recenze Neckermann ČR - Stránky 5 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Neckermann ČR

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
ZUzana

Příspěvek od ZUzana » 28 srp 2013 15:56

Opravdu nedoporučuji!!! Korfu 4* hotel a úroveň pokoje tak 2*. Pokoje mimo hlavní budovu a samozřejmě, že tam ubytovávali jen Čechy. Po ozvání zajímavý přístup delegátky a i CK. Takže naprosto zkažená dovolená, klamavá reklama ubytování. Jejich odpověď byla, že jsme dostali hotel, který jsme chtěli, a že v řecku si dělají hvězdičky jak chtějí. Vyhozené peníze za dovolenou. Fakt s nimi nejezděte.

Vladimír

Příspěvek od Vladimír » 27 srp 2013 18:27

Letos první zkušenost s CK Neckerman a asi i poslední.
letěli jsme do Turecka oblast Alanya. Letiště je ovšem v Antalyi. Na letišti žádný problém až na delegátku, která nám řekla, že cesta potrvá přibližně 2 hodiny, nakonec to byly 4. Dlouhá cesta by mi nevadila, kdyby mně někdo řekl pravdu a nezkracoval dobu cesty (nehledě na to že jiné CK to opravdu jezdí za 2 hodiny).
Další problém nastal s výletu. Dostali jsme papír, kde byly všechny výlety vypsány, ale pouze velice stručně. Když jsme je chtěli objednat, řekli nám, že 2 výlety se vůbec nekonají. Vybrali jsme tedy 3/5 co jsme chtěli. Při prvním výletu na nás zapomněli a vrátili se až za hodinu čekání na recepci a 3 telefonátech delegátce. Další výlety již více méně bez problému, ovšem všechny v angličtině nebo němčině popřípadě holandštině, česky byl pouze jeden jediný a ten byl více zaměřen na nákupy, než na historii. Další věc, co nás zaujala, nastala při odjezdu, kdy jsme z hotelu odjížděli hodinu před ostatními cestovkami na to samé letadlo.

Osobně mám z CK Neckerman pocit, jako kdyby velkoryse rozšířili služby na ČR, ale tím to končí, dopraví vás na místo, hotely mají pěkné, ale raději nechtít žádné další služby.

CK Neckerman u mě skončila

Jan

Příspěvek od Jan » 15 srp 2013 15:17

Jedte všichni do hotelu Pela Maria (Řecko-Kréta) tam zažíjete to, co jste v životě nezažili na dovolené. Plně doporučuji. Na delegátku CK paní Romy Drábkovou se ale neobracejte….neboť je tam k ničemu. Pokud si budete stěžovat….tak z vás udělají chronického LHÁŘE u CK.

CK si myslí, že dovolenkáři jsou v podstatě LHÁŘI, neboť sama CK toto nepříznivé dění na hotelu PELA MARIA podporují. Bohužel za naše našetřené peníze. Jinak by nemohli v klidu podnikat….a bohatnout na lidech. Jan Beneš

Gabriela

Příspěvek od Gabriela » 08 srp 2013 15:45

Dovolena v Bulharsku v hotelu Balaton s CK Neckermann+sluzby delegata pana Balacheva-velmi slabe!!! hotel zvenku a bazen vcelku fajn,ale pokoje priserne….koupelna jen pro velmi nenarocne-sprcha nad WC,voda neodtekala,takze sedite na WC a pod nohama mate „bazenek“,po 19h tece jen studena voda….zarovky nesviti,pripadne vam prasknou nad hlavou u postele jako nam,povleceni ani rucniky nam nevymenili za cely tyden ani jednou,jidlo fomou „kdo driv prijde….“,personal mluvici jen bulharsky a mnoho-mnoho dalsiho….. More,plaze a vylet do Nessebaru je to jedine prijemne z celeho Bulharska….. Uz se sem nikdy nevratime !!!!!

Edita

Příspěvek od Edita » 06 srp 2013 00:31

Právě jsem se vrátila z dovolené s cestovní kanceláří Neckermann. Musím říct, že jsem byla velmi zklamaná. Jela jsem na dovolenou už s několika jinými cestovními kancelářemi, ale tato mi vychází jako nejhorší. Při příletu nám pouze u stánku nějaká paní řekla do jakého autobusu máme nastoupit a víc se o nás nikdo nezajímal. Při ubytování jsme si všechno museli vyřizovat sami. Delegát druhý den dorazil na schůzku, byl vcelku milý, ale nejvíce ho zajímalo, kolik prodá výletů. Řekla bych, že ani hotel neodpovídal pěti hvězdičkám a animaci by ck neměla vůbec uvádět jako lákadlo pro rodiče s dětmi. Při odjezdu opět nikdo. Na letišti od jiných ck byli delegáti přítomni odbavování, u nás opět nikdo. Ještě, že se domluvíme.

Markéta

Příspěvek od Markéta » 30 črc 2013 21:56

Cestování s CK NECKERMANN – to radši budu doma….první zkušenost a hned zklamání.

Zdeněk

Příspěvek od Zdeněk » 29 črc 2013 20:27

S CK Neckermann´jsem letos byl na Zlatých Pískách v hotelu Grifid Metropol. V katalogu cestovka informovala o stravě all inclusive bufet, skutečnost však byla jiná; all inclusive spočívalo ve výběru z menu s obsluhou, každý přísně zaevidován, porce miniaturní. Již s nimi nepojedu.

Otmar

Příspěvek od Otmar » 16 črc 2013 20:27

Od CK Neckermann jsem s několikaměsíčním předstihem zakoupil dovolenou v Chorvatsku na ostrově Brač. Do poslední chvíle mi cestovka nebyla schopná poslat ani mapu ani pokyny, kde mám na ostrově apartmány hledat. Po urgenci mailem mi poslali opětovně pouze jméno obce a následně GPS souřadnice, které ukazovaly zcela jinam. Naštěstí se mi podařilo najít web hotelu, kde byla popsáno, jak se k nim dostaneme. Takže palec dolů :-(

Emma a Jakub

Příspěvek od Emma a Jakub » 03 črc 2013 21:07

Firotour je spolehlyvá cestovka. Jezdíme s ní již pátým rokem a nikdy žádný problém. Na požádání jsme si mohli vybrat i třídu v letadle. Poprvé jsme byly vDom. republice a úžasný! Potom v SAE, na Srí Lance, Filipíny a Mexiko. Letos jsme s nima jeli na Ostrov sv. Martina a také super! Cestovka je to skvělá, ale stejně to nemá na cestování na vlastní pěst, jako třeba do Ameriky, Číny, Nový Zéland, nebo Austrálie(tu mám nejradši;). Mám 3 děti Miky(13), Thea(10) a Yasmine(6). Ráda bych je poslala na jazykový kurz do Ameriky, nebo Austrálie, ale mrzí mě, že nám cestovka nevyjde vstříc.

Petra

Příspěvek od Petra » 22 dub 2013 17:24

Egypt je fajn, ale v zime…pres leto je v Hurghade nebo Marsa Alam (tam je alespon vetsinou kvalitnejsi ubytovani a prijemny vanek) kolem 50 stupnu-naprosto nevhodne zejmena pro rodiny s malymi detmi, navic letos pripada na cervenec a srpen Ramadan (omezeni stravovani ap.)…

Rychlá odpověď