recenze Nev Dama - Recenze cestovních kanceláří

recenze Nev Dama

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 07 říj 2025 02:49

Co se stalo s touto cestovní kanceláří?
Většina zájezdů na poptání za poplatek 600,-. Ok, pošlete a čekáte, že bude někdo něco řešit... Omyl. Minimálně určití lidé, například pan DR, v této cestovce prostě neřeší, dokonce vám neodpoví ani na email. Dokud je nezačnete nahánět přes kolegy na telefonu... Nezájem. Zájezd sem si nakonec vyřešil úplně jinde, během pěti minut. Pro příští rok, vím, že zimní dovolenou s touto CK určitě NE!

Žanet

Příspěvek od Žanet » 19 úno 2025 12:54

Už leta jezdíme přes cestovní kancelář Nev dama a musíme doporučit .. skvělý přístup, dobré ceny a vše v naprostém pořádku ❤️🫂🫂🫂♥️👍🤝 děkujeme za vaše zájezdy a super dovolené Raušíci 🤝👍🫂

Ondřej Kolouch

NEV-DAMA

Příspěvek od Ondřej Kolouch » 25 led 2025 13:55

Zimní dovolená na Tre Cime, Residence Intica v San Candido byla super, pěkné ubytování, vstřícná majitelka pensionu, perfektní lyžovačka a to vše za dobrou cenu, takže jako vždy s NEV-DAMA. Jsme spokojeni a příští rok zase nashledanou.

Míra

Nev dama

Příspěvek od Míra » 21 led 2025 04:50

Leden 2025 Monte Bondone. Dovolená na na prostoustou jedničku. I přes nepřízeň počasí vymysleli náhradní program. Instruktoři Jirka a Matěj se věnovali dětem naplno. Děti spokojené a nadšené. Tak, jak se naučily tady lyžovat za týden se nenaučily nikde. Příští rok pojedeme opět. 👍

Návštěvník

Nev Dama

Příspěvek od Návštěvník » 01 pro 2024 06:01

Zimni dovolená v Cortine, za cenu téměř 70 tisíc pro ctyrclenou rodinu, je skutečně ostuda. Ubytování v jednohvezdickovem, spinavemm hotelu, kde na pokoji neteče tepla voda, nefunguje žádná zásuvka a jídlo má vysloveně nevalnou kvalitu. Personál z Indie, který je neochotný, nerespektuje bezne hygienické standardy. Skutečně otresna zkušenost. K tomu navíc není cestovní kancelář schopna ani vyřídit správně skipassy, a informace v původním emailu se neshoduji s realitou. Cela věc byla předána právníkům k dořešení. Každopádně kancelář New Dama nelze doporučit v žádném případě. Stejny pohled na věc mají i další ubytovaní, kteří zkušenosti s ND mají velmi podobné, už opakovaně.

Gabriel

Příspěvek od Gabriel » 06 lis 2024 06:04

Skvělá cestovka, na hory nejlepší. Využili jsme několikrát s dětmi Itálii se Ski Funtazia klubem, a to za cenu, na jakou bychom se sami nedostali a ještě s programem (děti rády vzpomínají). Chválím i prodejce a jejich ochotu najít pobyt podle našich představ. V nabídce jsou i hotely/penziony tzv. "na vyžádání", ale naše zkušenost je taková, že reakce byla do druhého dne (jak z rakouských, tak z italských nabídek). Rádi zase využijeme!

Martin

Příspěvek od Martin » 20 kvě 2024 21:32

S Nev-dama jsme jezdili jako rodina přes 20 let. To, co se s touto cestovní kanceláří za posledních několik let stalo je smutné. Změna podmínek pro vyžádání zájezdu je naprosto neuvěřitelná a divím se, že to v dnešní době vůbec naše zákony umožňují. Při vyžádání zájezdu jste vy vázáni smlouvou, kterou můžete zrušit pouze za vysokých finančních ztrát, nadruhou stranu CK v případě nepotvrzení zájezdu vám v tom lepším případě oznámí, že zájezd volný není a tím smlouva zaniká. Ve většině případů se v 10ti denní lhůtě ani neozve, že zájezd volný není. Letos jsem si vyžádal v součtu 5 zájezdů. Ani jeden CK nedokázala zařídit. Přišel jsem o cca 30 dní, kdy jsem mohl sehnat něco jiného. Nakonec jedeme oba termíny přes Booking a po předchozích špatných zkušenostech s nev-dama se k nim asi jen tak nevrátíme. Dříve to byla slušná a kvalitní CK, dnes už jen cestovní agentura která se snaží vám zprostředkovat zájezd a moc se jim to nedaří.

Ivana,Radek

nev dama

Příspěvek od Ivana,Radek » 06 dub 2024 16:54

Zatím jediná a první zkušenost s touto CK - vesměs pozitivní. Celkově se nám pobyt v italských Alpách líbil. Ano, jsou zde i mezery, například to, že slíbené večeře dětí s lyžařskými instruktory bez rodičů nebyly, přesto, že jsme poptávali hotel právě s touto službou a byl nám na to vystaven dokonce voucher:) a po příjezdu do hotelu nám bylo pouze sděleno: "tady to už nejde":) Ale celkově za ty peníze jsme dostali pozitivních zážitků víc než dost. Pokoj pěkný, prostorný s balkonem, teplo až moc, jídlo parádní, trochu nával v jídelně, ale po lehkém upravení našeho time managementu vše OK. Ski areál Cermis, no, je to asi individuální, mě úzké červené sjezdovky moc nevyhovují, cesta do areálu z hotelu Grunwald sice pohodlná, ale delší, přibližovací kabinovou lanovkou. Moc pěkné ski bary. Co mě překvapilo, bylo množství Poláků, kteří mají evidentně Val-di-Fiemme obšancované. Ráno dorazí autobusy, které je sváží z okolí a nastane trochu nepříjemná tlačenice od vleku po sjezdovky, doprovázená trochu hektickou atmosférou. Opět, při narušení timingu pohoda. Oni mají přesně stanovené harmonogramy. Nicméně lyžařští instruktoři New-damy zaslouží veliké poděkování, Adélka byla super, můj obdiv, co s těmi dětmi všechno absolvovali. Delegát také poradil, když jsme se ptali. Prozradím jednu skrytou perlu, což je menší areál v Bella Monte. Pro děti spousta ski atrakcí a kdo rád carving, přijde si na své.

Zuzana Jirakova

CK Nev dama

Příspěvek od Zuzana Jirakova » 04 úno 2024 00:26

Dobrý den,
ráda bych se podělila o bezvadnou zkušenost s cestovní kanceláří Nev Dama, přes kterou jsme byli poprvé v Itálii na lyžích ve středisku Pinzolo nedaleko Madonny di Campiglio. Ubytování v kempu Faé v luxusních dřevěných chatkách bylo skvělé, plně odpovídající popisu, na sjezdovku pár minut autem, středisko Pinzolo nemělo chybu jak po stránce upravených sjezdovek tak i možností občerstvení. Využili jsme též možnosti rozříšení skipasu na oblast Skiarea Madonna di Campiglio což bylo příjemné zpestření lyžařského zážitku. Náš pobyt bohužel pokazily zdravotní problémy dvou účastníků zájezdu těsně před jeho zahájením, ale díky vstřícnému jednání cestovní kanceláře nám byla téměř ihned po návratu vrácena částka za 2 skipasy v plné výši. Těšíme se na další nabídku lyžařských zájezdů, kterou určitě využijeme a doporučujeme.

Leona

Příspěvek od Leona » 24 črc 2023 02:24

Naprosto otřesná zkušenost, už nikdy více.
Nejprve mi paní při zařizování 6x zaslala špatně vyplněnou smlouvu, pak jsme potřebovali změnit termín nebo jej lehce upravit, žádná ochota, nikoho to nezajímá, nic vám nenabídnout, jaké jsou možnosti, jaké nejsou... nakonec změna nebyla možná a dorazili jsme do destinace o den déle s tím, že si jednu noc zaplatíme někde jinde. O našem pozdějším příjezdu hotel neinformovali, i přesto, že jsem je o to žádala. Na hotelu extrémně milý, řekli mi, že není problém, abychom zůstali o den déle, když jsme i dorazili o den déle, vše bez dalšího doplácení. Tedy změna termínu byla možná, na hotelu se paní recepční divila, proč nám to cestovka nenabídla a ještě mi sdělila, že je nikdo ohledně změny termínu nekontaktoval.

Rychlá odpověď