recenze Czech Holiday Center
-
Vavra
S manželem jsme absolvovali 14-ti denní dovolenou od 7.7.-21.7. v Seefeldu a teď bychom se chtěli podělit o naše dojmy.
V penzionu jsme bydleli nakonec jen s manželem, protože naše mládež ( syn s přítelkyní ) se nakonec nemohli zúčastnit.
Z pobytu jsme byli opravdu nadšeni. Důvody naší spokojenosti kromě nádherné přírody byly následující:
– Čistý, klidný penzion
– Vlídný a vstřícný personál
– Klid a pohoda v městečku ( žádné disco, motorky…)
– Možnosti vycházek a výletů různých náročností pěšky i autem pro všechny skupiny turistů.
Chtěli bychom poděkovat za bezproblémové zprostředkování naší dovolené, ochotu řešit naše přání navíc a hlavně poctivé a korektní jednání, které v dnešní době není vždy běžné.
Jen maličkost, jestli by šlo něco udělat nebo klinty upozornit. Vybavení kuchyně bylo slabší, nám chyběl velký hrnec a cedník… Naši sousedi zase postrádali otvírák.
V penzionu jsme bydleli nakonec jen s manželem, protože naše mládež ( syn s přítelkyní ) se nakonec nemohli zúčastnit.
Z pobytu jsme byli opravdu nadšeni. Důvody naší spokojenosti kromě nádherné přírody byly následující:
– Čistý, klidný penzion
– Vlídný a vstřícný personál
– Klid a pohoda v městečku ( žádné disco, motorky…)
– Možnosti vycházek a výletů různých náročností pěšky i autem pro všechny skupiny turistů.
Chtěli bychom poděkovat za bezproblémové zprostředkování naší dovolené, ochotu řešit naše přání navíc a hlavně poctivé a korektní jednání, které v dnešní době není vždy běžné.
Jen maličkost, jestli by šlo něco udělat nebo klinty upozornit. Vybavení kuchyně bylo slabší, nám chyběl velký hrnec a cedník… Naši sousedi zase postrádali otvírák.
-
Klara V.
-
Honza
-
Martina
Jo, docela to ušlo. Původně se mi teda na tu schůzku za nima jet nechtělo, hlavně jsem tomu nevěřila, ale celé jsem to pochopila až na té schůzce. Samozřejmě jsme si jiné dovolené nekoupili, manžel tenhle systém nemá rád, ale na ten poukaz jsme jeli a bylo to ok. Akorát si dejte bacha, v Kutné Hoře je ještě jedna firma, ta nabízí taky nějaké lázně a pak tam prodávají nějaký zboží, ale tohleto je fakt cestovka. Já jsem si to nejdřív proklepla než jsme tam jeli.
Martina
Martina
-
Standa V.
-
Petr
Tam nejezděte, jeďte raději do Rakouska. Jestli vám teda na ten poukaz dali i Rakousko jako nám. My u nich byli v roce 2014. Seefeld je bomba. Ubytování žádnej luxus, normální standart v rakouském stylu, ale to město a ta atmosféra je něco fantastickýho a dá se tam jet na spoustu výletů oproti Slovensku.
-
Leoš
-
Milena