recenze TopFly - Stránky 4 - Recenze cestovních kanceláří

recenze TopFly

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Věra

Příspěvek od Věra » 04 kvě 2016 15:25

Vzhledem k tomu, že jsme si v Dubaji od delegátky Jany nezakoupili žádný z nabízených předražených zájezdů a fungovali jsme na vlastní pěst, tak jsme byli se zájezdem spokojeni. Bohužel nám na základě toho nebyla ochotná ani dát informaci, jak se dostaneme k moři ( protože ubytování sdělují až na místě, tak v první chvíli člověk neví, kde vlastně je) s poznámkou, že to není v programu zájezdu. To jsem od nich ale očekávala. Povinnou návštěvu prodejen předražených kožených a zlatých výrobků při stěhování z jednoho hotelu do druhého jsme brali jako nutné zlo – bylo to uvedeno, jako tradiční Dubaj- výlet zdarma. I když škoda dne. Takže, když se člověk nedal zmasírovat delegátkou a neprodražil si zájezd o dalších 10.000,- Kč, ale udělal si vlastní program ( metro a taxíky jsou opravdu levné), tak jsme měli super dovolenou.

Věra Pospíšilová

Příspěvek od Věra Pospíšilová » 27 dub 2016 17:22

Vrátila jsem se velmi spokojená z poznávací dovolené od cestovní kanceláře Top Fly po Emirátech.Naše průvodkyně paní Jana byla skvělá a velmi dobře znalá místních podmínek.Zájezd neměl chybu a i když jsem cestovala singl cítila jsem se bezpečně.Za sebe doporučuji!!!

Alena

Příspěvek od Alena » 16 dub 2016 03:26

Otřesný zážitek s průvodkyní Janou, už na letišti jsme byli všichni v šoku, jak se chovala. Její nálady a neochota, když se jí někdo na něco zeptal tak se otočila a odešla a nebo ho tak strašným způsobem odbyla. Vrchol byl na letišti při odjezdu, ani nevylezla z autobusu a odjela. U odbavovacího okénka nám řekli, že bohužel nejsme v počítači a že nás neodbaví. Pokud bude někdo cestovat do Dubaje zjistěte si průvodkyni a pokud je to Jana tak to ZRUŠTE, budete mít ušetřené nervy.

jana

Příspěvek od jana » 05 dub 2016 05:05

vše se doplácí až na místě a keš a bez potvrzení,tak že vás původní levný zájezd přijde šíleně draho a ty služby,největší ubohost nic neukážou pouze z autobusu delegátky otřes neochota s nimi již nikdy polovina lidí ze zájezdu si stěžovala a na ze zaplacených výletů se vracela na hotel sama taxíkem nemáte možnost ani nic nakoupit nic nevidíte jen honička a pak čekání na autobus kterému nezaplatí parkoviště tak že ten někde krouží a pak na něj čekáte a zájezd pro seniory to je jako maraton pro vrcholové spotrovce a nebo jen sedíte v autobuse a podívejte se do prava a do leva NEDOPORUCUJI

Rei

Příspěvek od Rei » 28 bře 2016 18:17

Tak pokud člověk nevidí Dubaj, tak to opravdu neuvěří. A neuvěří, ani, když ji vidí. Vlk s poštou na Ještědu je lahůdka.

Lída

Příspěvek od Lída » 14 bře 2016 04:32

Dobrý den, s CK jsem byla poprvé a můžu jen doporučit. Poznávácí zájezd do Dubaje s Petrou a Janou byl pro mne opravdu na úrovni profi. Obě dámy se svými znalostmi o všem, co v těchto Emitátech je jiné než pro nás evropany, byla na vysoké úrovni. Uměly se všude domluvit, vše vyřešit. Petra neuvěřitelně musela vyprovodit japonce z našeho busu, kteří si spletli bus a nechtěli ven. Se svou noblesní elegancí se to povedlo, zklidila od nás veliký potlesk. Vše bylo pro mne v poho, vřele doporučuji. Dubaj, pokud nevidíte na vlastní oči, neuvěříte.
Děkuji delegátkám a přeji hodně spokojených klientů, jako jsem byla já.
Lída

Zdeněk

Příspěvek od Zdeněk » 08 říj 2015 02:40

Dobrý den,s ck jsem byl na dovolené již dvakrát.Poprvé loni v březnu na poznávacím zájezdu na Pamukkale,byla to nezapomenutelná dovolená,průvodkyně Zuzka neměla chybu věděla o Turecku všechno naco jsme se zeptali a celkově CK splnila všechno podle plánu zájezdu.Podruhé jsem byl letos na poznávačce na Kappadokii a vrátili jsme se teď v sobotu.Cestovní kancelář opět nezklamala.Krásná dovolená,průvodkyně Silva měla také velké znalosti o destinaci i o Turecku jenom malou skvrnou bylo že bylo vidět, že už končí sezona tak v jednom hotelu byla trochu špína v koupelně,ale to CK asi nemůže ovlivnit.Děkujeme za krásné dovolené a pokud pojedeme do Turecka ještě jednou, tak určitě s CK TopFly.
Zdeněk a Hana z Liberce

Katka

Příspěvek od Katka » 10 zář 2015 16:50

Byla, v říjnu 2014, katastrofa – stížnost se řeší u soudu.

Hanák

Příspěvek od Hanák » 19 čer 2015 08:35

byl jste s nima někdo v Turecku?

admin
Administrátor webu

TopFly

Příspěvek od admin » 12 led 2013 21:10

Na českém trhu cestovních kanceláří úspěšně působí již sedmou sezónu a dnes mají renomé a mnoho zkušeností z oblasti cestovního ruchu. Postupně rozšiřovali portfolio destinací i druhů zájezdů. Klienti mají tak širokou volbu při výběru zájezdu.

Rychlá odpověď