recenze Czech Holiday Center - Stránky 9 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Janáková

Czech Holiday Centrum

Příspěvek od Janáková » 30 kvě 2019 20:50

Květen 2019 – Residenze club Donovaly – skvělý hotel i oblast

jednoznačně doporučuji

Dagmara

Czech holiday center

Příspěvek od Dagmara » 20 kvě 2019 18:06

Zdravím do třetice, bezprostředně po schůzce jsme si rezervovali pobyt v Seefeldu, byl to hotel Hochegg. Apartmán byl více méně v souladu s informacemi, které jsme získali v úvodu ze stránek http://www.erre.cz. Chyběla mi však na začátku informace, kterou jsme nedostali, že musíme na recepci zaplatit „vzdušné“ obci, tuto platbu jsme uhradili, bývá pravidelně všude v hotelech. Rezervace pobytu trvala od prvního kontaktu až po samotné potvrzení asi týden. Původně jsme chtěli vycestovat až v první polovině června, ale prý to již bylo obsazené, proto jsme jeli už v květnu. Hotel splňoval naše standartní požadavky, lokalitu jsme hodnotili velice kladně. Za nic a nikoho nelobuji, na začátku jsem měla zvláštní pocit, když mi zazvonil telefon, dnes s odstupem času mohu říct, že jsme udělali pěknou dovolenou. Jako reklama v mimosezóně to dává smysl, příště se podíváme i na jejich nabídky. Obrázek ať si udělá každý sám, to je jasné. Osobně jsem byla příjemně překvapena, zkušenosti mohou být ale i různé.

Dagmara

Czech holiday center

Příspěvek od Dagmara » 28 dub 2019 19:25

Tak v prvním kole dobrý.. měli jsme schůzku v sobotu v 10:00. Zdrželi jsme se asi hodinu a půl s nějakým panem Svatavou a musím říct,že působil solidně. Báli jsme se, že na nás někdo vytáhne nějaký hrnce, deky, vysavač nebo bůh ví co ještě, ale ne. Bavili jsme se výhradně o dovolených. Pán nám ukázal jejich dovolené a vysvětlil jak u nich vychází finančně. Což o to chuť by byla, ale… nejdřív zkusíme tu dovolenou na vyzkoušení a pak má teprve smysl se o něčem bavit. Zatím jsme nic nerezervovali na to se chystáme nyní. Budeme chtít jet ještě před létem do toho Seefeldu, tak schválně, jestli to proběhne v pohodě. Beru to jako takový malý test a chtěla bych přijít na kloub tomu, jestli by se o této firmě nemělo čtenářstvo dozvědět více. Uvidíme. Každopádně jestli to budeme rezervovat, pak určitě napíšu, jaké to bylo.

Dagmara

Czech holiday center

Příspěvek od Dagmara » 22 dub 2019 02:16

Pročítám a hledám, nějaké informace co je to http://www.erre.cz??? Zvali mě do Kutné Hory a teď koukám, že to patří pod jinou firmu Czech holiday center, tak nevím co to má být, každopádně pokud to bude nějaká ptákovina, budu první kdo napíše na jejich firmu recenzi o zkušenosti, kterou jsem udělala. Zkusím totiž na tu schuzku a na tu jejich reklamní dovolenou s manželem jet.

Milan

Czech Holiday Center

Příspěvek od Milan » 16 dub 2019 22:05

Příjemná schůzka s fajn chlapíkem o cestování.

Daniel Svoboda

Czech Holiday Center KH

Příspěvek od Daniel Svoboda » 18 bře 2019 17:31

Maruško to Vám kecali dva dny, to je kousek za Berounem, tam jste hned 🙂

Maruška

Příspěvek od Maruška » 18 bře 2019 02:03

Zdravím všechny. Mám dotaz na Dominikánskou republiku. Taky jsme tam chtěli, ale říkali nám, že letenky si můžeme sehnat sami a že jedna cesta může trvat i dva dny.

Stejskal

Příspěvek od Stejskal » 16 bře 2019 23:07

Jo jo, ta samá zkušenost, lidí opravdu moc. My to věděli, ale stejně jsme jim neunikli. Příště si rozmyslíme než někam pojedem, jestli tam něco podobného neprobíhá. Ja jsem musel chodit kilák do krámu, protože v centru zaparkovat nešlo. Byli jsme tam i rok před tím a to jsme si to užili, teď bylo město fakt vzhůru nohama.

Návštěvník

Czech holiday center

Příspěvek od Návštěvník » 06 bře 2019 17:46

Dobrý den, koncem února jsme byli s Czech holiday center v Seefeldu. Byli jsme zklamáni z průběhu dovolené z jednoho prostého důvodu. Nějak nám uniklo a ani nám to nikdo v CK neřekl, že se tam zrovna v termínu našeho pobytu koná mistrovství světa v běžeckém lyžování. Všude bylo strašně moc lidí, sjezdovky byly přeplněné, že se nedalo vůbec jezdit. V termálech jsme se mačkali ve vířivce a v obchodě museli poctivě stát frontu na koších.. Nic moc. Ubytování bylo slušné, bohužel všudypřítomné davy byly zkrátka moc a dovolené proto nebyla to, co jsme od ní očekávali…

Rychlá odpověď