recenze Czech Holiday Center - Stránky 22 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Vavra

Příspěvek od Vavra » 15 zář 2014 21:39

S manželem jsme absolvovali 14-ti denní dovolenou od 7.7.-21.7. v Seefeldu a teď bychom se chtěli podělit o naše dojmy.
V penzionu jsme bydleli nakonec jen s manželem, protože naše mládež ( syn s přítelkyní ) se nakonec nemohli zúčastnit.
Z pobytu jsme byli opravdu nadšeni. Důvody naší spokojenosti kromě nádherné přírody byly následující:
– Čistý, klidný penzion
– Vlídný a vstřícný personál
– Klid a pohoda v městečku ( žádné disco, motorky…)
– Možnosti vycházek a výletů různých náročností pěšky i autem pro všechny skupiny turistů.

Chtěli bychom poděkovat za bezproblémové zprostředkování naší dovolené, ochotu řešit naše přání navíc a hlavně poctivé a korektní jednání, které v dnešní době není vždy běžné.
Jen maličkost, jestli by šlo něco udělat nebo klinty upozornit. Vybavení kuchyně bylo slabší, nám chyběl velký hrnec a cedník… Naši sousedi zase postrádali otvírák.

Klara V.

Příspěvek od Klara V. » 06 zář 2014 21:23

Byli jsme na schůzce v Kutné Hoře před půl rokem, působili na nas slušně a ochotně. Na léto jsme si zarezervovali dovolenou na Slovensko a byli jsme spokojeni. Za mě jsem neshledala žádnou závadu. Jednání i služby byly odpovídající našim představám. K.

Honza

Příspěvek od Honza » 01 čer 2014 16:21

Mně se tam u nich nelíbilo, ale Kutná Hora je hezký město, takže stará byla ráda, že jsem jí vzal na výlet :D
H.

Martina

Příspěvek od Martina » 18 kvě 2014 17:19

Jo, docela to ušlo. Původně se mi teda na tu schůzku za nima jet nechtělo, hlavně jsem tomu nevěřila, ale celé jsem to pochopila až na té schůzce. Samozřejmě jsme si jiné dovolené nekoupili, manžel tenhle systém nemá rád, ale na ten poukaz jsme jeli a bylo to ok. Akorát si dejte bacha, v Kutné Hoře je ještě jedna firma, ta nabízí taky nějaké lázně a pak tam prodávají nějaký zboží, ale tohleto je fakt cestovka. Já jsem si to nejdřív proklepla než jsme tam jeli.
Martina

Marek

Příspěvek od Marek » 04 kvě 2014 00:37

Byli jste s nima někdo v Rakousku na ten jejich poukaz?

Standa V.

Příspěvek od Standa V. » 15 úno 2014 21:47

Musím souhlasit. Jestli Vám jde hlavně o místo a ne o luxusní ubytování, tak Rakousko je lepší. Ale fakt je ten, že na Slovensku je to ubytování luxusní oproti Rakousku. Já chci jet letos francouzské Alpy, nevíte někdo s kým jet nejlíp. Máme 2 malé děti.
Standa

Petr

Příspěvek od Petr » 02 úno 2014 19:23

Tam nejezděte, jeďte raději do Rakouska. Jestli vám teda na ten poukaz dali i Rakousko jako nám. My u nich byli v roce 2014. Seefeld je bomba. Ubytování žádnej luxus, normální standart v rakouském stylu, ale to město a ta atmosféra je něco fantastickýho a dá se tam jet na spoustu výletů oproti Slovensku.

Leoš

Příspěvek od Leoš » 18 led 2014 14:51

Nemusíte se bát, já tam byl s rodičema a jsou tam v pohodě lidi. Nevím jak kde, ale v Kutný Hoře to bylo v klidu a máme poukaz do pěknýho hotelu v Nízkých Tatrách. Leoš

Soukup

Příspěvek od Soukup » 11 pro 2013 00:17

Moje řeč, já bych tam taky nejel.

Milena

Příspěvek od Milena » 11 pro 2013 00:05

Je to fakt, ale my u nich byli už někdy v roce 2007 a letěli jsme s nima na Kanáry, teď tam zvou znova manžela, ale nevím jestli tam zas pojedem. Už se mi moc nechce z Ostravy , i když ta dovolená byla bez problému.
MUDr. Milena N.

Rychlá odpověď