recenze Czech Holiday Center - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Radek Vyskočil

C-H-C Kutná Hora

Příspěvek od Radek Vyskočil » 02 lis 2025 19:48

Radim píše:
14 bře 2024 13:06
Zdravím. Tato diskuze už asi nebude aktuální, že? Respektive máte někdo současné zprávy, jak to chodí při vyzvednutí poukazu v Kutné Hoře a následném pobytu třeba v Amadeus Radstadt? Díky Radim
je to stále aktuální, vidíš že tu lidi píšou :-D ale pokud jde o nabídku návštěvy Kutné Hory, tak ano je to aktuální. Pozvali mě minulý týden, tak jsem to udělal chytře, zalarmoval manželku a vzali jsme si oba volno, zarezervoval jsem hotel u Kata i s wellness. Vyslechli jsme si přednášku, kde ses podle zacházení už tak napůl cítil na dovolené, ale já jakožto fanoušek KCD2 jsem se už viděl na stopě Jindry, takže jsem poslouchal tak napůl a napůl přemýšlel kam se v Kutné Hoře půjdeme podívat jako první. Tak jsme si to krásné město konečně prošli i v realitě a spojili to s novou příležitostí na dlouhodobou spolupráci, protože co si budeme, dneska nechceš aby ti dovolenou zařizoval kde kdo. Následný pobyt ještě nevím, zatím vybíráme termín. Jo a večere u Dačickýho, bomba ! Zvěřinový hody na středověký způsob

Jarda

Příspěvek od Jarda » 01 říj 2025 18:48

Renata píše:
31 črc 2025 12:30
Kdy jste vyli na Tenerife a jaké bylo počasí a moře?
my v srpnu počasí super sluníčko a moře teplý čístý

Renata

Příspěvek od Renata » 31 črc 2025 12:30

Kdy jste vyli na Tenerife a jaké bylo počasí a moře?

Alžběta Komárková

Czech Holiday Center

Příspěvek od Alžběta Komárková » 16 črc 2025 03:55

Děkujeme kolektivu zaměstnanců firmy v Kutné Hoře. Zasíláme pozdrav z Davosu. Děkujeme!

Růžičkovi

Czech Holiday Center

Příspěvek od Růžičkovi » 09 čer 2025 22:41

Velmi příjemná schůzka se zástupcem cestovky, kde jsme všechny naše požadavky prodiskutovali. Těšíme se na Tenerife. Růžičkovi

Mariánovi

Czech Holiday Center

Příspěvek od Mariánovi » 22 dub 2025 15:24

Již třetí dovolená s touto společností během dvou let. Vše proběhlo naprosto v pořádku. Již od prvopočátku v rámci osobní schůzky jsme dostali veškeré odpovědi, na které jsme vznesli dotaz a také tomu odpovídala realita. Jsem nesmírně šťasten, že v dnešní době je ještě někdo, kdo si na nás osobně udělal hodinu čas a pobavil se s námi ohledně našich konkrétních požadavků. Děkujeme !

Soňa

Příspěvek od Soňa » 21 úno 2025 17:26

Naše rodina měla minulý týden nádhernou dovolenou v Radstatu. Czech holiday center nas telefinicky kontaktovalo s touto nabídkou. Zprvu nám to přišlo v dnešní době netradiční telefonovat a scházet se, nicméně výsledek byl skvělý. Lokalita úžasná, počasí vyšlo a ubytování paráda. Super.

Honza J.

Příspěvek od Honza J. » 29 říj 2024 16:34

ahoj, my jsme byli s manželkou na Tenerife protože to doporučoval známý. Za mě v poho.
Přijedeš do KH, vyslechneš prezentaci a oni ti za to dají nějaký poukaz kde je zrovna volno. Není to úplně dovča zadara, ale jako příspěvek na dovolenou dobrý

P. Janota

Czech Holiday Center

Příspěvek od P. Janota » 30 črc 2024 18:18

Pobyt na Tenerife vážně nemá chybu. Je tady nádherně… Děkujeme slečně na rezervacich v Kutné Hoře. Až nyní vidím o co by naše rodina přišla, kdybych si od ní nenechal poradit…
S pozdravem P. Janota

Řehoř

czech holiday center

Příspěvek od Řehoř » 07 črc 2024 19:43

Tenerife se díky Czech holiday center stalo naším druhým domovem. Díky za možnosti, které jsme vaším prostřednictvím získali.

Rychlá odpověď