Recenze Adventura - Recenze cestovních kanceláří

Recenze Adventura

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Lucka

Příspěvek od Lucka » 05 lis 2025 16:59

Cesta do Nepálu byla zatím moje nejnáročnější dovolená. Jsem moc ráda, že jsem při této dovolené měla v zádech právě partnera v podobě cestovní kanceláře ADVENTURA. S jejich službami a přístupem jsme tak spokojení, že už máme zaplacený i další zájezd.

Jana

Příspěvek od Jana » 01 lis 2024 18:51

Cestovní kancelář Adventura mi byla doporučena přáteli. Zájezd do Nepálu byl skvělý nápad a výborný zážitek. Super trek, velkolepé Himaláje, nádherná země, skvělé lidi. Místní průvodci odpracovali vše na jedničku, na rozdíl od průvodce Jana Dolejše, ten se choval jako účastník zájezdu na výletu, nikoliv jako průvodce od respektované agentury. Neměl žádný zájem o účastníky zájezdu, nebo zájezd jako takový. Nepodával potřebné informace, jednal naprosto neprofesionálně a chvílemi i sprostě, choval se neslušně. Příjde mi to jako velká škoda pro vaši agenturu, kdy vše ostatní kolem zájezdu bylo výborné.

admin
Administrátor webu

Recenze Adventura

Příspěvek od admin » 30 říj 2024 18:27

Adventura je česká cestovní kancelář, zaměřená především na outdoorové zájezdy. Ročně její služby využije přibližně 6 tisíc klientů, přičemž polovina z nich volí cyklistické zájezdy, a výrazná část také zájezdy do exotických destinací.
Podělte se o svoje recenze a zkušenosti

Rychlá odpověď