recenze Fischer - Recenze cestovních kanceláří

recenze Fischer

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 30 srp 2025 17:53

Není to poprvé, co jezdíme na dovolenou s firmou Fisher. Příjemní pracovníci.Velmi pozorně naslouchají a přesně určují, co potřebujeme k odpočinku.Vždycky jsme byli spokojení.Můžete jim plně důvěřovat.)

Gabriela Hurdová

CK Fischer

Příspěvek od Gabriela Hurdová » 02 čer 2025 13:27

Ochota, rychlost. Opravdu poradí, se vším pomůžou a vysvětlí vše do detailů. Doporučuji jmenovitě paní Jindrákovou Vendulu která s námi měla svatou trpělivost.

Hana P

CK Fischer

Příspěvek od Hana P » 02 dub 2025 17:26

Paní v ck Fischer Pardubice nám vychválila a doporučila zájezd do Tunisu hotel shems v Monastiru,tak děkujeme, protože jsem nic horšího a špinavějšího neviděli. S ck Fischer nikdy víc.

Fanda

Fischer

Příspěvek od Fanda » 25 úno 2024 06:26

Osvědčená cestovka, rádi přés ně cestujeme. Široká nabídka a služby.

Martina

Fischer

Příspěvek od Martina » 13 zář 2023 00:33

Nikdy více.....

CK Fisher nám změnila odlet zpátky z Marsa Alam do Prahy s mezipřistáním v Hurghadě......
Na letišti Marsa Alam jsme čekali na zpožděný let 4 hodiny a pak zase v Hurghadě skoro hodinu....
Dostali jsme za to 2 omluvy mailem a 3 decilitry vody.....

Zdenka

CK Fisher

Příspěvek od Zdenka » 14 čer 2022 21:24

Milá cestovní kanceláři! Když už si člověk u vás koupí drahý zájezd, očekává, že za těch pár peněz najmete na svoji infolinku aspoň nějakou studentku. Takže, 3 dny, automat, po 20 min. děkujeme a vypne se! To už je snad lepší, informační linku nemít! Jdu tedy vyřídit osobně.

Kolar

Příspěvek od Kolar » 23 črc 2021 05:03

Zájezd jsme měli vybraný předem, nicméně slečna nám nabídla další podobné. Po konzultaci a zhodnocení jsme zůstali u našeho výběru. Jednání bylo velice příjemné.

Amanda N

Příspěvek od Amanda N » 13 kvě 2020 18:22

Zatím mám dobré zkušenosti, záleží vždy ale na jakého delegáta v dané destinaci narazíte, velká pochvala především slečně na zákaznickém servisu z centra Chodov - Sáře Lebruškové, oceňuji velmi milé, profesionální jednání a ochotu.

Jarda

Příspěvek od Jarda » 06 črc 2019 17:58

V loni jsme byli s CK Fischer na dovolené v Bulharsku. Vše bylo z počátku v pořádku, delegátka nám dala pokyny a mimo jiné nám řekla, že pokud budeme cokoliv potřebovat, můžeme volat i v noci, že má telefon stále při sobě. Jednoho dne ve 3 h. ráno jsme pro syna akutně potřebovali lékařskou pomoc. Volali jsme 6x delegátce, ale nebrala telefon. Ozvala se nám až ráno v 9 h. Když jsme ji řekli, že syn skončil na kapačkách a že budeme potřebovat pomoc s překládáním při další návštěvě lékaře, tak nám odpověděla, že nemá čas, že jede s klienty na výlet. Vše jsme proto opět řešili stejně jako v noci s asistenční službou, kde bylo vše na profesionální úrovni. Po návratu do ČR jsme provedli reklamaci a CK se nám skoro vysmála. Prý se synovi vlastně nic nestalo a delegátka prý neměla signál. To jsme odmítli s tím, že máme lékařskou zprávu, a že kdyby neměla signál, tak nám telefon nevyzvání, ale ozve se, že je volaný nedostupný. Na tohle již CK nereagovala. Udělejte si sami úsudek o této CK. Za nás již nikdy více.

Jiří Chalupa

Příspěvek od Jiří Chalupa » 18 říj 2017 23:52

V září 2017 jsem byl s rodinou v Černé Hoře, Bijela (Herceg Novi), hotel Delfín. Naprosto excelentní dovolená, trochu mě zaskočilo, že jsem si před odjezdem ověřoval v CK rozsah průvodcovských služeb a byl jsem ujištěn, že na místě je delegát, vše bude fungovat. Delegátka byla pouze na telefonu, e-mailem nám doporučila výlety, všechno zafungovala.
Pobyt v hotelu Delfín byl naprosto perfektní. Ubytování, úklid, strava, chování personálu, pláž – všechno senzační, jedna z nejlepších dovolených (byli jsme například Turecko, Egypt, Bulharsko, Kuba, Francie, Itálie…..)
Hotel Delfín mohu doporučit.

Rychlá odpověď