recenze Czech Holiday Center
-
LuDv
Czech Holiday center
Chtěli bychom s Czech holiday center do Nové Pece ( Lipno ), myslím že se ten objekt jmenuje Nova Lake. Má někdo prosím nějakou vlastní zkušenost? Jedeme i s malými dětmi, neradi bychom byli nějak překvapeni. Díky L.
-
ToHans
-
Hans
-
Hedvika Gru.
Czech Holiday Center
Mohu jen doporučit. Před rokem jsme jeli do Kutné Hory, kde jsme si zakoupili zkušební balíček. Naše první dovolená byla letos na Tenerife v Flamingo Beach Mate. Dovolená úžasná a děti byly nadšené. Náš delegát Rado nám dal tipy a díky zážitkům na dovolenou budeme dlouho vzpomínat. Využili jsme z balíčku pouze tuto dovolenou, jelikož jsme si zakoupili uživatelské právo na Lanzarote. Jinak pokud někdo má nějaké pochybnosti, zda do Kutné Hory jet, nemusí. Jsou tam velmi vstřícní, vše srozumitelně vysvětlí a pokud si nějakou dovolenou u nich vyberete, se vším Vám poradí a zodpoví všechny vaše dotazy. Za mě chválím a jsem ráda, že jsem k nim tu dálku jela 
-
Simona Machalová
Czech Holiday Center
Mohu jen DOPORUČIT, tedy pokud chcete nakoupnout relaxaci u sebe a své rodiny touto cestou. Pobyt jsme zakoupili přes Kutnou horu, neměli jsme s tím nějaký psychický problém či zdání nedůvěry. Sice nevyužijeme 3 pobyty, protože jsem si zakoupily smlouvou týdenní pobyt na Lanzarotte a tím i členství v I.I., ale mohu říci v rámci pobytu na Flamingo Beach v Tenerife, že vše fungovalo jak mělo snad jen malá výtka aerolinkám Smart Wings – občerstvení si musíte objednat předem, což jsme nevěděli. Perfektní hotelové služby, prostorný apartmán pro 3 dospělé a jedno 6leté dítě, úklid každý den, nekonečná snídaně !!!!!! včetně sektu, čistý bazén, fitness, blízko pláž u oceánu-a byl teplý !!!! Úžasný aqualand, nevídaný v ČR. Celkově personál byl vstřícný a ochotný.
-
Julča Gabrielová
Czech Holiday Center
Vrátili jsme se z dovolené z Tenerife, Flamingo Beach Mate. Pěkná dovolená, moderní, čisto, skvělé snídaně a skvělý delegát Bruno. Děkujeme.
-
cestovatel