Recenze TUI
-
Jaroslava Nová
-
Luboš L.
TUI
Již nikdy! S CK Tui jsme letěli letos 2x na Krétu. Kdybychom letěli individuálně, vyšlo by to nastejno a levněji. Žádný servis delegáta, pouze přiblblý chat s umělou inteligenci a posléze s drzou operátorkou. Takže vše jsme si museli zařídit sami. Transfer do hotelu katastrofa, z letiště nás odvezli do půlky cesty na parkoviště dopravní firmy a bez informací nechali sedět 45 min než náš vyzvedl další dopravce. To vše ve 2 hodiny ráno. Už nikdy více TUI.
-
Sergey
CK TUI
Otřesný servis od nějaké polské společnosti TUI.
Po příletu na Mallorcu nás nikdo nečekal. To byla první věc. Potom nám nebyli schopni zajistit transfer do hotelu. Řidič autobusu, který nás měl odvézt do hotelu, odmítl jet. Museli jsme si tento problém řešit sami.
Při odjezdu z dovolené nastala ještě zajímavější situace. Pro nás měl přijet transfer, který samozřejmě nepřijel. V zprávě jsme dostali informaci, že máme být na místě 15 minut před odjezdem. My jsme tam byli 30 minut předem. Autobus s číslem 87 nikdy nepřijel. Několikrát jsme volali operátorovi – říkali, že autobus má zpoždění. Potom, skoro po hodině, nám řekli: „No tak si zavolejte taxi na vlastní náklady, my vám ho proplatíme.“
Po návratu z dovolené jsem se obrátil na společnost INVIA ohledně řešení tohoto problému. Přijali informaci, a po několika dnech jsem dostal zprávu, že autobus prý byl a že peníze za taxi mi nikdo nevrátí.
Nezchudnu kvůli ztrátě těch 90 eur, ale dojem z dovolené byl zkažený. Nikdy více nevyužiji služeb této agentury. A nikomu ze svých známých ji nebudu doporučovat.
Po příletu na Mallorcu nás nikdo nečekal. To byla první věc. Potom nám nebyli schopni zajistit transfer do hotelu. Řidič autobusu, který nás měl odvézt do hotelu, odmítl jet. Museli jsme si tento problém řešit sami.
Při odjezdu z dovolené nastala ještě zajímavější situace. Pro nás měl přijet transfer, který samozřejmě nepřijel. V zprávě jsme dostali informaci, že máme být na místě 15 minut před odjezdem. My jsme tam byli 30 minut předem. Autobus s číslem 87 nikdy nepřijel. Několikrát jsme volali operátorovi – říkali, že autobus má zpoždění. Potom, skoro po hodině, nám řekli: „No tak si zavolejte taxi na vlastní náklady, my vám ho proplatíme.“
Po návratu z dovolené jsem se obrátil na společnost INVIA ohledně řešení tohoto problému. Přijali informaci, a po několika dnech jsem dostal zprávu, že autobus prý byl a že peníze za taxi mi nikdo nevrátí.
Nezchudnu kvůli ztrátě těch 90 eur, ale dojem z dovolené byl zkažený. Nikdy více nevyužiji služeb této agentury. A nikomu ze svých známých ji nebudu doporučovat.
-
Paja
Jako asi v pohodě. Byli jsme s nimi před měsícem v Egyptě a byl tam takový karambol, který doufám, že byl jen ojedinělý, navíc v Egyptě. V Hrg na nás nikdo nečekal, pán v buňce Tui snad ani nevěděl, že máme přiletět (cca 70 lidí). Stáli jsme na letišti venku asi hodinu v noci na busy. Navíc 17km do hotelu jsme jeli další asi hodku a čtvrt, protože řidič neznal cestu. 17km hotel od letiště a po opuštění letištní haly cesta trvala skoro 2,5hod. Ale jak jsem psal výše, tak s nimi asi pojedem znovu.
-
Dan Woslow
-
Renata
Byli jsme maximálně spokojeni, dovolená předčila moje očekávání. Byli jsme na Kypru - Splash world Tofinis, hotel perfektní, čistý, milý personál a luxusní jídlo. Od moře 10 minut chůze. Servis CK byl bezchybný od letu, přes transfer z letiště až po ubytování a zpáteční cestu opravdu nebyl jediný problém, vše bylo zařízeno a perfektně načasováno. Na hotel jsme přijeli kolem jedné, ubytování bylo až od dvou, ale dostali jsme hned po příjezdu náramky a mohli jsme jít na oběd a kafíčko
...Pak nás vozítkem i s kufry dovezli až před apartmán. Musí se tedy počítat s tím, že vás delegát nepovede za ručičku, tedy trochu se orientovat na letišti a trochu ovládat angličtinu. Ale ačkoliv na místě neměl být žádný delegát, nakonec tam dva dny byl zástupce TUI (polsky hovořící), takže v případě potřeby by se na něj člověk mohl obrátit. My jsme nepotřebovali, protože vše bylo OK.
Za mě tedy doporučuji a pokud zůstanou ceny příznivé jako letos, pojedeme znovu
..
Za mě tedy doporučuji a pokud zůstanou ceny příznivé jako letos, pojedeme znovu
-
Jan Vysata
Zajezd OK, sluzby, apka i chat a infolinka take celkem OK. Nedej boze, aby jste ale potrebovali neco nestandardniho, pak jen negace, vymluvy a prepinkavani mezi delegaty a rezervacemi. Cislo do Polske centraly nefunkcni a kontakt na nadrizene nebo kohokoliv jineho z TUI vam odmitnou dat. To bylo poprve a naposled, co jsem s nimi nekam letel.