Recenze CK Victoria - Recenze cestovních kanceláří

Recenze CK Victoria

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Menny

Příspěvek od Menny » 11 zář 2025 05:03

Veliké díky panu delegátovi Lukášovi za krásně sestavený zájezd a poučné povídání o skandinávských zemích, řidičům Danovi a Jardovi za bezpečnou jízdu i v těch nejkrkolomnějších zatáčkách a kuchařce Štefce za vydatné vykrmování.Byl to náš první výlet s touto cestovní kanceláří a můžeme jen doporučit.

Jelínci

Victoria

Příspěvek od Jelínci » 10 črc 2025 02:52

Na konci června 2025 jsme odjeli s touto CK na Gargáno. V kempu na nás čekala velmi příjemná delegátka Andrea, ochotná pomoci a vše zařídit. Během celého pobytu byla vždy k dispozici a okamžitě nám pomohla s čímkoli, co bylo potřeba. Děkujeme za tuto milou zkušenost a takové delegátky přejeme všem cestujícím. Těšíme se na další dovolenou s touto CK a věříme, že potkáme paní Andreu znovu. S pozdravem manželé Jelínkovi (Lbc)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 30 čer 2025 22:55

Vše bylo v naprosto pořádku, od doporučení dovolené v Liberci až po samotnou dovolenou, paní delegátka Leona v kampu dole byla také skvělá, poradila, komunikovala, vše bylo v pořádku, až do chvíle organizace odjezdu řidiči.....
OPRAVDU NEMÁM ve zvyku někoho hanit, ale toto jednání je mne přes čáru.
Jako nezlobte se na mne, ale není moje práce si nakládat a vykládat zavazadla v Brně, když pokračujeme do Liberce, poté, co řidiči vyházeli všechna zavazadla za autobus do HLÍNY!!! Jsou opravdu dost znečištěná a malé pardon NIKDE...
Nemají v tom absolutně žádný systém, nahází zavazadla do různých měst přes sebe, a poté vykládají všechno....
V úložném prostoru je dost místa, mají si rozdělit města např. Brno do prava, Jihlava do leva, Liberec dozadu apod., nejedná se o nic složitého, je to jen lenost řidičů!
Kdybych se nešel podívat co to je za autobusem za zavazadla, asi odjedem bez nich....
Ve finále se se mnou chtěl řidič dohadovat že si mám já zavazadla hlídat....
Není náhodou řidič po dobu jízdy zodpovědný za zavazadla, není náhodou jeho práce a ne moje je nakládat a vykládat??
Nemám sebemenší problém s čímkoli pomoci, podat, ale toto jednání je hrubě přes čáru, mrzí mne to, ale díky této zkušenosti mám zkažený konec dovolené a již o další zájezd nemáme zájem, raději pojedeme autem.....

Pepa

Příspěvek od Pepa » 09 kvě 2025 18:05

Tak s nimi někam jet je asi to poslední co může člověk v životě zažít. Jejich řidič mi nedal v křižovatce absolutně přednost, jen díky mému prudkému brzdění jsme se nesrazili a ještě na mě dělal obličeje. Takový člověk nepatří vůbec za volant, natož plného autobusu dětí, které potom na benzince vyzvedával.

Lukeš

Příspěvek od Lukeš » 18 úno 2025 02:36

Čtu negativní recenze a nejapné komentáře některých lidí a nestačím se divit.....
Samozřejmě - máte -li opustit ubytování do určité doby ,musíte ho opustit.
A pokud řidiči odjedou tisíc kilometrů, musí si zcela logicky odpočinout, ne vždy to vychází na čas a bez čekání.
S Viktorkou jezdíme mnoho let a to jak čas od času v létě, tak v zimě na lyže.
Vždy jsme měli vše zajištěné a o nic dalšího jsme se nikdy nemuseli starat, což je velice příjemné. Hlavně u jiných cestovek ( zejména v Alpách ) NE VŮBEC AUTOMATICKÉ. Někdy jezdíme vlastním autem, na delší trasy využíváme jejich dopravu, kde se pochopitelně musíte přizpůsobit autobusu.
Někdy je snadnější skočit do auta a k moři si zajet sám a leckdy se vyplatí nechat dovézt až na místo a nechat vše na ostatních.
I mně se samozřejmě něco nelíbí - např. to, že se s námi bavila delegátka na Elbě tak, jako bychom byli úplně retardovaní. Na druhou stranu - posluchám - li dotazy mnoha jedinců, tak ji vlastně i chápu....
Každopádně - pokud srovnám vlastní cestování, podobné cestovky anebo Viktorku.
Vychází mi to zde v poměru cena - výkon, jednoznačně nejlépe !

Anežka Langerova

Příspěvek od Anežka Langerova » 07 led 2025 06:21

S touto CK jsme byli na dovolené v Itálii,Chorvatsku autobusem i vlastní dopravou několikrát.Vždy jsme byli spokojeni.

Renata

CK Victoria

Příspěvek od Renata » 30 pro 2024 01:33

S CK Victoria jsme navštívili adventní Salzburg. Díky organizaci a fantastické průvodkyni Janě jsme měli překrásný zážitek. Všechno tzv. klaplo a bylo poznat dlouholetou zkušenost s pořádáním takových zájezdů. Chtěla bych touto cestou moc poděkovat zaměstnancům CK Victoria a budu ráda využívat jejich perfektních služeb i nadále.
P.S. Je březen a již máme zakoupen adventní zájezd do Haldstatu a moc se těšíme.

Honza Novak

CK Victoria

Příspěvek od Honza Novak » 30 lis 2024 22:31

Také máme velmi špatnou zkušenost. V Itálii nás nechali pod palmami čekat do 00:30 hod než přijel autobus. Delegátka arogantní. Na požádání zda může dětem alespoň uvařit čaj jen řekla že na to tam ona není a že nás pobyt tam skončil. Problémů bylo víc. Soudní spor jsme vyhráli. Soudkyně se jen divila jak je majitel CK tak arogantní.

Tomy

CK Victoria

Příspěvek od Tomy » 29 lis 2024 02:16

Zajezd do adventního městečka Mariazell (Rakousko) 25.11.
Kdo by zvažoval, tak přikládám upřímnou recenzi. Odjezd v 9:00 hodin - buďte připraveni na 5 hodin dlouhou cestu tam, kde v případě minutových teplot jsou všichni překvapení, že na konci Listopadu může sněžit a to dokonce na silnicích. Paní delegatka je milá, snaží se předat zajivame realie z tamní oblasti, neuškodilo by ovšem pri vykladu ten mikrofon dal dál od úst, aby vám to neutrhlo hlavu pri delším proslovu. Městečko pěkné, prochazky kolem ještě hezčí, bohužel diky celemu dnu cestování to nejde moc stihnout. Přitom by pak mohl takový bláznivý napad vyjet kolme 7 ráno. Shrnuto podtrženo, výlet je 5/5 pro imobilní lidi, kteří radi celý den sedí a stačit jim po 5-6 hodinove cestě svařák. Pro normálně aktivní lidi - vyhněte se obloukem.

Dovolenkář

CK Victoria

Příspěvek od Dovolenkář » 28 lis 2024 13:32

Nedávno jsme využili služeb cestovní kanceláře Victoria pro zájezd do Itálie na ostrov Elba, konkrétně do kempu Ville Degli Ulivi. Bohužel naše zkušenost byla značně zklamáním a ukázala velké nedostatky v organizaci, komunikaci a péči o zákazníky.

**Organizace dopravy a ubytování**
Jeden z hlavních problémů, se kterými jsme se setkali, byla velmi špatná organizace dopravy a ubytování. Po příjezdu na místo v 9 hodin ráno nás nechali čekat až do 16 hodin, než jsme se mohli ubytovat. Toto dlouhé čekání bylo extrémně nepohodlné, zejména po náročné cestě, a i přesto, že chápu, že pokoje nemusí být ihned připravené, minimální snaha zajistit zákazníkům pohodlí či alternativu byla naprosto nedostatečná. Situace byla ještě horší při odjezdu. Po odevzdání ubytování v 9 hodin ráno jsme byli nuceni čekat až do 19 hodin, než jsme mohli nastoupit do autobusu zpět. Je sice zřejmé, že řidiči musí mít povinnou pauzu, ale jednoduchým řešením by bylo najmout třetího řidiče, který by tento problém vyřešil.

**Úklid**
Dalším negativním zážitkem byla otázka úklidu. Cestovní kancelář účtuje poplatek za závěrečný úklid, ale skutečná praxe tomu vůbec neodpovídá. Delegátka neváhala naučtovat další poplatky za drobné nedostatky, jako například mokrý dřez, přestože jsme byli nuceni provádět většinu úklidu sami. Tento přístup považuji za neprofesionální a nečestný vůči zákazníkům, kteří si již za tuto službu zaplatili.

**Pozitivní stránky kempu a personálu**
Naštěstí alespoň personál v samotném kempu Ville Degli Ulivi byl milý a vstřícný. I když nás cestovní kancelář nechala čekat dlouhých 9 hodin na ubytování, zaměstnanci restaurace nám umožnili přečkat tento čas v jejich prostorách. Cestovní kancelář sice zajistila stan na uložení našich zavazadel, ale to bylo vše. Tento kontrast ukazuje, že problém není v místě pobytu, ale především v nedostatečné organizaci a péči ze strany cestovní kanceláře Victoria.

Celkově bych cestovní kancelář Victoria na základě této zkušenosti nemohl doporučit. Nedostatečná organizace, špatný přístup k zákazníkům a zbytečné poplatky činí tuto cestovní kancelář velmi neprofesionální a nespolehlivou volbou pro dovolenou.

Rychlá odpověď