recenze Czech Holiday Center - Stránky 21 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Věruš

Příspěvek od Věruš » 01 zář 2015 19:06

Byli jsme pozvaný k nim do kanceláře do Kutný Hory. Není to podvod? Děkuji za odpověď, nerada bych jela z Tábora zbytečně.

Novák

Příspěvek od Novák » 31 srp 2015 01:47

Novákovi Příbram. Ubytování v Trogiru pohodlné a čisté, o moři se nemá cenu bavit, to je tam z celé Evropy nejhezčí. Bývali by jsme přivítali v Chorvatsku klimatizaci a wifi, ale na druhou stranu jsme se s manželkou shodli, jsme se vrátili řádně vyhřátí a odfrkli jsme si od práce. Akorát ta cesta a provoz. To je achylova pata celého Chorvatska.

no name

Příspěvek od no name » 15 črc 2015 18:58

V průběhu posledního roku a půl jsme absolvovali v rámci zkušebního programu cestovky tři dovolený. Byli jsme v Rakousku, na Tenerife a první týden v červenci jsme byli na Slovensku. Apartmánové vlastnictví jsme si po této zkušenosti rozhodli pořídit na Tenerife. Věříme, že budeme stejně spokojeni jako doposud. Samozřejmě našli se detaily, který bychom třeba chtěli ještě zdokonalit, ale každý kdo toho nacestoval to co já ví, že dokonalý svět věci neexistuje. Důležitá je spolehlivost a tu jsme vnímali intenzivně.

Ludmila

Příspěvek od Ludmila » 11 črc 2015 02:13

Právě se vrátili z dovolené v Chorvatsku od Czech holiday center. Byli jsme spokojeni.

Zábrodský Kamil

Příspěvek od Zábrodský Kamil » 04 čer 2015 20:42

Zdravím. Osobní schůzka proběhla v přátelském duchu. Nejasnosti ohledně mojí výhry jsme si vysvětlili. Moje nedůvěra vyplývala především z nepochopení se při dojednávání schůzky. Pokud dovolenou využiju, určitě napíšu, jak se věci měly.

Ing. Zdeněk Kotouč

Příspěvek od Ing. Zdeněk Kotouč » 08 dub 2015 23:51

Byl jsem u Czech holiday center v Kutné Hoře před 14 měsíci. Při naší první schůzce jsem si pořídil užívání apartmánu v Radstatu. Proti mým zvyklostem jsem si to ani moc nerozmýšlel a smlouvu hned podepsal. Bezprostředně po návratu domů jsem začal trochu pochybovat, jestli jsem se neunáhlil, jestli to opravdu potřebuji a zda je to celé korektní. Rozhodl jsem se smlouvu dodržet, mimo jiné i proto, že nám byli všechny naše pochybnosti logicky zodpovězeny. Dal jsem slib panu Vítkovi, který to s námi uzavíral, že když všechno proběhne, jak sliboval, tak si to nenechám pro sebe. Slovo tedy plním. Na podzim jsme byli na dárkové dovolené na Tenerife. Ač já odpůrce létání jsem se nechal manželkou zlomit a letěl jsem. Byli jsme na jhu, na pláži. Půjčili jsme si auto ostrov projeli. Měli jsme možnost poznat nejenom turistická centra, ale i schovaná zákoutí, která se nám líbila nejvíc. Ubytování ve Flamingo clubu bylo bez jakýchkoliv výhrad. Před dvěma měsíci jsme smlouvu doplatili a udělali v Radstatu první dovolenou jako jejich člen. Musím říct, že mi spadla brada. Krásný byt kam jsme se s dětmi bez problémů vešli, čisto, parkování u dveří, terasa s výhledem, koupelna jakou nemáme ani doma. Užili jsme dovolenou se spoustou sněhu, což nám každý záviděl (tady bylo jenom bláto). Děkuji za vstřícné jednání a už se těšíme na další rok. Zdeněk

Roman Kolmý

Příspěvek od Roman Kolmý » 03 úno 2015 06:34

Můj pocit byl ten, že se chtějí jako představit. Prodávají i nějaký byty v cizině a v těch bytech dálší pobyty. Kdyby mi bylo o třicet míň, tak bych možná přemýšlel, ale v mém věku..I když jsem v jednom tom bytě na zkoušku byl a líbil se mi, věk nezastavím a není to nic pro mě.

Jarmila z ústí

Příspěvek od Jarmila z ústí » 29 led 2015 13:44

Dobrý den, zajímala by mě ta schůzka v Kutný Hoře, co se tam odehrává? Přijde mi to takové podezřelé, proč mi někdo dává dovolenou, vždyť jsem nikde nesoutěžila? Navíc mi není jasný, proč mi tu dovolenou nechtějí poslat poštou, když mi jí chtěj dát tak co jim vadí. Pokud jste tam někdo byl, dejte mi prosím vědět, ať tam nejedu zbytečně.

medvěd

Příspěvek od medvěd » 09 pro 2014 15:42

Hledal jsem ubytování pro čtyři osoby u Splitu s kuchyní, parkováním, terasou a tak. Po pravdě dnes nic laciného. Nabídek je na netu hodně, ale když tam zavoláte nakonec termín není. Narazil jsem náhodou na tuhle cestovku, pořídil jsem to za dobře a ubytování bylo taky dobrý.

Jirka Kovalčík

Příspěvek od Jirka Kovalčík » 12 říj 2014 18:36

Kdysi byl manželce nabídnut poukaz na vyzkoušení služeb cestovky z Kutné Hory. Ač nedůvěřiví jsme si pro dovolenou jeli. Byli jsme příjemně překvapeni. Sice jsme tam strávili asi hodinu, že jako představení firmy a tyhle řečičky, na reklamní dovolené jsme byli v Rakousku. Do poslední chvíle jsem čekal nějaký háček, ten k naší spokojenosti nepřišel. Dovolená byla super a já dávám palec nahoru. Na kola geniální. JK

Rychlá odpověď