Recenze Invia
-
Mercedes
invia
Uz nigdy invije!!!Zaplatila jsem zajezd do urciteho hotelu s tim ze mne zarucej ze tam doopravdu je volni mista mela jsem se tam setkat s detma jinak bysme vyhledavaly jiny hotel,zapevnily mne ze urcite ten hotel plati,5 dni pred odletem v pokynech mne prislo ze mam jiny hotel vmisto 5* prislo ze budu v 3* zacala jsem to resit ale samozrejme ze nic ...nabidly mne bud storno 80 procent nebo reklamace na miste a nebo doplatit 33000 !!!! Nesmysl !!!! Ze prej nemaji volni mista,a gdy budu resit dal tak mne zrusej zajezd!!!Banda podvodniku!!!Resila jsem to potom pre CK taky nic tak jsem stejne letela ze potkam deti aspon na plazi????Po prijezdu do hotelu na recepci jsem vkazala smlouvu gde mam 5* a to kam mne chtely soupnout,mily pan recepcni mne vyhovel a prestehoval k detem do hotelu ,mela jsem svuj pokoj tak ze mista tam skutecne byli jen ze invije ne hnula prstem aby svoji chybu napravila,ne doporuciji nikomu invije !!!
-
Leona Jirakova
Tato cestovní kancelář zbytečně plýtvá časem svých klientů. Dvakrát jsme si u nich rezervovali zájezd – ani v jednom případě jsme neobdrželi potvrzovací e-mail. Na webových stránkách stále inzerují zájezdy, které jsou ve skutečnosti už dávno vyprodané. Po rezervaci čekáte i dvě hodiny na telefonát, během kterého vám oznámí, že zájezd není dostupný, a slíbí, že se vám ozvou kolegové s alternativami. Když jsem se zeptala, zda si mohu jiné nabídky vybrat sama z webu a zda jsou aktuální, operátorka mi sdělila, že si vše musím ověřit s kolegy. Celkově velmi neprofesionální přístup, nulová transparentnost a naprosté nerespektování času zákazníků. Nedoporučuji.
-
mirka
-
Jakub
-
Návštěvník
Recenze Invia
Znovu se musím ptát, proč si lidé koupí zájezd od INVIE, když již několik let jsou na ně samé stížnosti? To přece není normální.
-
Luboš
Poté, kdy jsme si na webu zaplatli nabídku dovolené od INVIA (ale netušili jsme že přeprovádá nabádku od BRENNA) za 53 tisíc nám nepřišel potvrzovací email. Místo toho telefonát, že si musí ověřit dostupnost hotelu a letenek. Na webu stále nabídka visela a šla objednávat a zaplatit. Po několika telefonátech nám telefonista INVIA sdělil, že letenky již nejsou k dispozici a že nám dovolenou nemohou zajistit.
3 dny byly peníze v blokaci na našem účtu a místo toho aby je odblokovali jak slíbili do dvou dnů, tak si naše peníze INVIA stáhla na svůj ůčet. Žádná dovolená a žádné peníze zpět neposlali. O INVIA už nikdy více nechci ani slyšet.
3 dny byly peníze v blokaci na našem účtu a místo toho aby je odblokovali jak slíbili do dvou dnů, tak si naše peníze INVIA stáhla na svůj ůčet. Žádná dovolená a žádné peníze zpět neposlali. O INVIA už nikdy více nechci ani slyšet.
-
Luděk Svatý
Invia
Invia… ještě jsme ani neodletěli a už mám strach . V sobotu jsem volala na pobočku a vznášela (poměrně důležitý )dotaz k zájezdu . Paní mi řekla že to pošle konkrétní cestovce a že se mi přímo na moje číslo ozve . Je pondělí … stále se nikdo neozval, tak jsem volala znovu. Jiná pracovnice mi oznámila že u mého čísla žádný požadavek nevidí . Tak jsme volali přímo na konkrétní cestovku, tam taky žádný dotaz/požadavek neviděli. Jednoduše řečeno - BORDEL .
Bojím se co nás čeká až na tu dovolenou odletíme.
Před několika lety jsme měli se společností invia otřesnou zkušenost . Nicméně letos (na doporučení kamarádů ) jsme tomu dali šanci . No výhledově se to jeví , že naposledy.
Bojím se co nás čeká až na tu dovolenou odletíme.
Před několika lety jsme měli se společností invia otřesnou zkušenost . Nicméně letos (na doporučení kamarádů ) jsme tomu dali šanci . No výhledově se to jeví , že naposledy.