recenze Víkend
-
Blanka
Absolvovala jsem poznávací cestu s CK Víkend do Karibiku teď v dubnu 2015. Je pravda, že jsme toho zvládli hodně vidět, ale musím souhlasit s předchozím příspěvkem, Největší slabinou zájezdu bylo ubytování na Martiniku. Byli jsme ubytovaní na jednolůžkových pokojích po 2lidech. Postel byla široká 140 cm. Na pokoji jeden ručník, jedno mýdlo. Nakonec se to vyřešilo přistýlkou. Když jsem se zeptala p. Seidla jednoho z průvodců, jestli o tom věděl, klidně mi odpověděl, že ano. Posléze mě nazval fiflenou, zvyklou na 4hvězdičkové hotely. Také se mi to zdá arogantní. Vaše 4hvězdičková fiflena.
-
Dobromila
Vážení.
Před několika dny jsem se vrátila z lyžařského zájezdu od CK Víkend. Větší amatérismus a aroganci ze strany CK jsem nikdy nezažila. To, že Víkend posílá klienty do penzionu, kde se krade, tomu rozumím, že nemuseli tušit, ale jejich arogantní reakce na stížnost klienta a naprostá ignorace a arogance mě tedy šokovala. Nicméně i fakt, že v rámci úspor se pokusili dát na pokoj mým kamaradům zcela cizího člověka…. Naprosto otřesná zkušenost…. CK Víkend nikdy více….
Před několika dny jsem se vrátila z lyžařského zájezdu od CK Víkend. Větší amatérismus a aroganci ze strany CK jsem nikdy nezažila. To, že Víkend posílá klienty do penzionu, kde se krade, tomu rozumím, že nemuseli tušit, ale jejich arogantní reakce na stížnost klienta a naprostá ignorace a arogance mě tedy šokovala. Nicméně i fakt, že v rámci úspor se pokusili dát na pokoj mým kamaradům zcela cizího člověka…. Naprosto otřesná zkušenost…. CK Víkend nikdy více….