recenze Exim Tours
-
Mirek
-
Petr
Dovolená ve druhé polovině září 2012, Exim Tours, Djerba,
hotel Sun Club: delegátka Boženka Milovič seo nás vůbec nestarala, starala se ale hlavně o svoje kšefty-fakultativní výlety a jiné. Bez uzardění nám lhala-o všem !!!
Poslala nás např. na výlet po moři s ruským průvodcem a potom nám lhala, že nám to řekla. Nechala nás na letišti na pospas,nedovezla nás do hotelu…..Vyměňování ručníků a doplňování mýdla jsem musil zařídit sám-ještě, že jsem dal dohromady zbytky francouzštiny. Arogantní, prolhaná vůči všem-na takovou funkci naprosto nevyhovující. Už nikdy Exim Tours !!!!!!!!!!!
hotel Sun Club: delegátka Boženka Milovič seo nás vůbec nestarala, starala se ale hlavně o svoje kšefty-fakultativní výlety a jiné. Bez uzardění nám lhala-o všem !!!
Poslala nás např. na výlet po moři s ruským průvodcem a potom nám lhala, že nám to řekla. Nechala nás na letišti na pospas,nedovezla nás do hotelu…..Vyměňování ručníků a doplňování mýdla jsem musil zařídit sám-ještě, že jsem dal dohromady zbytky francouzštiny. Arogantní, prolhaná vůči všem-na takovou funkci naprosto nevyhovující. Už nikdy Exim Tours !!!!!!!!!!!
-
Tytova Nataliya
tak ja jsem byla z exim tour ZKLAMANA. Jeli jsme na dovolenou 11.12.2011 do Egypta, ale když nam poslaly smluvni podminky tyden před odjezdem(zajezd jsme objednavaly 1.5 mesicu dopredu) byli jsme zklamani. Volala jsem na zakaznicke centrum, tam mi dali odkaz na reklamace, poslala jsem email ohledne naši nespokojenosti a dodnes se mi vubec neozvali, myslela jsem že s tak velkou a dobře hodnocenou cestouvkou nebude žadny problem ale bohužel nereagovali ani na email, co jsem jim poslala. Prišlo nam že pokud zaplatite zajezd, na nic nemate potom narok, a kde je tady spokojenost zakaznika.Přišti určite budeme vic koukat co ta cestovka nabizi.
-
admin
- Administrátor webu
Exim Tours
EXIM tours již několik let potvrzuje svými hospodářskými výsledky vedoucí postavení na českém trhu cestovního ruchu. V roce 2007 se stal největším českým tour operátorem, když se na žebříčku úspěšnosti umístil před společností Čedok.