkách jídlo připravují(to by jste koukal pane Polreich, jak to tam frčí, no hlavně naši někteří restauratéři, že…
A že některé pokoje nemají výhled na moře?No a co…Vždyť ráno vstanu, jdu zobnout něco dobrého a u moře se skvělým plážovým servisem, kdy obsluha chodí mezi lehátky se nechávám hýčkat těmito chlapci, co mi donesou vše , na co má fantazie stačí až do času oběda, kdy si “ plávnu“ v bazénu(s dalšími dvěma turisty). Po skvělém obědě, kdy přemýšlím, co jsem ještě neochutnala se vydávám na molo, které je u obrovského korálu plného rozmanitých ryb, se potápím a žasnu nad krásou mořského života.
Nevyužívám nabídky u bazénových barů možnosti se ještě něčím docpat-hranolky, sendviče apod.
Každý večer je na jiné téma. Mě se osobně nejvíc líbil 1001 Noc, jak v pestrosti pokrmů, ale hlavně mi brala dech výzdoba restaurace.Všichni jsou velmi příjemní, ochotní.
Naše dcera v tomto hotelu oslavila v září 2014 své narozeniny, kdy jí obsluha restaurace s písní na rtech a dortem v rukou a tanečním krokem přišla popřát, takže nikdy nezapomene na své 22 narozeniny.
Doporučuji všem s dětmi, nebo seniorům, každý si najde, co je mu blízké.
Děkuji CK BLUE STYLE za super dovolenou
A tak jako v předešlých letech jsme byli velmi spokojeni.Ať se jednalo o organizaci při příletu či odletu, při sjednávání výletu(tady nemůžu jinak , jak velmi pochválit egyptského průvodce Jásira, který nám- SLUNÍČKŮM, jak si naši skupinu pojmenoval)krásnou češtinou pověděl snad veškeré možné informace o Egyptu, nejen o historii, ale i o současnosti, jak žijí , jak dlouho chodí do školy apod.Výlet se konal do Luxoru, plavili jsme se na Nilu, navštívili chrám královny Hatšepsut a alabastrovou dílnu.
Co se samotného hotelu týče,(MAGIC LIVE KALAWY IMPERIAL)moje nadšení přetrvává i dnes, když jsem doma týden.
Jen posuďte, 2x týdně můžete navštívit hotelovou kuchyni a přihlížet, v jakých hygienických podmínkách jídlo připravují(to by jste koukal pane Polreich, jak to tam frčí, no hlavně naši někteří restauratéři, že…
A že některé pokoje nemají výhled na moře?No a co…Vždyť ráno vstanu, jdu zobnout něco dobrého a u moře se skvělým plážovým servisem, kdy obsluha chodí mezi lehátky se nechávám hýčkat těmito chlapci, co mi donesou vše , na co má fantazie stačí až do času oběda, kdy si “ plávnu“ v bazénu(s dalšími dvěma turisty). Po skvělém obědě, kdy přemýšlím, co jsem ještě neochutnala se vydávám na molo, které je u obrovského korálu plného rozmanitých ryb, se potápím a žasnu nad krásou mořského života.
Nevyužívám nabídky u bazénových barů možnosti se ještě něčím docpat-hranolky, sendviče apod.
Každý večer je na jiné téma. Mě se osobně nejvíc líbil 1001 Noc, jak v pestrosti pokrmů, ale hlavně mi brala dech výzdoba restaurace.Všichni jsou velmi příjemní, ochotní.
Naše dcera v tomto hotelu oslavila v září 2014 své narozeniny, kdy jí obsluha restaurace s písní na rtech a dortem v rukou a tanečním krokem přišla popřát, takže nikdy nezapomene na své 22 narozeniny.
Doporučuji všem s dětmi, nebo seniorům, každý si najde, co je mu blízké.
Děkuji CK BLUE STYLE za super dovolenou
-
Helena
V úterý 30.9.2014 jsme se vrátily z dovolené na Zakyntosu, Porto Koukla – hotel Gloria Maris. Měli jsme zaplacený pokoj s vyhlídkou na moře. Po vstupu na balkón se nám otevřela džungle, přes kterou jsme na moře viděli pouze škvírami mezi větvemi a listy místní flory. Po vstupu do koupelny jsem okamžitě zašla do místního mini marketu a koupila prostředek k dezinfekci sanitárního zařízení, abych se mohla vůbec vysprchovat. Bohužel plesnivý závěs sprchového koutu jsem nevydezinfikovala. Po třech dnech si toho asi všimla místní uklizečka a závěs bez upozornění vyměnila. Co se týče stravy – neustálý nedostatek jídla, čekali jsme stále na doplňování potravin – jídlo vlahé spíš studené. U snídaní neustále chyběli sklenice a hrnečky na nápoje, pečivo … Na celý hotel jeden automat na kávu a čaj. Při každém jídle mezi hosty hotelu běhala smečka 3 psů a cca 6 koček, které neustále žebrali o jídlo – no hnus. Ten kdo je alergik, tak hotel opravdu nedoporučuji, A co mě na dovolené dostalo nejvíce, bylo preferování Poláků, Rusů a Němců. Češi jsou až na posledním místě. Nechápu, jak vůbec toto můžou cestovní kanceláře dopustit. Místo v hotelu, který jsme měli objednaný nás strčili do budovy vzdálené cca 150m , takže do bazénu a na jídlo jsme docházeli. Nevadilo nám to, jen je to prostě z principu, proč když mám něco zaplaceného dostanu to, co jsem si neobjednal a nezaplatil.V našem zájezdu byly uváděny k užívání dva bazény a k našemu překvapení byl jeden bazén vyhrazen speciálně pro občany Polska. Měli své apartmány s lehátky přímo u bazénu (podotýkám bez poplatku) a k užívání pouze pro sebe tento bazén, tam jsme mi obyčejní Čecháčci nesměli, ale je pravda, že ani ostatní obyvatelé hotelu, kromě zmiňovaných Poláků. Byla tam cedule privát, a to znamenalo vstup pouze pro vyvolené.
Určitě budu požadovat po CK kompenzaci za služby, které jsme si zaplatily a bohužel jsme je nedostali. Myslím, že volba CK pro naší další dovolenou bude určitě jiná než CK BS. Jo a je hodně zajímavé, že pokud si člověk koupí tu samou dovolenou s odletem z Drážďan, má za stejnou cenu (často i nižší) jiné služby než „hloupej“ čecháček a to je hodně smutné.
Zdravím a jdu psát reklamaci helenakaiser@seznam.cz – pro případné soukromé reakce
Určitě budu požadovat po CK kompenzaci za služby, které jsme si zaplatily a bohužel jsme je nedostali. Myslím, že volba CK pro naší další dovolenou bude určitě jiná než CK BS. Jo a je hodně zajímavé, že pokud si člověk koupí tu samou dovolenou s odletem z Drážďan, má za stejnou cenu (často i nižší) jiné služby než „hloupej“ čecháček a to je hodně smutné.
Zdravím a jdu psát reklamaci helenakaiser@seznam.cz – pro případné soukromé reakce
-
Irena
Právě jsme prožili krásný týden na Sicilii v hotelu Bianche Beach Club. Vše bylo O.K. Krásná pláž, počasí nám také přálo. Velký výběr jídla, které bylo velmi chutné. Pokoje čisté. Největší dík patří animátorce Lence Moravcové, byla prostě skvělá, vzorně se o nás starala a o všem nás informovala.
Neúnavně vymýšlela sportovní a zábavné aktivity, což bylo pro mě fajn, jelikož nejsem zrovna pasivní osoba.
Jediné, co by mohla C.K. zkvalitnit, je větší nabídka výletů. Jinak naprostá spokojenost.
Neúnavně vymýšlela sportovní a zábavné aktivity, což bylo pro mě fajn, jelikož nejsem zrovna pasivní osoba.
Jediné, co by mohla C.K. zkvalitnit, je větší nabídka výletů. Jinak naprostá spokojenost.
-
Jana
S CK Blue Style poprvé a naposledy. Půl roku předem zaplacený zájezd, několik dní před odletem mail, že hotel je plně obsazen. Navržena náhrada, která se naprosto neshodovala s naší objednávkou, jediné, co zachovali, bylo pět hvězd. Když jsem náhradu odmítla, slečna zaševelila, že bohužel nic jiného není. Řekla jsem, že tedy nemám zájem vůbec a dojdu celý zájezd do CK zrušit. V tu chvíli mě přerušila s tím, že zrovna přišlo z Egypta avizo, že se tam jede pokoj uvolnil a že nám tedy radostně sděluje, že pojedeme, kam jsme chtěli. (jaká náhoda). Přesto jsem ještě do CK odeslala mail s tím, že pokud při příjezdu budeme přesunuti jinam, budu uplatňovat maximální možnou reklamaci a do mailu zkopírovala jejich větu – prosím o potvrzení, že jste tento mail dostali. Neodpověděl nikdo a to ani na druhou prosbu. Hotel jsme nakonec dostali ten pravý. Obsazený byl pouze ze dvou třetin. Delegáti v Egyptě byli tamější obyvatelé, kteří ovládali v češtině jen naučené oznamovací věty. (nevadilo mi, ovládám dost cizích jazyků, abych se dobře domluvila sama, nicméně běda Čechovi bez této výbavy, který by se tam octl v nějaké prekérní situaci). Služby hotelu jinak bez výtek (dobře jsem si na zahraničních serverech dohledala, kam jet a co tam čekat, takže žádné překvapení), nicméně typická sprosťárna nastala na hotelové „klinice“, kde si mládenec za krabičku Antinalu řekl o 40 dolarů (Antinal stojí zlomek této ceny). Zůstal v klidu na této ceně i přes mou výtku, že lže a podvádí, protože lék musí dle zákona prodávat za státem stanovenou cenu. Zazubil se, že pro něj musel jet až do Káhiry, proto je drahý. Nezbylo, než mu říci ať si jej strčí zpátky do skříně, že okrádat se nenechám. Sprostota jeho jednání spočívala v tom, že nejbližší lékárna byla cca 80 km po poušti a nemocný člověk tak neměl jinou možnost. My jsme lék nepotřebovali akutně, takže volba nám zůstala. Poslední adrenalin nám dopřál transfer na letiště v Marsa Alam, protože autobusu vypadával motor, takže jsme si užili něco málo tiché noční pouště se spoustou hvězd, jen některé slabší povahy začaly vykřikovat, že nám uletí letadlo…
-
Katka
Byla to naše 1 dovolená,,ještě teď mám krásný pocit z odpočinku se službami ANIMÁTORKY Denisy Jemelíková.-byla 100%-věnovala se nám všem Čechům v celém areálu GOLDEN 5 CITY HOTELS +Beach resort-znala perfektně kulturu Egypta tak že jsme se spoustu dozvěděli.Údajně jak jsme se dočetli tam měl být nějaký Patrik ale to ani jeden z nás 13 Čechů nikdy neviděl ani se mu nebyl představit –asi to byl duch,Denisa jezdila s některými na výlety,animační programy měla zmáknuté,-moc děkujeme na 100tisícekrát-Moře bylo neskutečně teplé až 34 stupňů-a čisté-Jídlo na všech 3 barech u moře na pláži super a i tak jídlo u bazénů v celém areálu bylo moc moc a jídlo super a bylo vždy hodně -pití alko i nealko. -skoro na každém rohu ,,u moře,bazénu v hotelu,v restauracích -výběr vždy min z 5 příchutí džusů, voda všude ,a postmix. nápoje také všude-snídaně úžasné rozmanité-Diamond byl s jídlem skvělý -obědy parádní výběr všeho (vynikající polévky)-večeře perfektní (grilovačky) atd,-večerní sezení pod palmami nádherné, výběr všeho opravdu všeho na co si vzpomenete -(mají vynikající polévky)-večeře perfektní (grilovačky) atd,-nádherné, v areálu je 5 hotelů a každou poslední hodinu tj, 9-10 ráno 14-15 odpol. a 21-22 večer jste se mohli jít najíst do jakéhokoliv hotelu -samozřejmě zdarma.Pokoje krásné velké každý den uklizené pití v ledničce na celých 11 dní dostatek-trezůrek na pokoji zdarma.Pláže parádní -dostatek lehátek -dostatek sprch na pláži,moře krásné -jsou tu korálové úterý tak že kolem vás plavou ryby různých barev Na šnorchlování je to du dokonalé jak pro dospělé tak pro děti-rybičky plavou už hned na začátku břehu pláže parádní -dostatek lehátek -dostatek sprch na pláži,moře krásné -jsou tu korálové útesy tak že kolem vás plavou ryby různých barev .VŠE HODNOTÍM NA 100% a to i včetně DENISKY JEMELÍKOVÉ-naší úžasné animátorky a průvodkyně .
-
Martin
Pred 14 dny jsme se s rodinou (2+2) vratili z Turecka, konkretne z hotelu Club Turtas. Po precteni recenzi vyse jsem se dovolene trochu obaval, ale vse probehlo naprosto v pohode. Staci si obcas precist nezavisle recenze na hotely (napr. tripadvisor), kam se chystate a tezko vas pak hotel neprijemne prekvapi. Pokud jedete pouze podle vymalovanych fotek a popisu hotelu v nabidce cestovky, je jasne, ze se muzete spalit. Me prekvapilo pouze ubytovani, ktere jsme „vyfasovali“ vedle silnice, na druhou stranu byl to velky family pokoj bez pristylek (objednan byl standard pokoj s pristylkami). Od cestovky tedy ocekavam predevsim zajisteni bezproblemoveho letu a transferu, coz v nasem pripade probehlo zcela bez problemu.