recenze Czech Holiday Center - Stránky 5 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
LuDv

Czech Holiday center

Příspěvek od LuDv » 13 bře 2023 16:36

Chtěli bychom s Czech holiday center do Nové Pece ( Lipno ), myslím že se ten objekt jmenuje Nova Lake. Má někdo prosím nějakou vlastní zkušenost? Jedeme i s malými dětmi, neradi bychom byli nějak překvapeni. Díky L.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 06 bře 2023 11:08

Pro nás hodnocení tak 1 minus.
Vlkovi

ToHans

Příspěvek od ToHans » 19 úno 2023 20:10

Hansi více méně souhlasím, jenom musím dodat, že všude hrozně lidí. Jak na sjezdovkách, tak i v lázních. Za nás příště raději mimo jarní prázdniny..

Hans

Příspěvek od Hans » 15 úno 2023 21:25

Lyžovačka v Radstatu fantastická. Ubytování výborné a přátelský personál. Vyhovovla nám poloha a dostupnost lyžování. Klidně příští rok znovu. Hans

Švidlovi

Příspěvek od Švidlovi » 07 led 2023 18:09

Za nás známka tak 1-2
Švidlovi

Hedvika Gru.

Czech Holiday Center

Příspěvek od Hedvika Gru. » 30 říj 2022 03:22

Mohu jen doporučit. Před rokem jsme jeli do Kutné Hory, kde jsme si zakoupili zkušební balíček. Naše první dovolená byla letos na Tenerife v Flamingo Beach Mate. Dovolená úžasná a děti byly nadšené. Náš delegát Rado nám dal tipy a díky zážitkům na dovolenou budeme dlouho vzpomínat. Využili jsme z balíčku pouze tuto dovolenou, jelikož jsme si zakoupili uživatelské právo na Lanzarote. Jinak pokud někdo má nějaké pochybnosti, zda do Kutné Hory jet, nemusí. Jsou tam velmi vstřícní, vše srozumitelně vysvětlí a pokud si nějakou dovolenou u nich vyberete, se vším Vám poradí a zodpoví všechny vaše dotazy. Za mě chválím a jsem ráda, že jsem k nim tu dálku jela 😀

Simona Machalová

Czech Holiday Center

Příspěvek od Simona Machalová » 17 zář 2022 05:55

Mohu jen DOPORUČIT, tedy pokud chcete nakoupnout relaxaci u sebe a své rodiny touto cestou. Pobyt jsme zakoupili přes Kutnou horu, neměli jsme s tím nějaký psychický problém či zdání nedůvěry. Sice nevyužijeme 3 pobyty, protože jsem si zakoupily smlouvou týdenní pobyt na Lanzarotte a tím i členství v I.I., ale mohu říci v rámci pobytu na Flamingo Beach v Tenerife, že vše fungovalo jak mělo snad jen malá výtka aerolinkám Smart Wings – občerstvení si musíte objednat předem, což jsme nevěděli. Perfektní hotelové služby, prostorný apartmán pro 3 dospělé a jedno 6leté dítě, úklid každý den, nekonečná snídaně !!!!!! včetně sektu, čistý bazén, fitness, blízko pláž u oceánu-a byl teplý !!!! Úžasný aqualand, nevídaný v ČR. Celkově personál byl vstřícný a ochotný.

Julča Gabrielová

Czech Holiday Center

Příspěvek od Julča Gabrielová » 02 zář 2022 23:29

Vrátili jsme se z dovolené z Tenerife, Flamingo Beach Mate. Pěkná dovolená, moderní, čisto, skvělé snídaně a skvělý delegát Bruno. Děkujeme.

cestovatel

Příspěvek od cestovatel » 01 zář 2022 01:27

Nedávno jsme se vrátily z dovolené na Tenerife – Flamingo Beach Mate, snídaně, ubytování a výlety zařízené přes delegátku super. Příjemné pro mě bylo, že se delegátka ozvala 4dny před odletem. Krásná pohodová dovolená. Karel

Návštěvník

c-h-c

Příspěvek od Návštěvník » 31 srp 2022 16:03

Zakoupili jsme si zkušební balíček třech dovolených. Na první jsme vyrazili na Tenerife do Flamingo beach mate. Byli jsme moc spokojeni, komunikace s cestovní kanceláří skvělá, skoro to vypadá jako zázrak. Co slíbili, zatím bez problému plní. Mohu jen doporučit.

Rychlá odpověď