recenze Kovotour plus - Recenze cestovních kanceláří

recenze Kovotour plus

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Julča

Příspěvek od Julča » 03 srp 2023 03:31

Krásná dovolená v hotelu Korali. SUper služby delegátů, vřele doporučuji všem! Moc ochotná delegátka Maruška.

Jirka P.

Kovotour Plus

Příspěvek od Jirka P. » 27 črc 2020 03:12

Dávejte si pozor! Nesplnili co inzerovali. Zatajovali informace. Nedodali za co si nechali zaplatit. Reklamace v řízení. Pozor na zájezd do Černé Hory. All inclusive určitě nebyl. Ubytování ve zchátralém hotelu bez služeb. O slibovaném počtu hvězd si mohou nechat jen zdát. Nepříjemný a neschopný personál včetně místní delegátky. Špinavá pláž a urputná snaha o nucený pronájem špinavých lehátek.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 10 čer 2018 21:23

Byli jsme v Černé Hoře v hotelu Veliká Plaža (Ulcinj) s "All inclusive". Ubytování, stravování a ostatní služby na velmi nízké úrovni.
Přístup cestovní kanceláře je alibistický, výmluvy na místní zvyklosti, problémy jsou delegátem řešeny celou sezónu a stále přetrvávají. Veškeré naše stížnosti byly zamítnuty, např. místo ručníku jsem dostal předložku ke sprše, jiný ručník samozřejmě nebyl k dispozici, odpověď cestovní kanceláře byla, odpovídá místním zvyklostem. Nikdy více s touto CK!!!

Alena Juneková

Příspěvek od Alena Juneková » 10 zář 2017 22:13

Včera sme sa vrátili z Č H .Ubytovaní sme boli v Ulcinji vo vilke Lara hotela Otrant.So službami hotela i CK Kovotour môžeme vyjadriť len spokojnosť.Delegátka – pani Darina Říhová bola ústretová,všetko prebiehalo v súlade s informáciami CK.Asi je potrebné zvážiť pred zakúpením zájazdu,čo od pobytu očakávam a nemôžem čakať od 3* hotela služby 5*.To bol dôvod,prečo sme sa rozhodli pre drahší hotel ,ktorý naše očakávania do bodky naplnil.Transfer tak isto bez problémov.Myslím si, že CK za prípadné kolóny na cestách nenesie zodpovednosť. V hoteli Olympik sme boli na koncerte Šlágru.Tam by som nechcela tráviť dovolenku,ale je to o cene a výbere.Alebo chcem ušetriť,alebo užívať. A neporiadok mimo rezortov?Ten je typický aj v iných destináciách,nielen na Balkáne.To CK nevyrieši.Aby nedošlo k zbytočným dohadom- mám toho precestované dosť, či už to boli Maledivy,Dom.rep.,Florida,Madeira a ostatné obľúbené bežné európske destinácie aby som vedela zaujať stanovisko

J. Dvořák

Příspěvek od J. Dvořák » 26 srp 2017 18:17

CK mi zrušila v červnu 2017 zaplacený pobytový zájezd do Řecka od 10.8.2017. Zájezd jsem měl zálohově zaplacen od listopadu 2016!
Těžko jsem sháněl dovolenou v tomto termínu.
Velmi neslušné a neseriozní jednání CK Kovotour !!!

J. Dvořák

Příspěvek od J. Dvořák » 26 srp 2017 18:17

CK mi zrušila v červnu 2017 zaplacený pobytový zájezd do Řecka od 10.8.2017. Zájezd jsem měl zálohově zaplacen od listopadu 2016!
Těžko jsem sháněl dovolenou v tomto termínu.
Velmi neslušné a neseriozní jednání CK Kovotour !!!

Luboš Smitka

Příspěvek od Luboš Smitka » 13 črc 2017 18:31

Návrat 12.7 2017z Černé hory,hotel Olympic Ubytování první dva dny, místo 2+ přistýlka tři jednolůžkové pokoje. Po přestěhování pokoj jen na přespání sotva že se tam vešly tři postele. Matrace v posteli velmi špatné.
Strava kdo dřív přišel ten líp jedl. Ovoce 2x meloun za celých osm dnů .Delegátka Marie zcela bez zájmu o klienta,nemá přehled co kde a jak. Dle vyjádření některých zaměstnanců hotelu,je hotel v majetku státu do konce září. Pak oni končí a dostávají odstupné,takže už nemají žádnou motivaci. Pláž je ovšem velmi pěkná, vstup do moře pozvolný. Celkové shrnutí lepší pionýrský tábor.

Katerina Langova

Příspěvek od Katerina Langova » 19 čer 2017 04:25

Kovotur je opravdu hrozná cestovka,byli jsme teď v Černé hoře hotel Olympic,a nic horšího jsem nikdy neviděla špína,nábytek tak po me prababicce,strava des běs a delegátka měla velký problém nás informovat o výletech a tak nak o všem. Pak o odletu z dovolené hrůzy jsme skoro ani nebyli informováni,odvezli nás na letiště a bohužel opět nás nikdo ne informoval kam se máme jít od bavit,museli jsme sami si vše najít a zjistit. V životě z touto cestovní kanceláří už nikam nepojedu.jo a All inclusive pro ně znamená k snídani káva a džus a jídlo kdo dřív přišel,žádná svačina nebo naky nápoj mezi snídani a obědem,k obědu žádná káva ani džus jen voda a popřípadě kdo dřív přišel měl dokonce i víno,pak zas nic ani vodu jsme nedostali a večeře opět k pití jen voda a jídlo kdo dřív přišel, a za celých osum dní jsme měli 5 jídel které se točili dokola. HRUZA

Petr V.

Příspěvek od Petr V. » 28 dub 2017 23:38

Arogantní zástupce – kosovský Albánec, velice arogantní.
Ubytování: zaplaceno na pláži se stravou, skutečnost kilometr od pláže a stravování v jiném hotelu.
Sleva za nedodržení podmínek? Zástupce CK se vám vysměje.
S touto CK nikdy, nikdy, nikdy.

Mudr. Koudelka

Příspěvek od Mudr. Koudelka » 30 čer 2016 20:10

Velmi nedoporučuji. Je to banda podvodníků. Naslibují hory doly a výsledek je něco příšerného.

Rychlá odpověď