recenze Exim Tours - Stránky 31 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Exim Tours

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Mirek

Příspěvek od Mirek » 13 úno 2013 20:30

S Exim Tours jsme byli 4x a vždy jsme byli velice spokojeni,nádherný zájezd třeba Salvador ,Gvatemala ,Honduras/škoda ,že ho již nemají v nabídce,dále vynikající zájezd Okružní Venezuela v r.2012/vynikající delegát Michal/.Pojedeme s Exim Tours zase.

Petr

Příspěvek od Petr » 10 úno 2013 01:50

Dovolená ve druhé polovině září 2012, Exim Tours, Djerba,
hotel Sun Club: delegátka Boženka Milovič seo nás vůbec nestarala, starala se ale hlavně o svoje kšefty-fakultativní výlety a jiné. Bez uzardění nám lhala-o všem !!!
Poslala nás např. na výlet po moři s ruským průvodcem a potom nám lhala, že nám to řekla. Nechala nás na letišti na pospas,nedovezla nás do hotelu…..Vyměňování ručníků a doplňování mýdla jsem musil zařídit sám-ještě, že jsem dal dohromady zbytky francouzštiny. Arogantní, prolhaná vůči všem-na takovou funkci naprosto nevyhovující. Už nikdy Exim Tours !!!!!!!!!!!

Tytova Nataliya

Příspěvek od Tytova Nataliya » 10 led 2013 05:47

tak ja jsem byla z exim tour ZKLAMANA. Jeli jsme na dovolenou 11.12.2011 do Egypta, ale když nam poslaly smluvni podminky tyden před odjezdem(zajezd jsme objednavaly 1.5 mesicu dopredu) byli jsme zklamani. Volala jsem na zakaznicke centrum, tam mi dali odkaz na reklamace, poslala jsem email ohledne naši nespokojenosti a dodnes se mi vubec neozvali, myslela jsem že s tak velkou a dobře hodnocenou cestouvkou nebude žadny problem ale bohužel nereagovali ani na email, co jsem jim poslala. Prišlo nam že pokud zaplatite zajezd, na nic nemate potom narok, a kde je tady spokojenost zakaznika.Přišti určite budeme vic koukat co ta cestovka nabizi.

admin
Administrátor webu

Exim Tours

Příspěvek od admin » 03 led 2013 08:34

EXIM tours již několik let potvrzuje svými hospodářskými výsledky vedoucí postavení na českém trhu cestovního ruchu. V roce 2007 se stal největším českým tour operátorem, když se na žebříčku úspěšnosti umístil před společností Čedok.

Rychlá odpověď