recenze Fischer
-
Návštěvník
-
Gabriela Hurdová
CK Fischer
Ochota, rychlost. Opravdu poradí, se vším pomůžou a vysvětlí vše do detailů. Doporučuji jmenovitě paní Jindrákovou Vendulu která s námi měla svatou trpělivost.
-
Hana P
CK Fischer
Paní v ck Fischer Pardubice nám vychválila a doporučila zájezd do Tunisu hotel shems v Monastiru,tak děkujeme, protože jsem nic horšího a špinavějšího neviděli. S ck Fischer nikdy víc.
-
Kolar
-
Amanda N
-
Jarda
V loni jsme byli s CK Fischer na dovolené v Bulharsku. Vše bylo z počátku v pořádku, delegátka nám dala pokyny a mimo jiné nám řekla, že pokud budeme cokoliv potřebovat, můžeme volat i v noci, že má telefon stále při sobě. Jednoho dne ve 3 h. ráno jsme pro syna akutně potřebovali lékařskou pomoc. Volali jsme 6x delegátce, ale nebrala telefon. Ozvala se nám až ráno v 9 h. Když jsme ji řekli, že syn skončil na kapačkách a že budeme potřebovat pomoc s překládáním při další návštěvě lékaře, tak nám odpověděla, že nemá čas, že jede s klienty na výlet. Vše jsme proto opět řešili stejně jako v noci s asistenční službou, kde bylo vše na profesionální úrovni. Po návratu do ČR jsme provedli reklamaci a CK se nám skoro vysmála. Prý se synovi vlastně nic nestalo a delegátka prý neměla signál. To jsme odmítli s tím, že máme lékařskou zprávu, a že kdyby neměla signál, tak nám telefon nevyzvání, ale ozve se, že je volaný nedostupný. Na tohle již CK nereagovala. Udělejte si sami úsudek o této CK. Za nás již nikdy více.
-
Jiří Chalupa
V září 2017 jsem byl s rodinou v Černé Hoře, Bijela (Herceg Novi), hotel Delfín. Naprosto excelentní dovolená, trochu mě zaskočilo, že jsem si před odjezdem ověřoval v CK rozsah průvodcovských služeb a byl jsem ujištěn, že na místě je delegát, vše bude fungovat. Delegátka byla pouze na telefonu, e-mailem nám doporučila výlety, všechno zafungovala.
Pobyt v hotelu Delfín byl naprosto perfektní. Ubytování, úklid, strava, chování personálu, pláž – všechno senzační, jedna z nejlepších dovolených (byli jsme například Turecko, Egypt, Bulharsko, Kuba, Francie, Itálie…..)
Hotel Delfín mohu doporučit.
Pobyt v hotelu Delfín byl naprosto perfektní. Ubytování, úklid, strava, chování personálu, pláž – všechno senzační, jedna z nejlepších dovolených (byli jsme například Turecko, Egypt, Bulharsko, Kuba, Francie, Itálie…..)
Hotel Delfín mohu doporučit.