recenze Víkend - Stránky 3 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Víkend

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Blanka

Příspěvek od Blanka » 27 dub 2015 23:10

Absolvovala jsem poznávací cestu s CK Víkend do Karibiku teď v dubnu 2015. Je pravda, že jsme toho zvládli hodně vidět, ale musím souhlasit s předchozím příspěvkem, Největší slabinou zájezdu bylo ubytování na Martiniku. Byli jsme ubytovaní na jednolůžkových pokojích po 2lidech. Postel byla široká 140 cm. Na pokoji jeden ručník, jedno mýdlo. Nakonec se to vyřešilo přistýlkou. Když jsem se zeptala p. Seidla jednoho z průvodců, jestli o tom věděl, klidně mi odpověděl, že ano. Posléze mě nazval fiflenou, zvyklou na 4hvězdičkové hotely. Také se mi to zdá arogantní. Vaše 4hvězdičková fiflena.

Dobromila

Příspěvek od Dobromila » 25 úno 2014 06:00

Vážení.
Před několika dny jsem se vrátila z lyžařského zájezdu od CK Víkend. Větší amatérismus a aroganci ze strany CK jsem nikdy nezažila. To, že Víkend posílá klienty do penzionu, kde se krade, tomu rozumím, že nemuseli tušit, ale jejich arogantní reakce na stížnost klienta a naprostá ignorace a arogance mě tedy šokovala. Nicméně i fakt, že v rámci úspor se pokusili dát na pokoj mým kamaradům zcela cizího člověka…. Naprosto otřesná zkušenost…. CK Víkend nikdy více….

admin
Administrátor webu

Víkend

Příspěvek od admin » 12 led 2013 19:04

Cestovní kancelář Víkend se specializuje na lyžařské autobusové zájezdy do Itálie.

Rychlá odpověď