recenze Canaria Travel
-
Zdenka Šulcová
Dovolená super, vybrali jsme dobře, ale výhrady mám především k delegátce CK, kterou jsme u našeho 12ti denního pobytu viděli 2x a to při příjezdu na letišti a při odjezdu. Bylo by dobré věnovat klientům více času a třeba se zeptat, jak jsou spokojení. Dále je malá nabídka fakultativních výletů. Jinak hotel a personál na špičkové úrovni, Be live Orotava doporucuji. Jestli paní delegátka nestíhá, bylo by dobré navýšit kapacitu delegátů, takhle jsme si připadali, že ani s žádnou cestovkou nejedeme.
-
Zdenka D
Dovolená na Gran Canaria vynikající. Ubytování v Cordial green golf v Maspalomas skvělá volba, jídlo výborné, klid, krásně zelený areál ubytování, bazény s mořskou vodou k dispozici kdykoliv. Bohužel nás okradli o cca 100 euro, které jsme měli v několika peněženkách v pokoji. Vzali papírová i kovová eura, nějaká nám nechali, aby to zřejmě nebylo tak nápadné. Hotovost jsme nikam nenosili, takže to byly zřejmě uklízečky. Ubytování jsme řádně zamykali. Zjistili jsme to až při odjezdu na letišti, kde se už za pasovou kontrolou nedalo nic řešit. Celou dobu jsme platili pouze kartami. Delegátku Idanii jsme poprosili o informování majitele hotelu o situaci po příletu do ČR. Šlo nám o info vedení hotelu. Odpověděla, že to je realita, že je to naše slovo a žádný důkaz, aby to ukázala hotelu. Že jsme ji měli informovat při pobytu. Což nelze, když jsme vše zjistili na letišti. Prostě nezájem z její strany... Stačilo by info managementu hotelu. Bohužel zloděj jednotlivec vrhá špatné světlo na ubytování, kam už nikdy nepojedeme i když jsme plánovali opakovaný pobyt. Zklamání.
-
Zuza
Tenerife, Labrada bahia fanabe, Costa adeje.
Hotel je starší,na velmi malé ploše spousta pokojů, tak působí trochu stíněně. 3 menší členité bazény, z nichž u jednoho najdete naprostý klid. Pokoje vybavené pohodlnými postelemi,(na kolečkách) čisto, (jen tu a tam probíhají brouci, ale to není zde nic neobvyklého)
Jídlo předčilo očekávání, kdo má rád "mořské potvory"a ryby přijde si na své! Ale i ostatní jídlo bylo skvělé, velký výběr, velmi chutné,spousta ovoce a pochopitelně zákusky, zmrzlina v poledne i večer.
Jsme pivaři - pivo točené, dobré,vino kvalitní, krom tvrdého alkoholu si vše točite sami.
Jen na pláž je to trochu daleko, musí se obejít celý hotel na hlavní silnici a pak přes 2ulice cca 15min volnou chůzí. Pronájem slunečník +2 lehátka 18E. Jinak pláž čistá, udržovaná, spousta místa jen tak na písku.
Auto doporučuji půjčit přes Canaria travel tady, je to o skoro 50%levnější!! Auto to bylo dostatečně silné, nebyl s ním problém nikam vyjet.
Ze strany CK vše naprosto skvělé, jak pomoc s výběrem zájezdu v Praze (jmenovitě p. Kuchyňka zaslouží obrovskou pochvalu), tak přímo na Tenerife delegátka Marie, ochotná a stále k dispozici.
S Ck Canaria travel budu cestovat kdykoliv bez obavy.
Hotel je starší,na velmi malé ploše spousta pokojů, tak působí trochu stíněně. 3 menší členité bazény, z nichž u jednoho najdete naprostý klid. Pokoje vybavené pohodlnými postelemi,(na kolečkách) čisto, (jen tu a tam probíhají brouci, ale to není zde nic neobvyklého)
Jídlo předčilo očekávání, kdo má rád "mořské potvory"a ryby přijde si na své! Ale i ostatní jídlo bylo skvělé, velký výběr, velmi chutné,spousta ovoce a pochopitelně zákusky, zmrzlina v poledne i večer.
Jsme pivaři - pivo točené, dobré,vino kvalitní, krom tvrdého alkoholu si vše točite sami.
Jen na pláž je to trochu daleko, musí se obejít celý hotel na hlavní silnici a pak přes 2ulice cca 15min volnou chůzí. Pronájem slunečník +2 lehátka 18E. Jinak pláž čistá, udržovaná, spousta místa jen tak na písku.
Auto doporučuji půjčit přes Canaria travel tady, je to o skoro 50%levnější!! Auto to bylo dostatečně silné, nebyl s ním problém nikam vyjet.
Ze strany CK vše naprosto skvělé, jak pomoc s výběrem zájezdu v Praze (jmenovitě p. Kuchyňka zaslouží obrovskou pochvalu), tak přímo na Tenerife delegátka Marie, ochotná a stále k dispozici.
S Ck Canaria travel budu cestovat kdykoliv bez obavy.
-
Miroslava Nováková
-
Pan Perníček
Zákaznický servis naprostá tragédie, nepříjmení, neschopní vyřídit požadavek. Křičí na zákazníky do telefonu. Seating v letadle opakovaně omylem na cízí jméno jiného cestujícího. Řešení, prý si máme paní najít na letišti (tu cizí, kterou neznáme). Firma tímto navíc porušuje zákony na ochr. osobních údajů a zaměstnancům to přijde normální. Nadto si vymýšlí pohádky o tom, jak seating funguje. Už nikdy víc.
-
Zora
Dovolenou jsem vybírala už v lednu a byla to nejhezčí dovolená, kterou jsem kdy zažila. Komunikace s cestovkou probíhala naprosto v pořádku. Vybrali jsme si Tenerife, na který budu ještě dlouho vzpomínat (Hotel Labranda Bahía Fañabé & Villas). Jen mě zklamala služba delegátky. Z minulosti jsem byla zvyklá (u jiných cestovek), že se delegáti klientům věnovali a pomohli i na letišti, dále třeba s problémy, které nastali či s ubytováním. Paní delegátku jsem viděla asi 5 minut z celého pobytu, vše jsme si řešily samy. Naštěstí nebyl žádný velký, zásadní problém a celkový dojem nám to nezkazilo. Jen příště budu uvažovat o zájezdu bez cestovní kanceláře, jelikož mi přišlo zbytečné platit si služby s delegátem, který mi předal jen obálku a poraď si (ano, sice byla jedna schůzka, na které se moje máma nic nedozvěděla jelikož jsme neměli zájem o výlety. Ta trvala přesně 10min).
-
Denis
Před třemi dny jsem se vrátil z Fuerteventury, z oblasti Morro Jable. Můj první zájezd s Canaria Travel a doufám, že ne poslední! Vše naprosto perfektní a v pořádku, žádný problém s ničím, včasné zaslání informací apod. Ale co je nejvíc a co chci zde vypíchnout - z nějakých důvodů se mi podařilo v podstatě omylem původně zakoupit jiný zájezd na ostrov, jinou lokalitu a hotel. Bohužel, ne k mé spokojenosti. Když jsem zjistil, že je stále volná lokalita, kterou jsem původně preferoval, požádal jsem s tím, že jsem vůbec nedoufal, že by to ještě šlo (4-5 dní do odletu), zda-li by nebyla nějaká šance hotel a místo vyměnit. Nemožné se stalo skutečností a paní z Canaria Travel to nějakým zázrakem zařídily. Byl jsem a jsem dosud za to opravdu moc vděčný, protože chápu, že to nebyla standardní situace a bylo to naprosto na poslední chvíli a mimo všechny podmínky. Za toto mohu stále dokola a dokola jen děkovat a s Canaria Travel pokud možno zamířím na další ostrovy, které mám ještě v plánu. Dávám deset hvězdiček z pěti a pokud se tato recenze bude zdát komukoliv nereálná, věřte, že to celé je nic než pravda. Děkuji ještě jednou především paní K. a také paní V. z Canaria Travel za ochotu a vstřícnost!
-
Eva Procházková