recenze Exim Tours
-
zorka
Paní nebo slečno Dominiko, jedeme také od Eximu a to prvně.. Byli jsme už asi se šesti CK,ale s Eximem nemáme zkušenosti. Při pročítání výše uvedených recenzí mě opouští nálada na dovolenou.Máme zaplacený hotel v Side a to od února kdy byla k časové slevě ještě sleva šťastné týdny, takže cena úžasná.. v Side jsme byli jednou na krátkém výletě a moc se nám tam líbilo. Nyní máme strach zda budeme vůbec v hotelu který jsme si objednali, má totiž polohu 70 metrů od pláže a pár metrů od historických rozvalin a to byl ten hlavní důvod proč chceme sem. Vaše recenze mě moc potěšila a povzbudila. Ta paní delegátka působí i v Side? Vím že recenze se mají brát trochu s rezervou, ale přesto máme mozkodlaba. Ještě prosím jedna otázka. Po dobu Vaší dovolené jste také pozorovala, že by byl někdo ubytovaný v jiném hotelu než si objednal. Děkuji předem za Vaši odpověd´.
-
Pepa
Monika a Dominika jsou zřejmě placené recenzistky Exim tours – CK , chování a služby jsou tragické . Po 16 letech jsme nuceni vyměnit tuto CK za jinou , což je dosti smutné . Jejich služby se rok od roku neustále rapidně zhoršují – již nikdy více !!!!!!!!!!!!
Doporučuji se vyhnout obloukem , jinak máte zkaženou dovolenou !!!!!!!
Doporučuji se vyhnout obloukem , jinak máte zkaženou dovolenou !!!!!!!
-
Dominika
Ahoj, zdravím všechny, kdo chtějí jet s Exim tours a trochu se bojí kvůli špatným recenzím. My jsme jeli s touto CK poprvé a nemůžeme si na nic stěžovat. Vše bylo dobře zorganizované, paní delegátka v turecké Antalyi moc příjemná a nápomocná, vše vysvětlila, pomohla zařídit. Měli jsme pocit, že mají vše dobře zorganizované – odvozy z letiště do hotelů a nazpátek i schůzky v hotelu.
Myslím, že vždy záleží na lidech, se kterými se člověk setká. My jsme nic negativního nečekali a také nás nic negativního nepotkalo.
Za mne doporučuji, Dominika.
Myslím, že vždy záleží na lidech, se kterými se člověk setká. My jsme nic negativního nečekali a také nás nic negativního nepotkalo.
Za mne doporučuji, Dominika.
-
Monika
Ahoj, zdravím všechny. Ráda bych se tady podělila se zkušeností s cestovní kanceláří Exim Tours.
Budu stručná, naprostá spokojenost se vším. Vše klapalo jak mělo, co jsem očekávala – bylo, příjemná a ochotná delegátka Lucka na Zakynthos – Laganas.
Příští dovolenou preferuji opět s Exim Tours.
Doporučuji všem Monika.
Budu stručná, naprostá spokojenost se vším. Vše klapalo jak mělo, co jsem očekávala – bylo, příjemná a ochotná delegátka Lucka na Zakynthos – Laganas.
Příští dovolenou preferuji opět s Exim Tours.
Doporučuji všem Monika.
-
Renata
-
Petra Koubova
-
václav Chotěnovský
Jana
Dobrý den měli jsme uplně stenou zkušenost v prosinci jsme si zaplatili 5*hotel v Turecku vše jsme řádně zaplatili a po příletu nám řekli že naposlední chvíli jim zrušili rezarvaci .
Dělají to pernamentně nebyli jsme jediní dali nás do 4* a jako kompenzaci lahev vína a wifinu a delegatka řekla že na Pegasos royal se češi nedávaj s Eximem už někdy nikam
Dobrý den měli jsme uplně stenou zkušenost v prosinci jsme si zaplatili 5*hotel v Turecku vše jsme řádně zaplatili a po příletu nám řekli že naposlední chvíli jim zrušili rezarvaci .
Dělají to pernamentně nebyli jsme jediní dali nás do 4* a jako kompenzaci lahev vína a wifinu a delegatka řekla že na Pegasos royal se češi nedávaj s Eximem už někdy nikam
-
Jana
Zdravím, my měli letos s Eximem letět do Bulharska Primorska. Primorsko jsme si vybrali schválně z důvodu alespon trošku menší rušnosti, jelikož máme 4 letou dcerku. Vše jsme měli řádně zamluvené a zaplacené předem. Čekali jsme na pokyny k letu … pouhé 3 dny (přes naší urgenci) nám bylo oznámeno, že přebukovali hotel a nemají v tomto termínu tam pro nás místo. Z mé strany maximální nespokojenost. Museli jsme X krát urgovat a 3 dny před odletem jsme dostali nemilou zprávu. Z jejich strany žádná starost. Nabídli nám Slunečné pobřeží, kde jsme z celého Bulharska nechtěli z důvodu velké rušnosti, barů a diskoték. Toto jsme samozřejmě odmítli. Naštěstí se nám za pouhé 3 dny podařilo přes slovenskou CK Solvex zajistit stejný hotel na stejném místě. Akorád nás to stálo o 5.000Kč více. Takže děkujeme CK Exim, ale už nikdy více !!! Jana
-
Renata
Fischer zatím nezklamal.Co slíbil,to splnil.Hlavně ne s Eximem a už vůbec ne s dětma!Tam bych to už nikdy neriskovala.Syn byl nyní ve Španělsku v Andalusii s úplně neznámou plzeňskou cestovkou.Kupovali na Zájezdech,chvíli před odjezdem.Měli s sebou 3letého syna a přijeli nadšeni.Vše,co měli slíbeno,tak bylo splněno.
-
Pavla
Prosím, poraďte nějakou opravdu spolehlivou CK na dovolenou v Egyptě. Je to vůbec možné? Už asi 15 let jsme s cestovkou nebyli (jezdíme samostatně po Evropě a JV Asii), ale nyní bychom na podzim možná chtěli s dětmi vyrazili do Egypta, kam si samostatně netroufáme. Po přečtení stovek recenzí na různé CK mám pocit zmaru, že se snad ani „jistota“ zvolit nedá.
Ať je to Fischer, Čedok, Exim, Blue Style… všude negativní zkušenosti. Nemáme nadstandardní požadavky, nepotřebujeme vodit za ručičku, domluvíme se anglicky, jen bychom rádi čerpali služby, které jsme si zaplatili, měli slušný pokoj a bydleli v hotelu, který jsme si vybrali na základě konkrétních kritérií- hotel u moře, tobogány pro děti, v Egyptě raději 5* nebo minimálně 4*. Jak jsem se ale dočetla, celkem častou praxí CK je měnit hotel z důvodu overbookingu, kdy klient nemá dovolání a může mu to kompletně zkazit dovolenou. Doporučili byste nějakou CK, která výměny nedělá?Recenze na hotely čtu prioritně a podrobně na Tipadvisor a Holidaycheck, doplňkově i na českých serverech, takže myslím, že budeme vědět, do čeho jdeme a dá se tak získat spousta důležitých informací, které CK (často záměrně) v nabídce neuvádějí. Takže riziko výběru hotelu si bereme na vlastní triko, ale jde o to, abychom vůbec ten pracně vybraný hotel dostali…
A ještě dotaz – má na tuto praxi vliv fakt, že bychom si vybrali zájezd na (super)last minute?
Dívala jsem se samozřejmě i na nabídky německých CK, ale tam jsou ceny výrazně vyšší nebo už teď je na říjen vyprodáno.
Děkuji za rady a tipy!
A ještě dotaz – má na tuto praxi vliv fakt, že bychom si vybrali zájezd na (super)last minute?
Dívala jsem se samozřejmě i na nabídky německých CK, ale tam jsou ceny výrazně vyšší nebo už teď je na říjen vyprodáno.
Děkuji za rady a tipy!