recenze Kovotour plus
-
sofie
K naši nepovedený nebo podvedený dovolený. Dnes jsem volala do Kovotouru do Ostravy a chtěla jsem mluvit s paní Stehlíkovou nepřepojila mě k ní a bylo mě řečeno co potřebuji ať ji napíši. Tak jsem psala a prosila jsem ji o jméno paní ,která za nás dávala hromadnou stížnost jak se jmenuje. Byla to bezvadná výmluvu cituji: Dobrý den,
podklady jsem obdržela scanem od delegátky v destinaci, poté přišel doporučeně poštou. Bohužel nemám evidováno, kým byl tento tento dopis odeslán.
Děkuji za pochopení. Ti byl nás dnešní písemný kontakt uzavřen. Nevím co si o tom mám myslet každý dopis když je napsán doporučeně a je podepsán ,tak má jméno. A delegátce jsme nic nedávali podepsat pokuď vím?
podklady jsem obdržela scanem od delegátky v destinaci, poté přišel doporučeně poštou. Bohužel nemám evidováno, kým byl tento tento dopis odeslán.
Děkuji za pochopení. Ti byl nás dnešní písemný kontakt uzavřen. Nevím co si o tom mám myslet každý dopis když je napsán doporučeně a je podepsán ,tak má jméno. A delegátce jsme nic nedávali podepsat pokuď vím?
-
Markéta
Je to hodně škoda, protože Černá Hora jako taková mě uchvátila a Černohorci nejsou taví neandrtálci, jak by se v podání Kovotouru mohlo zdát. Už na místě jsem si našli na příště ubytování v krásné vile se třemi apartmány v pomerančovém sadu, umožnili nám podívat se na právě uvolněný apartmán a pokud pojedeme vlakem, tak nás cesta i s pobytem vyjde levněji než jejich nejlevnější last minut a rozhodně si budeme schopní zajistit nesrovnatelně lepší komfort než tato CK za ty prachy
-
Michaela
Já počkám na vyřešení reklamace, pokud to dopadne i s námi jako se Šárkou, tak existují firmy, které jsou schopné z cestovky finanční kompenzaci dostat, berou si od 5-25% z vymožené částky, takže je zkusím kontaktovat, i kdyby se povedla třetina z těch 25 tis., co jsem za sebe a syna dala, tak je to rozhodně víc než sleva na zájezd, na který 100% nepojedu.
-
tibor
-
Martina
Já počkám na odpověď a poté začnu jednat. Existují přece jen úřady. Zatím je dán podnět na ČOI. 25 000, Kč za mne a za 12 ti letou dceru na týden v humusu je fakt dost. Může se stát nepříjemnost, to chápu, ale tady dvouhvězdičkové ub. zařízení vesele prezentují jako tří atd. Moc dobře o tom vědí. Jsem strašně zklamaná touto CK.
-
Šárka
Čtu si názory výše – co budeme tedy dělat??? Zná někdo agenturu nebo firmu na kterou se obrátit??? Nebo máte zkušenost s ČOI – jí to tak nenechám. Chodeím poctivě do práce do práce, platím daně a nemíním se nechat oškubat od nějakých gaunerů, kteří si lítají bůhvíkam za naše peníze a nám se vysmývají. S paní Xenií Stehlíkovou, vedoucí cest. kanceláře jsem několikrát mluvila – je určitě velice milá,odpověď na reklamaci také úžasná – ale zvládne ji každý schopný rétorik – a asi namnožená, jen se mění jméno, ale dovolání žádné. Chtěla bych vidět pana ředitele, zda- li by si v takovém humusu v jakém jsem byli my zul třeba boty, nebo si dal kafe na balkoně, který byl celý podělaná od vlaštovek. Zvířata mám ráda, ale co je moc, to je příliš……Š.
-
Šárka
Tak moje další zkušenost s CK Kovotour – reklamaci mi přijali, teď jsem dostala odpověď . Z jejich strany nedošlo k žádnému pochybení, vše bylo v naprostém pořádku a supr, takže asi já jsem ta divná. Nicméně velice „vstřícný krok“ – na příští dovolenou mi dají prý slevu 1.000,– Kč. Považuji to za dobrý vtip, protože s touto cestvkou bych už nejela ani na 2 denní výlet, natož na dovču. To bych asi musela být blázen. Varuji všechny budoucí dovolenákáře – s Kovotourem nikam a nikdy!!!!
-
Martina
-
Jan
Zdravím všechny, kteří bohužel měli to štěstí vyrazit na letní dovolenou s CK Kovorour +…
Minulý týden jsme se vrátili z Černé Hory, asi nemusím popisovat naše zkušenosti…
Rozhodli jsme se, že budeme po zmíněné CK žádat kompenzaci.
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z přítomných uspěl při reklamaci a CK uznala, resp. plnila kompenzaci.
Díky všem.
Minulý týden jsme se vrátili z Černé Hory, asi nemusím popisovat naše zkušenosti…
Rozhodli jsme se, že budeme po zmíněné CK žádat kompenzaci.
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z přítomných uspěl při reklamaci a CK uznala, resp. plnila kompenzaci.
Díky všem.
-
Martina